Interiör i ljusa färger, betonar majestätet hos den “ stalinistiska ” lägenheter

Hus med stalinistisk konstruktion anses vara de som uppträdde i intervallet mellan 30- och 50 -talen. Arkitekternas huvudsakliga strävan var att betona byggnadens pompa och majestät. Detta tillvägagångssätt antog en demonstration av den monolitiska karaktären hos det sovjetiska systemet..

Följande verktyg användes för att skapa bilden av byggnaden:

  • enhetlig stil i alla lokaler;
  • byggnaders styrka och tillförlitlighet;
  • högkvalitativa material;
  • stort område av lägenheter;
  • höga tak.

Allt detta gav chic Empire stil, som främst användes för sådana byggnader..

Inredningen i en lägenhet i ett sådant hus bör motsvara den allmänna stämningen. Jämn fördelning av möbler och inredningsartiklar betonar rummets rymlighet.

Vardagsrum och kök i ett rum

Stora mjuka soffor gör att du kan känna all komfort i vardagsrummet. Det höga taket möjliggör användning av en stor hängande ljuskrona som kombinerar manifestationer av olika stilar som den huvudsakliga ljuskällan. Element av klassikerna, uttryckta i basreliefer och imitation av ljus, kombineras med modern teknik, som rummet är utrustat med..

Original ljuskrona för vardagsrummet

Bjälkar, upplysta nischer och breda dubbeldörrar ger en känsla av storhet. Naturparkett på golvet visar kvaliteten på renoveringen och ger vardagsrummet glans.

Ovanliga stoppade vardagsrumsmöbler

Rummets rymlighet gör att du kan använda zontekniker och separat utrymme för köket. I grunden sker den villkorade uppdelningen av rummet genom användning av stora möbler. Deras vita färg låter dig inte känna känslan av att vara överbelastad med möbler..

Snövit köksmöbel

Arbetsytan kombineras med en bardisk, vilket gör att vi kan kalla sådana möbler multifunktionella. Kompakta inbyggda apparater och väldesignade förvaringssystem gör detta område mycket praktiskt och elegant..

Köksdel i vita toner

Övergången från vardagsrummet till köket ser väldigt organisk och lämplig ut..

Bardisk för delning av rummet

Original barstolar

Kombinationen av krombeläggningar med vita möbler ger strukturen ljushet och nåd.

Förkromade designelement

En av väggarna i köket ser rå ut. Denna inredningsmetod är karakteristisk för loftstilen. Trots elementets yttre enkelhet är det ganska svårt att uppnå en sådan spektakulärhet..

Inredningselement i loftstil

Ljust sovrum i «stalinka»

En bred dubbeldörr från vardagsrummet leder direkt till det mysiga sovrummet. Dekorationen av detta rum är också gjord i den allmänna stilen, som är karakteristisk för hela lägenheten..

Stora dubbeldörrar

Sovrummet i en sådan lägenhet är också rymligt och fullt av ljus. Stora fönster i kombination med ljusa färger skapar en känsla av mycket luft i rummet.

Sovrum med minimal inredning

En stor säng i blå och vita toner gör att du kan koppla av i komfort efter en hård dag. Kompakta sängbord gör att du kan lagra rätt mängd av de viktigaste sakerna utan att ta mycket plats.

Stor säng i ett rymligt sovrum

Ovanliga sänglampor och dekorativa belysningsarmaturer skapar mysighet i rummet och fungerar som ett bra komplement till huvudljuskällan.

Lakonisk design av sovrummet

Originallampor för sovrummet

Badrum och korridor, gjorda i vita färger

Korridoren med badrummet verkar vara inte mindre rymlig. Hallen ser väldigt praktisk ut tack vare de stora garderoberna. Deras vita färg gör att de kan förbli så osynliga som möjligt i interiören utan att störa rummet..

Korridor i vitt

Original hängande lampor gjorda i form av transparenta kuber kombineras perfekt med raka linjer, som betonas aktivt används i korridorens inredning.

Korridor lagringssystem

Badrummet är indelat i flera områden. Duschrummet separeras av en transparent knäglaspartition. Detta är ett bra sätt att hålla rummet rymligt. Stora speglar och starkt ljus bidrar till detta..

Duschområde avgränsat av glaspartition

Lakoniska möbler är också karakteristiska för detta rum. Ett litet skåp under diskbänken och kompakta skåp gör badrummet mer funktionellt. Samtidigt ger utsökta lampor av bisarra former elegans till rummet..

Hängande badrumsmöbler

Toaletten är dekorerad med grå keramiska plattor, som ser mycket intressant ut mot bakgrunden av snövit väggar. Här kan du också se ett stort antal kromytor, som är ytterligare ljusreflektorer..

Toalett i ljusa färger

Det speciella med denna lägenhet är att ett litet antal dekorativa element kompenseras av deras strikta överensstämmelse med stilen och de uppsatta målen. Varje möbel är noggrant utvald och installerad på sin plats.

Original dekorativt porslin

Detta tillvägagångssätt för organisering av bostadsutrymme garanterar skapandet av en optimal kombination av praktiska möbler och dekorativa element..