Den ursprungliga inredningen i ett lanthus i Moskva -regionen

Inte bara utländska designers och husägare kan självständigt skapa intressanta designprojekt som kan inspirera till ombyggnad av sitt eget hem eller en liten rekonstruktion av ett av rummen. Våra landsmän har också intressanta designidéer, förkroppsligade i den ursprungliga och attraktiva interiören i lägenheter, privata urbana och hus på landet. I denna publikation föreslår vi «promenad» i rummen i ett förortshushåll i Moskva -regionen. Men låt oss först titta på byggnadens utsida..

Lantligt hus i förorten

Utseendet på ett lanthus i Moskva -regionen

Den tvåvåningshus med ett original exteriör ligger på en mycket pittoresk plats med många barrträd runt. De kontrasterande färgkombinationerna som används i dekorationen av huset gör att det inte bara sticker ut bland träden utan också bland de närliggande byggnaderna. En byggnad av glas och betong kan tyckas «Häftigt», med industriella motiv, om inte för den varma bruna färgen på dekoration av fönster- och dörröppningar och beklädnad av vissa vertikala ytor med träpaneler.

Betong, glas och trä

Många intressanta konstruktiva och designmässiga rörelser tillämpades i planeringen av byggnaden. Och vi pratar inte bara om en stor balkong, belägen nästan längs hela andra våningens omkrets, utan också om markiserna som skapats av taket på den övre nivån ovanför träplattformen.

Balkong och markis

Förutom att vara målad vit och beklädnad med väggpaneler i trä har tegel även använts för att dekorera byggnadens ytor. Och metall-plastfönster är dekorerade med originaldörrar.

Original design

På en träplattform som ligger i omedelbar närhet av huset var det möjligt att placera flera rekreationsområden och ett matsegment. Trädgårdsmöbler av metall utgjorde matgruppen. Visst, att äta i frisk luft, andas in lukten av barrträd är ett otroligt nöje och det skulle vara konstigt att beröva dig själv denna möjlighet med ett lanthus i skogarna nära Moskva.

Matplats på plattformen

Det finns ett garage för två bilar i anslutning till husets huvudbyggnad. Du kan komma in i det hemifrån, utan att gå utanför. Lyftgarageportarna manövreras med en fjärrkontroll, vilket är bekvämt i regnigt eller snöigt väder.

Garage

Den inre möbleringen av lokalerna för förorts hemägande

När vi kommer in i huset från huvudentrén befinner vi oss i ett rum inrett i modern stil med inslag av loftstil. Det är inte ofta som du kan hitta element i loftstil inte i en stadslägenhet som ligger i en före detta industribyggnad, utan i ett privat hushåll, och till och med i skogen nära Moskva. Tegelverk, med vilka väggarna i korridoren är dekorerade, finns överallt i det inre av ett lanthus. Förutom denna designteknik, alla rum med loftstil «gör relaterat» öppna ledningar och lite kommunikation avslöjad «för syns skull».

Hall

Många husägares rum använder en kontrasterande blandning av brutalitet (vanligtvis tegelväggar och industriella metallmöbler och tillbehör) och nåd. Detta är exakt vad som händer i korridoren, när spegelns snidade ram ser särskilt färgstark ut mot bakgrund av tegel..

Spegel och tegel

I en av grenarna på korridoren – en lång och smal korridor – finns ett system med skjutbara garderober för ytterkläder med mera. En bekväm stol är nödvändig för att ägarna ska kunna byta skor bekvämt.

Lagringssystem

Därefter följer vi in ​​i ett rymligt vardagsrum, där tegelstenen i väggens dekoration inte lämnar oss, liksom öppna kommunikationer, golvkonstruktioner. Mot bakgrund av en sådan industriell finish ser stoppade möbler i klassisk stil med läderklädsel särskilt imponerande ut.

Vardagsrum

I mitten av vardagsrummet finns en dubbelsidig öppen spis, som förutom att vara en härd för två olika zoner också fungerar som en separator. En designkrona med speglad nyans och många dekorativa glaselement har blivit en vacker pricken över i: et i ett extra vardagsrum..

Dubbelsidig öppen spis

Bakom eldstaden finns ytterligare en sittgrupp, men den här gången med mjuka möbler med velourklädsel. Men inte den blåblå paletten av velourkappar, inte de svarta öppna hyllorna som fungerar som ett dekorativt förvaringssystem, blev höjdpunkten i det här rummet. Hela kompositionen av rektangulära smala fönster i olika storlekar ger rummet originalitet..

Mjuk zon

När vi tar ett steg ut ur vardagsrummet befinner vi oss i matsegmentet, där ett svart bord och stoppade stolar bildade en matgrupp. Det finns också arbetsytor och förvaringssystem för köksensemblen. Köksskåpets fronters glans ser imponerande ut. Vanligtvis, i loftstil, används textilier för fönster antingen inte alls eller begränsas till användning av transparent vit tyll. I ett hus nära Moskva, för att skydda mot solen, var det nödvändigt att dekorera fönstren med rullgardiner. Deras vinröda nyans passar bra till både murverk av väggar och svarta nyanser av möbler..

Matsal och kök

Den ursprungliga möbeln för vardagsrummet och matsalen, som väckte överraskning i atmosfären, var en stol med lapptäcke. Få människor förväntar sig att se ett inslag i interiören, som om det är gjort för hand i ett rum inrett i loftstil. Desto viktigare är närvaron av denna stol och desto tydligare är dess originalitet..

Ovanlig klädsel

För att komma till andra våningen klättrar vi upp en metaltrappa, som är mycket lik ett industriellt konstruktionselement. Öppna bokhyllor av metall ger också en industriell touch till utrymmet mellan trappan och privata rum..

Till andra våningen

Därefter tar vi en titt på sovrummet, som är mycket eklektiskt inrett. Här kan vi observera påverkan av olika inredningsstilar, både på inredningen och inredningen i sovrummet. En tegelvägg som accent, blå textilier för fönsterdekoration, en original blå barock byrå och ovanliga svarta bordslampor – allt i det här rummet fungerar för att skapa en original, icke -trivial miljö..

Sovrum

Sänggaveln på den stora sängen är en skärm trimmad med metall- och textil tapeter. Denna struktur har en dubbel funktion och är en vägg i utrymmet för mottagning av vattenbehandlingar..

Eklektisk design

Närvaron av ett bad i själva sovrummet är en original design och funktionell lösning. Men om badkaret samtidigt har ett extraordinärt utseende, blir dess närvaro höjdpunkten i hela interiören..

Badrum i sovrummet

I badrummet intill sovrummet har loftstilen funnit sin utföringsform i tegel, perfekt kombinerat med snövit keramikplattor, i närvaro av smidda metallelement och ljusa inredningsartiklar.

Badrum