Hyllor i vardagsrummet: designalternativ i fotoexempel

Om det hittills tyckte att hyllorna är de tråkigaste möblerna är det dags att titta från den andra sidan på denna möbel. De kanske inte är för komplexa på egen hand, men de erbjuder stora arrangemangsmöjligheter som är värda att använda inom inredning. Se idéer för vardagsrumshyllor.

Hyllor i vardagsrummet – original inredning i huset

Vardagsrummet har möbler som inte kan ignoreras. När allt kommer omkring är det här du oftast har störst möjlighet att skapa vacker inredning. Inget annat rum kan bättre visa upp tillbehör och dekorationer för gästerna. Vardagsrummet är också ett bra ställe att visa upp vad du är stolt över. Så om du är ägare till en hel serie av dina favoritböcker eller om du kan skryta med en stor samling DVD -filmer är det ingen idé att dölja dem från världen djupt i garderober, men det är värt att visa dem offentligt . Hyllor är ett bra ställe för detta ändamål..

Hyllor är inte bara möbler för förvaring av saker, främst böcker, utan också en bra dekoration för väggar. Det räcker att välja dem korrekt genom att placera dem på platsen. Om du har en bra idé kan du skapa en original inredning tack vare hyllorna. Det är särskilt värt att experimentera genom att ordna hyllorna i vardagsrummet..

Samtidigt, kom ihåg att det här är öppna strukturer, så du bör lägga det du vill visa upp på dem. Förutom böcker är det i regel olika troféer, priser, ibland porslin, samlarföremål och mycket mer..

Vardagsrumsinredningshyllor: att välja rätt modell

Med tanke på olika alternativ för hyllor är det värt att tänka på lämplig typ och format på strukturen. Det är ganska enkelt för böcker. Hyllorna ska vara tillräckligt stora så att den bredaste boken inte sticker ut och är stabil. Utseende och tillverkningsmaterial måste motsvara interiörens stil. Tänk dock på att för många hyllor i ditt vardagsrum kanske inte är lämpliga. Damm samlas omedelbart på dem. Därför, om du har en stor samling att visa, är det bäst att lägga den i ett glas eller en bokhylla. Då slipper du dammsuga alla utställningar varje vecka..

När man letar efter rätt hylla är det också viktigt att förstå hur man hänger upp den. Oestetiska fästelement är inte ett alternativ om du inte passar en industriell inredning. Då har du råd med denna lösning. I andra fall ska hyllorna monteras med osynliga skruvar. Nyligen är mönster med metall- eller läderhängen på modet. De ser väldigt intressanta ut och kan ge arrangemanget uttrycksfullhet..

Hyllor i vardagsrummet i modern stil

En intressant komposition kan skapas från vägghyllor, särskilt om de har extraordinära former. Under de senaste säsongerna har hus- och bikakeformar varit särskilt trendiga. De kan fritt grupperas och placeras på väggar, vilket ger en ny estetisk kvalitet till det moderna rummet..

Vid sidan av de enkla hängande hyllorna av olika material hittar du ett brett utbud av mycket sofistikerade modeller, till exempel i form av trädgrenar, sicksack. Det är värt att välja den här typen av hyllor när du vill att de ska vara huvud accent i rummet..

Hängande hyllor i vardagsrummet

Idag kan du hitta ett brett urval av hyllor som finns i både klassiska, enkla och moderna och ovanliga former, så de kommer inte bara att vara en plats att installera dina smycken, utan en fristående inredning. En intressant möbel är den runda hängande metallhyllan, som kommer att ge en ovanlig karaktär i alla rum. Hyllan med korgar anses också vara en originallösning. Om du vill markera de saker som är viktiga för dig själv på ett speciellt sätt, bör du välja en hylla med LED -bakgrundsbelysning. Glas- och metallföremål kommer att se särskilt bra ut. Om du vill använda vardagsrummet på det mest funktionella sättet är hörnhyllan ett utmärkt alternativ, tack vare vilket du kommer att spara mycket utrymme..

Om du undrar vad du ska lägga på en hylla i ditt vardagsrum finns det många möjligheter för det. Förutom de redan nämnda böckerna och DVD -skivorna är hyllorna ett bra ställe att visa bilder på familj och vänner i dekorativa ramar. Du kan också placera växter i krukor eller snygga vaser på hyllorna, samt doftljus, lyktor och andra dekorativa föremål. Faktum är att allt du tycker är värt att presenteras kommer att gå bra på hyllor..

Hyllor i vardagsrummet i en annan stil

Välj hyllor från en mängd olika råvaror, främst trä, möbelskivor och metall. Tänk på glasstrukturer också, och även de med läderelement. Vilket material du väljer till hyllan beror till stor del på inredningen, vardagsrummets stil och önskad effekt..

Hyllorna finns i en mängd olika stilar. Tänk på de modeller som presenteras på bilderna som är idealiska för både moderna och klassiska interiörer. Denna artikel innehåller många förslag för älskare av skandinaviska, industriella och retroinredningar. Tack vare en sådan variation kan du enkelt hitta hyllor som intresserar dig att montera i ditt vardagsrum..

Det finns hyllor i olika prisklasser. Kom dock ihåg att även en vanlig hylla i vardagsrummet ger dig mer än du förväntar dig. Dessa möbler har exceptionell styrka, så om du känner att rummet är för monotont räcker det med en hylla och några tillbehör för att ge ditt vardagsrum ett helt annat uttryck. Kolla in de olika funktionella möblerna.

TV -hyllor i vardagsrummet

TV -hyllor – erbjudande av möbler för vardagsrummet. Du kan placera RTV -utrustningen på möbler eller hänga den på väggen, stoppa in den trassliga kabeln i ett skåp och installera en avkodare eller spelkonsol på den. Allt beror på personliga behov. Möbler för TV -apparater och annan AV -utrustning är mycket praktiska och fungerar bra i alla hem. TV -hyllorna i vardagsrummet har en original och extremt modern design. TV: n kommer att vara på rätt höjd för ögonen på de som tittar på den.

Hyllorna i vardagsrummet är mycket funktionella och samtidigt originella och attraktiva. Dessa möbler kan ha ovanliga former och färgkombinationer, tack vare vilka de inte bara kan vara i harmoni med det inre av rummet, utan också bli dess dekoration. De kommer definitivt att uppfylla dina förväntningar. Moderna hyllor är ett idealiskt erbjudande för dem som gillar enkelhet och för dem som värdesätter extravagans..