Landhus inredning

Den moderna världen är full av liv och rörelse. Och vi vill ofta gömma oss för allt detta buller och livliga rytm. Därför väljer många sina egna bostäder någonstans utanför staden och köper hus och stugor. Där kan du koppla av och njuta av livets lugna flöde.

Vi minns alla att på gamla dagar var hus på landet bara en tillfällig fristad, dit de kom för sommaren, för att koppla av, sola och så vidare. Men dessa hus har nu genomgått en betydande förändring. Nu i lanthus, utrustade med den senaste tekniken, kan du leva året runt, och till och med med nöje.

Funktioner i inredningen av ett lanthus

Arrangemang av en sådan avskild tystnad «holme»  kräver lite mer ansträngning än en stadslägenhet. Kraven på inredningen i ett lanthus är något högre, eftersom det är nödvändigt att tänka om och modellera ett generellt projekt, som kommer att omfatta utformningen av det inre boendet och fasaden, och den allmänna utformningen av platsen och hus, liksom utformningen av ytterligare byggnader och till och med typen av tomt.

I en sådan design uppmärksammas varje detalj, det är viktigt att spegla familjemedlemmarnas karaktär, deras individualitet och traditioner. Myset och komforten i hemmet hjälper till att skapa de föremål som är värdefulla och kära för familjen. Sådana inredningsartiklar kan vara familjeporträtt eller bara fotografier som kan placeras på en hylla eller över en öppen spis. Dekorartiklar kan vara antika porslin eller keramikfigurer av en mormor eller mormor. Om det inte finns några, använd sedan någon inredning som kommer att vara söt för ditt hjärta och kommer att ge dig tröst i huset..

En utmärkt designlösning i ett lanthus kommer att vara en öppen spis, som nyligen har tagit en stark plats i förortslivet. Det är trevligt att läsa på kalla vinterkvällar vid eldstaden, njuta av sin värme och en kopp doftande te, eller bara ligga och titta på lågorna. Naturligtvis kanske den öppna spisen inte är verklig, men bara en imitation eller konstgjord.

Eldstad i det inre av ett lanthus Elektrisk öppen spis i inredningen Landhus inredning Husets designstil på fotot Öppen spis i interiören En intressant idé för eldstaden Vardagsrum med öppen spis Mycket vacker öppen spis Ovanlig öppen spis på fotot Vardagsrumsdesign med öppen spis på fotot Mysig lantlig inredning

Det finns ett alternativ att skapa ett separat rum med en öppen spis, som kallas en eldstad. Här kan du slappna av helt, slänga alla onödiga tankar och bryta dig loss från vardagens bekymmer..

Stora fönster, från tak till golv, kan också vara en utsökt designlösning för ett lanthus..

Stora fönster inuti Vardagsrumsinredning med stora fönster Stora fönster i det inre av ett lanthus Ovanlig design av ett lanthus Fantastisk utsikt från de stora fönstren i ett lanthus Mysig inredning i ett lanthus

Du kan dessutom bygga en pool, ett ryskt bad eller ett turkiskt bad – ett hamam, ett biljardrum, ett underhållningsrum för barn, där det kommer att finnas många horisontella barer, gungor och allt som är nödvändigt för att barn ska kunna koppla av och leka. Och den främsta och särpräglade fördelen är att du inte bara kan planera alla rum efter din smak och diskretion, utan också ge var och en av dem sin egen storlek som passar dig. Så till exempel kan du göra köket, matsalen så att du inte behöver klämma i dem, som i lägenheten, men känna dig bekväm och bekväm där. Sätt ett stort bord i matsalen, där du gärna kan bjuda in många gäster eller så många hushållsapparater i köket som du behöver, utan att oroa dig för om de ska passa eller inte.

Bekväm inredning i kök och vardagsrum Rymlig inredning i ett lanthus Bekväm inredning på fotot

Trappan – biblioteket – har blivit en modern och mycket bekväm designlösning. Å ena sidan finns det en trappa, och på sidan finns inbyggda hyllor, där böcker ser väldigt harmoniska och snygga ut..

Trappdesign - bibliotek

Eller så kan biblioteket byggas in i garderoben.

Bibliotek - garderob i det inre av ett lanthus

Mjuka soffor och fåtöljer kompletterar mysigheten och komforten i ditt förortshem. I vardagsrummet kan du placera dem nära eldstaden och ta emot gäster som alltid kommer att besöka dig. Ett sådant hus kommer alltid att komma ihåg och älskas.

Heminredning

Om du gillar den klassiska inredningsstilen i ett lanthus är det bättre att välja ljusa färger för väggarna och materialen: färg, tapeter, kakel. För möbler kommer mörka men inte ljusa färger att göra. Möbelmaterial kan vara metall, trä eller glas.

Om du föredrar interiörens moderna stil bör du inte begränsa dig till valet av färgnyanser med kontrastteknik. När du väljer ett material kan du säkert använda syntetiska sådana: plast, olika typer av glas, polyuretan. Designers rekommenderas att tillämpa skapandet av raka, såväl som strikta. Men smidiga övergångar är också lämpliga, särskilt för aktiva människor..

För dem som älskar originalitet i design, liksom folkstil, är den skandinaviska stilen i interiören i ett lanthus perfekt. Ett karakteristiskt drag i denna stil är naturlighet. Detta gäller interiören i hela huset: utseendet på alla rum, färgschemat och det valda materialet. Som redan klart bör naturmaterial användas: sten, trä, till och med tyger. På begäran kan små dekorativa föremål tillverkas av plast. Men metall, särskilt i stora mängder, är bäst att inte använda i denna stil. Färger bör väljas ljus eller kallt ljus, till exempel ljusgrönt, ljusblått, beige, vitt, ljusgult.

Det finns många idéer för utformningen av ett lanthus, och var och en är magnifik och unik på sitt sätt, för varje person kan du välja och skapa sin egen stil, vilket återspeglar hans personlighet och smak. Skapa ditt eget hus på landet eller en stuga, du kan förkroppsliga någon av dina fantasi, alla drömmar.

 Landhus interiör Inredning i det inre av ett lanthus Komfort och mys i det inre av ett lanthus Klassisk inredning Klassisk designstil Modern stil av interiören i ett lanthus Trä i det inre av ett lanthus Intressant design på fotot