Effektivt arrangemang av en liten husbil

Under sommarstugan och tiden för semestrar, resor och friluftsliv funderar allt fler av våra landsmän på möjligheten att köpa bärbara minibostäder. I Europa och Amerika är små husbilar erkända och uppskattade av reseentusiaster, som de säger «vildar».

Husbil

En liten husbil, utrustad med allt du behöver för en bekväm vistelse i alla väderförhållanden, kan fungera som ett sommarresidens under hela din semester. I det här fallet behöver du inte oroa dig för din sommarstuga på vintern, för husbilen kommer att stå i garaget eller på en bevakad parkeringsplats..

Bärbart hus på landet

Du kan ta en resa, «gripande» bekvämt boende för en liten familj med dig, som har de nödvändiga segmenten för bekväm sömn och avkoppling, matlagning och möjligheten att utföra alla nödvändiga sanitära och hygieniska procedurer, både på vägen och på parkeringen.

Solpaneler

Elektricitet för drift av hushåll och digital utrustning för lanthuset kommer från solpaneler. Därför är det lämpligt att använda en sådan modell för att bo på en personlig tomt eller strax utanför staden under den varma årstiden, när dagsljuset är långt och solen gör oss lyckligare oftare.

Utomhus

Interiören i det bärbara huset

Låt oss titta närmare på hur inredningen i ett hus på hjul är utrustad – hur konstruktörerna lyckades rymma många viktiga segment på några kvadratmeter, integrera hushållsapparater och digital teknik, glöm inte förvaringssystem och bekväma sovplatser.

Husets inredning

Nästan alla ytor och inbyggda möbler i husbilen är gjorda av ljust trä. Endast golvbeläggningen är gjord i en mörkare färg för den visuella effekten av att expandera utrymmet. En sådan total närvaro av trä skapar en otroligt varm och hemtrevlig atmosfär där du kan känna dig bekväm, säker och pålitlig även hemifrån..

Träytor

Trots samlingen av zoner i ett litet rum, som vanligtvis finns i flera rum i en vanlig bostad, ser huset inte överbelastat ut med möbler, apparater eller inredningsdetaljer. Här kan du till och med prata om lite utrymme, vilket är mycket viktigt ur psykologisk synvinkel för en bekväm vistelse för flera personer i ett litet utrymme..

Två nivåer

I ett litet utrymme har zonerna mycket villkorliga gränser. Vardagsrummet, som också är en hall, flyter smidigt in i arbetsrummet, möter köket och matsalen. Vi kan säga att sovrummet också ligger här, bara på övervåningen..

Vy ovanifrån

Lagringssystem placeras där det är möjligt för att inte störa rörelsen i det bärbara huset. Sittplatserna i korridoren och vardagsrummet, som vid behov kan omvandlas till en sovplats, fungerar som ett förvaringssystem för saker som är nödvändiga för resan. Små korgar placeras ovanför kylskåpet på ett originellt sätt. Som ett resultat används det användbara utrymmet med fördel och platsen för alla slags små saker i snabbåtkomstzonen.

Sittande bröst

Skåp

Ett annat, kanske, huvudlagringssystemet är placerat under den övre nivån, som är en sovplats. Även i en så liten garderob kan du placera alla nödvändiga kläder och skor för att vistas i landet eller på vägen..

Skåp

Köket är ett ganska isolerat rum – ett litet smalt fack. Trots sin blygsamma storlek var det möjligt att rymma alla nödvändiga arbetsområden, hushållsapparater och till och med ett handfat för att diska. Inte alla kök i en stadslägenhet har möjlighet att diska medan man tittar på det vackra landskapet utanför fönstret. Hela det lilla utrymmet i köket används maximalt, det finns till och med öppna hyllor för mat och alla slags kryddor. För ryssarna verkar det dock mycket problematiskt att transportera en husvagn, inuti vilken det finns öppna hyllor med banker som står på dem. Våra vägar kommer ännu inte att kunna garantera varors säkerhet.

Kök

Bara ett halvt steg till vänster om köket och tittar bakom gardinen, befinner vi oss i badrummet och duschen, som ligger i ett litet segment av husvagnen.

Tvättas vid fönstret

Duschrum «bås» representerar själva duschen, belägen ovanför ett träkar, vars utrymme är begränsat av en gardin. Detta är naturligtvis inte ett spa hemma, men duschrummet utför sina huvudfunktioner – du kan utföra vattenprocedurer utan att lämna ditt bärbara hem.

Dusch i ett badkar Duschrum

Det är inte lätt att utrusta ett grovkök med ett tillräckligt antal lagringssystem utan att det blir rörigt. Men det mesta av utrymmet är upptaget av VVS. Därför används olika enheter för att spara utrymme..

Toalett

Användningen av olika förvaringssystem, gjorda för hand (eller i händerna på andra hantverkskvinnor), som bär en komfort och värme i hemmet, hjälper till att mildra atmosfären i ett bärbart hem, föra det närmare bostadens huvudsakliga bostad ägare till lanthuset.

Förvaringssystem i badrummet