Den ursprungliga designen av ett lanthus i en tegelsten Färg

Vi uppmärksammar dig ett originellt designprojekt för ett lanthus, som vi lyckades passa otroligt organiskt in i det omgivande landskapet. Tegelfärgen på marken som omger hemmet återspeglas i olika nyanser av husets fasad och till och med dess interiör. Byggnadens utsida och inredningen av lokalerna i ett privat hus är en rimlig återspegling av den omgivande naturen, uppnådd med hjälp av moderna byggnads- och efterbehandlingsmaterial.

Hus på landet bland barrträd

Utsikt över ett privat hem i tegeltoner

Snygga stigar kantade med småsten leder till ett stort hushåll med garage, carportar och andra tillhörande strukturer. Användningen av rödaktiga tegeltoner i utformningen av byggnadens fasad och element i landskapsdesign gjorde det möjligt att skapa en bild av byggnaden som har blivit oskiljaktig från den omgivande naturen. Väggbeklädnad med ett stort block av tegelfärg och ljusa terrakottakakel av porslinstengods som material för att skapa angränsande stigar har blivit nyckelelement för att skapa en sådan bild..

Landskapsarkitektur av närområdet

Taket är utrustat med en kapell längs hela omkretsen av byggnaden, som ett resultat är området nära huset alltid skyddat från regn. För en säker vistelse nära huset i mörkret är ett bakgrundsbelysningssystem inbyggt i visiret längs hela dess längd.

Den ursprungliga utformningen av territoriet nära huset

Ett litet friluftsområde är organiserat alldeles intill huset. Trädgårdsmöbler i metall i mörka färger ser bra ut mot bakgrunden av rödaktiga nyanser av platsbeklädnaden och byggnadens tegelväggar.

Friluftsområde

Det finns också många röda och terrakotta nyanser i inredningen av lanthuset. Till exempel i vardagsrummet är en del av väggarna gjorda i idén om fönster och glasdörrar med karmar. «under trädet», vissa möbelartiklar är gjorda av ett liknande material, väggbeklädnad i form av murverk från stora block och porslinstengods i ingefära toner ser väldigt organiskt ut som golvbeläggning.

Vardagsrumsinredning i röda toner

Men inte bara den rödaktiga färgpaletten och närvaron av träelement «värma» vardagsrumsatmosfär. I ordets bokstavliga mening kan du värma upp nära hörnpisen – det finns tillräckligt med sittplatser i vardagsrummet i olika former och kapaciteter, från en stor hörnsoffa till kompakta ottomaner.

Avkopplingsområde vid spisen

Trots överflödet av rödaktiga nyanser och förekomsten av tegelverk ser rummet ljust och soligt ut – inte bara tack vare stora fönster och glasdörrar, utan också inbyggd belysning på olika nivåer. Från vardagsrummet kan du fritt flytta till köket och matplatsen. Tack vare den öppna planlösningen kombineras alla funktionella områden harmoniskt samtidigt som de bibehåller en känsla av rymlighet.

Öppen planlösning

Dekorationen av matsalen och köksdelen upprepar exakt utformningen av vardagsrummet, bara köksplattan var kaklad med snövit mosaikplattor. Mot bakgrund av efterbehandling ser möbler med snövit och träytor otroligt organiska, fräscha och snygga ut.

Orange kök och matsal

Matsalen, som ligger nära glasväggen, ser väldigt modern ut – ett ljust matbord med en träskiva och plaststolar i vitt från en berömd designer gjorde en harmonisk union och en praktisk matgrupp att använda. Efter att ha tagit bara ett par steg befinner vi oss i matlagningsområdet – ett litet kök med ett hörnarrangemang av en möbeluppsättning och en ö.

Original matgrupp

Skåpfasader «under trädet» gå bra med snövit bänkskivor, och glansen av rostfritt stål ger lite kyla och en touch av modernitet till denna förening. I ett så litet område av köksutrymmet var det möjligt att ergonomiskt ordna elementen «fungerande triangel», Tvättstället vid fönstret är en hemmafrus dröm.

Hörnköksuppsättning

Den snövit köksön fungerar inte bara som ett rymligt förvaringssystem och en skäryta, utan också som en plats för korta måltider – benutrymme på ena sidan av bordsskivan gör att du kan sitta där på barstolar med en metallram och genomskinlig plast säten och rygg.

Vita och träiga ytor

I barnrum är alla väggdekorationer klädda med träpaneler. Inbyggda förvaringssystem är helt dolda i väggnischer tack vare användning av fasader av samma material. Små rum rymmer bekvämt sängar med färgstark textilinredning, öppna hyllor för alla möjliga småsaker och bord – stolar för spel och kreativitet.

Barns sovrum interiör

Design av ett rum för ett barn med träbeklädnad

I badrummet intill barnens sovrum är designen enkel och koncis. Snövit mosaikplattor på väggarna, sanitetsartiklar, lysande vithet och träytor på lagringssystem bildar en organisk allians.

Badrumsinredning för barn

I herrrummet fanns det tillräckligt med utrymme, inte bara för en säng med två sängbord, utan också för att organisera arbetsplatser och ett rymligt omklädningsrum. Dekorationen, ovanlig för det inre av sovrummet, i form av en tegelvägg, träpaneler och porslinsgolv, har blivit en höjdpunkt inte bara i sovrummet, utan också i hela privata huset. På en röd bakgrund ser en snövit säng och matchande bordslampor särskilt imponerande ut.

Master sovrum i

När de är stängda ser trädörrarna ut som ett vanligt inbyggt förvaringssystem, det visar sig faktiskt att bakom dörrarna finns ett helt omklädningsrum, som du kan gå in i och välja kläder för ditt dagliga utseende. Det finns en dörr bredvid badrummet..

Omklädningsrum i sovrummet

Även i utformningen av det utilitaristiska rummet använde formgivarna den ljusröda färgen på jorden som omger förortsbostaden. Det tegelfärgade färgglada golvet är i perfekt harmoni med den snövit väggdekorationen och förvaringssystemets träfasad.

Badrum med rött golv

Skåpet är också färdigt med träbeklädnad. Möblerna för hemmakontoret är gjorda av samma material. Rummets yta är liten, men du behöver också några kvadratmeter för att organisera ett modernt kontor – det viktigaste är att passa ett litet skrivbord (aka dator), en bekväm stol och flera öppna hyllor för förvaring av kontorsmaterial och papper. På kontoret «rödhårig» hushåll passar också ett par bekväma fåtöljer med en metallram och klädsel som imiterar ett djurs hud.

Hem minikontor interiör