Designprojekt för ett fantastiskt trähus vid sjön

Nyligen är det inte ofta möjligt att se designprojekt för lanthus inredda i ren lantlig stil. Som regel innehåller den moderna stilen i rummet bara inslag av lantlig stil. Men det finns sällsynta och «klassisk» hus på landet, där bokstavligen alla rum är dekorerade med naturmaterial. Överflödet av trä och sten i dekoration och som material för tillverkning av möbler kan dekorartiklar få ditt huvud att snurra. Det är synd att bilderna inte kan förmedla lukten av trä, som finns i rum inredda med naturmaterial, oavsett hur lång tid som har gått.

Sjöhus

En otroligt pittoresk plats valdes för byggandet av en ganska rymlig herrgård på två våningar. Husets täckta terrass erbjuder en underbar utsikt över sjön, och den lokala naturen förvånar med ett överflöd av grönska nästan året runt. Inte överraskande är det lantliga hemmet klädt i trä som vilar på en stenfundament..

Lantligt hus av trä och sten

Temat för stenfundamentet fortsatte vid utsmyckning av verandan. Huset har flera ingångar och överallt finns en identisk finish av utrymmet intill dörrarna. Det komplexa landskapet på platsen kring hemägandet förvånar med sitt snygga utseende. Detta är ett levande exempel på hur du inte kan försöka undertrycka naturen till dina idéer om skönhet förgäves, utan anpassa dig till det befintliga landskapet och dess funktioner – placera steg på sluttningen, lägg trädgårdsvägar av stor sten där markfuktigheten är lägsta, och i skuggan av fleråriga träd och buskar att plantera blommor som är rädda för ljus.

Lusthus och uteplats

På platsens territorium finns ett lusthus, som mer ser ut som en träkoja av ett riktigt timmerhus. Det beslutades att placera en liten uteplats bredvid den – trädgårdsträd och korgmöbler för avkopplande avkoppling och en stenhärd i mitten.

Byggnadens fasad

Det finns många rustika element i utformningen av både utsidan och insidan av herrgården vid sjön. Stor, praktiskt taget obehandlad sten används inte bara som byggnadsmaterial utan också som dekoration. Ljusstyrka och kontrast till byggnadens fasad ges av terrassens rödmålade träräcken och en rymlig veranda.

Röda snidade fönsterluckor

För harmonin med byggnadens yttre utseende målades de snidade fönsterluckorna också i en ljusröd, intensiv färg. De snidade fönsterluckorna ser lyxiga ut mot den ljusa träpanelen.

Sjöutsikt

På terrassen

På den öppna terrassen med utsikt över sjön finns en sittgrupp. Det är inte förvånande att stolar och bord av trä används som utemöbler. Omålade, lackerade möbler speglar träets naturliga nyans och ger naturlig värme till terrassen. Väggmonterade gatlampor är placerade runt hela byggnadens omkrets, så att du kan se solnedgången från terrasserna utan att oroa dig för en säker återkomst till huset..

Vardagsrum

Det är helt enkelt omöjligt att föreställa sig ett sådant lantligt hus på landet utan ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Golv-till-tak-utrymmet, helt fodrat med trä, utstrålar otrolig värme. Belysningssystemet på olika nivåer ger mjukhet till miljöns belysning och romantik. I vardagsrummet, som i alla hushåll, finns det många konstverk på väggarna, nästan alla är utrustade med individuell belysning.

Öppen spis

En öppen spis i sten med ett galler av smidesjärn och alla nödvändiga attribut som påminner om livet på landsbygden har blivit uppmärksamhetens fokus, som passar en familjeherd.

Kök-matsal

På bottenvåningen finns också ett rymligt kök kombinerat med en matsal. Det är inte förvånande att inte bara systemet med köksskåp, utan också hela dekorationen i rummet är tillverkat av lackerat trä, bara små kolumner med sten utspädar träets dominans i detta kök och matplats. Trots kökets rustika utseende är arbetsområdet utrustat med alla moderna apparater som är nödvändiga för bekvämt arbete i köket..

Verkstad

På trähusets nedre plan finns också ett litet vardagsrum-verkstad, utformat för kreativitet. Det är otroligt, men trumset passar perfekt in i lantlig inredning med bordslampor av rådjur och pälsskinn på väggarna..

Sovrum

Det finns ett sovrum på andra våningen. Och återigen befinner vi oss i träriket, även med rustika inslag. Detta rum beskrivs bäst som «sovrum i jaktstugan». Efter en aktiv dag i naturen är det nog ett otroligt nöje att somna i ett sådant sovrum..

Badrum

Bredvid sovrummet finns ett stort badrum, förstås, med trämöbler. Kombinationen av varma träiga toner med mörkgröna bänkskivor runt handfat ger rummet en touch av lyx och adel..

Badkar vid fönstret

Det ursprungliga badkaret ligger vid fönstret (som tur är kan du placera det var som helst i rummet), du kan ligga i varmt skum och beundra utsikten över naturen.