Den ursprungliga inredningen i en lägenhet i London

Funderar du på hur du kombinerar lantelement med modern inredning? Hur kan man mätta en lägenhet med söta saker och inte skräpa ner den? Hur man utrustar ett hem med komfort, tar hänsyn till modetrender, men böjer dem efter eget tycke? Se hur det blev med ägarna till en lägenhet i London tillsammans med designern. Den mycket eklektiska interiören fängslar med individualitet, lockar med värmen och mysigheten i ett modernt hem, inrett med stor komfort. Låt oss börja vår turné med det största och centrala rummet i en engelsk lägenhet, som kombinerar funktionerna i vardagsrum, matsal och kök..

Vardagsrum-matsal-kök

Uppenbarligen, för en eklektisk inredning, mättad med en mängd olika möbler och alla typer av inredning, kommer snövit väggar och golv i en varm nyans av trä att vara den perfekta bakgrunden. I ett rymligt rum hjälper den öppna planen för tre funktionella områden att upprätthålla en känsla av rymlighet och frihet och att utföra obegränsad rörelse. Vardagsrummet kännetecknas av en hörnsoffa på ena sidan och en TV på den andra. Det funktionella segmentet i matsalen ligger i burspråket och har en mycket villkorlig zonindelning – endast genom matgruppen. Köksdelen ligger i en viss fördjupning av rummet och är inhägnad av den nedre raden köksskåp..

Matplats i karnappfönstret

Landelement i en modern inredning intar en av de viktigaste platserna. Till exempel ser ett stort ovalt bord och små hampstolar snidade ut ur stockar väldigt organiska ut i det snövita området i matsalen. I vardagsrummet fortsätter landstemat med det ursprungliga utförandet av ett soffbord med en flisad bordsskiva i trä och medvetet råa kanter..

Landelement i eklektisk design

Särskild uppmärksamhet ägnas åt inredningen i London -lägenheten – små skulpturer, konstverk och fotografier placeras bokstavligen överallt inom lägenhetsägarnas ramar. Detsamma gäller textildekoration – ljusa soffkuddar, handgjorda överkast, mattor i form av imitation av djurskinn.

Ovanlig inredning av en engelsk lägenhet

Köket är inte bara delvis åtskilt från rummets allmänna utrymme, utan har också en individuell finish. Köksenhetens ljusa design bidrar till att skapa en ljus och fräsch atmosfär, för att inte tala om den visuella expansionen av rummet.

Köksinredning

Den U-formade layouten för köksförvaringssystem, hushållsapparater och arbetsytor är perfekt för ett kompakt arrangemang av ett område där det inte finns något behov av att placera en matgrupp. Frånvaron av en övre nivå av köksskåp möjliggjorde en ljusare bild av matlagningssegmentet. Endast huven ovanför spisen är förklädd under skåpet..

Köks layout

En öppen hylla runt köksytan är inte bara en möjlighet att placera en samling familjefoton, utan också en yta för montering av inbyggd belysning. Uppenbarligen, för arbetsytor, kommer ljuset från hängande lampa inte att räcka och bakgrundsbelysningen är nödvändig för normalt utförande av köksprocesser..

Ursprunglig efterbehandling av köksutrymmet

För vissa är diskbänken vid fönstret den ultimata drömmen, men för vissa engelsmän tar patriotismen över och som ett resultat kan du tvätta disken genom att titta på porträttet av drottningen..

Fotosamling i köksinredningen

Låt oss sedan gå vidare till de privata rummen och överväga interiören i ett av sovrummen. Rummets komplexa geometri dikterar finishen. Det är inte förvånande att vitt valdes som huvudfärg för ytdekorationen. Med tanke på kärleken till ägarna till lägenheten för eklekticism, användningen av saker gjorda med egna händer, antika inredningsartiklar eller gjorda med hjälp av detaljer som tidigare utfört andra funktioner, är det inte förvånande att det finns tillräckligt med accenter i det här rummet för att sova och koppla av. Ljusa textilier, färgglada prydnader, en ovanlig bänk, ursprungliga belysningsarmaturer – allt i detta sovrum fungerar för att skapa en unik, intressant och oändlig bild.

Sovrum med burspråk

Naturligtvis är det mer logiskt att utrusta ett rum där det finns så mycket litteratur med en bokhylla, men böcker vikta i en kaotisk hög med böcker själva kan fungera som en höjdpunkt i inredningen, fungera som ett konstobjekt.

Boken kollapsar

Eklektisk sovrumsinredning

Det andra sovrummet är inrett i mer lugnande färger med en sval palett. Men det här rummet saknar intressanta interiörartiklar, unik inredning och originaltextilier. Naturligtvis är sängen det centrala elementet i sovrumsdesignen – en mjuk sänggavel i en trevlig turkost färg skapar en förhöjd stämning för hela interiören. Och sängens textildesign med samma nyans kompletterar effektivt bilden av rummets mittpunkt..

Sovrum med en cool palett

Och återigen blev en snövit palett för väggdekoration ett vinnande alternativ för att inreda ett rum – ett litet utrymme behövde visuell expansion, och en ovanlig väggdekor behövde en idealisk bakgrund.

Turkosblå nyanser på en vit bakgrund

En lätt touch av den turkosblå paletten finns också i väggdekorationen, i utformningen av det låga sängbordet och till och med i mattan. En attraktiv höjdpunkt i sovrumsinteriören har blivit en ensemble av ytterligare möbler – ett snidat säte och en ram för en spegel, gjord i samma inredningsstil, ser spektakulär ut, lockar uppmärksamhet och är en dekoration av rummets design.

Ovanlig möbelinredning

Liten i storlek, men intressant när det gäller design, kompletteras sovrummet med en hängande lampa med en pappersskärm i orientalisk stil och en ovanlig väggdekor..

Original väggdekor

Badrummet i en engelsk lägenhet är ett genomgångsrum, som kan nås både från ett av sovrummen och från hallen. Allt i detta utilitaristiska utrymme är icke -trivialt, intressant och unikt – från platsen för VVS till färgscheman.

Badrumsinredning

Väggarnas chokladfärg, ovanlig för ett badrum, har kanske bara råd med ett rum med tillräckligt stora dimensioner. En trevlig naturlig nyans har blivit en utmärkt bakgrund, inte bara för snövit VVS, utan också för en original inredning.

Chokladväggfärg

Även i badrumsutrymmet missar inte ägarna till lägenheten tillsammans med designern möjligheten att föra eklekticism till interiören, mätta den med lantliga element, originella dekorativa gizmos och naturligtvis funktionella föremål.

Ovanliga badrumsfinisher

Unik dekoration av ett bruksrum