Design av en lägenhet i Sankt Petersburg, full av drama och nåd

Vi presenterar ett originalt, modernt, imponerande och något dramatiskt designprojekt för en lägenhet i norra huvudstaden i vårt land. Interiören, där det finns mycket nåd, komfort och mysighet, klädd i ett skal av moderna efterbehandlingsmaterial och inredda med originella möbelmodeller, kan bli en inspiration för dem. som planerar renoveringar, mindre ändringar eller rekonstruktion av sitt eget hem. Låt oss börja vår fotokontroll av lägenheten i Sankt Petersburg från det mest rymliga rummet som kombinerar funktionerna i ett vardagsrum och en matsal.

Vardagsrum och matsal

I det inre av hela lägenheten finns det många kontrasterande kombinationer, användning av mörka nyanser mot bakgrunden av ljusa ytor. En sådan design skapar ett effektivt intryck, designen laddas med dynamik, en modern, teknisk anda med bekvämt innehåll. Överflödet av glansiga och speglade ytor i mörka nyanser ser bra ut i kombination med en ljus matt finish i rummet och mjuka textilier i möbelklädseln i rekreationsområdet.

Vardagsrum och matsal i ett rum

Planeringen av de två funktionella segmenten är mycket godtycklig – bara med hjälp av möbler och mattor. Varje zon har också sitt eget belysningssystem – i matsalen representeras den av en original ljuskrona med en perforerad nyans, i vardagsrummet – lampor inbyggda i blanka svarta hålrum. För ett stort rum med ett sådant överflöd av mörka ytor, apparater och möbler spelar belysningsnivån en viktig roll..

Matplats

Användningen av väggpaneler som imiterar mörk sten skapar en mycket dramatisk effekt, särskilt i kombination med svarta blanka ytor och mörkt utförande av stolar från matsalen. Mörka fläckar från inredningen kompenseras av ljusa takfärger, fönsterbehandlingar med textilier, väggdekor och ett omfattande belysningssystem.

Dramatisk inredning

Kök

Det finns tillräckligt med utrymme i köket för att rymma en enradig köksenhet och en rymlig matplats. Släta, blanka mörka vinröda fronter i övre delen och mattbeige skåp med beslag i nedre delen. Vi skapade en lakonisk och visuellt attraktiv allians. Men även i köksutrymmet var det inte utan drama – den svarta designen på bänkskivorna och köksbänkskivan är inte bara ett originalt val för köksarbetsområdet, utan också ett element av kontrast för rummets design..

Kök

Ett inslag i väggdekorationen inte bara i köksrummet, utan också i rummen i alla Sankt Petersburg -lägenheter är kompositioner som representerar delar av en bild som ligger bredvid varandra, men på ett visst avstånd. Sådan inredning kan inte bara ge en mängd olika färger till den inre paletten, utan också att bli dess höjdpunkt..

Original väggdekor

Sovrum

Sovrummet är ett lika rymligt och elegant inrett rum med en touch av drama i inredningen. Naturligtvis är det centrala elementet i sovrumsdesignen en stor säng med textilinredning i pastellfärger. Men tillbehöret till den kungliga sängen matchades också i enlighet därmed-ursprungliga mörka golvlampor på ett stativ, ovanlig väggdekor över sänggaveln och mjuk högmatta.

Rymligt sovrum

Beklädnaden av väggen ovanför sängens huvud med paneler som imiterar en träskiva gjorde det möjligt att skapa en accent inte bara i färg utan också i den så kallade temperaturpaletten. Framgångsrik träimitation ger värmen av naturmaterial till inredningen och fungerar som en utmärkt bakgrund för mörk inredning och belysningsarmaturer.

Betoning på sänggavel

Ett stort lagringssystem med svarta fasader ser väldigt monolitiskt och imponerande ut. Ett rum i en sådan skala som ett sovrum i denna St. Petersburg -lägenhet har råd med en sådan mörk fläck i inredningen, dessutom fasadernas glansiga design något mjukar upp strukturens massivitet..

Glanssvarta förvaringssystem

Användningen av en nyans för att dekorera fönstret och sängen med textilier, samt heltäckningsmattor i kajen, ger ett inslag av harmoni i sovrummet, skapar en lugn atmosfär som bidrar till en vilsam och god sömn.

Textil dekoration av sovrummet

Det finns en videozon mittemot sängen. Den ursprungliga utformningen av fasaden på den tredelade byrån upprepas i utformningen av en smal hylla under en stor rund spegel, vilket skapar harmoni i interiören och en balanserad atmosfär.

Videozon i sovrummet

Badrum

Det finns inte ett gram drama i utformningen av ett stort badrum, men vi mättar bokstavligen rummet för vattenprocedurer med en positiv attityd och till och med en festlig stämning. Ljus marmorliknande väggbeklädnad, kakel som imiterar trä och naturliga nyanser i möblernas design skapade en otroligt attraktiv och harmonisk förening. En ljus färgpunkt och en höjdpunkt i designen var designen av det så kallade förklädet – ett blommigtryck på en remsa som löper längs hela badrumsytan..

Stort badrum

Det rymliga badrummet är tillräckligt stort för att passa badkar och duschkabin längs ena väggen. Med detta arrangemang finns det tillräckligt med utrymme i rummet, inte bara för ytterligare VVS, utan också lagringssystem med olika modifieringar, så att det samtidigt finns tillräckligt med ledigt utrymme så att känslan av rymlighet inte lämnar ägarna ens i en nyttorum.

Positiv attityd i design

Två rymliga pennfodral med fasader som lämpar sig perfekt för färgen och strukturen på bänkskivan under diskbänken, utgjorde ett system för förvaring av nödvändiga badtillbehör och tillbehör.

Lagringssystem

Ett annat badrum är utformat för att matcha hela lägenheten – med mörka, naturliga nyanser och kontrasterande kombinationer. Keramiska plattor och mosaiker, olika i färg och konsistens, med imitation av sten och trä, utgjorde en attraktiv utåt och praktisk allians med tanke på driften av utilitaristiska lokaler..

Badrum med dusch