Bruna gardiner: kaffe med mjölk och choklad

En blandning av apelsin med blått eller rött och grönt bildar en rik brun färg med en mängd intressanta nyanser: choklad, kaffe, kola, sand, koppar, ockra och ett antal fantastiskt vackra toner. Dess preferens för klassisk design tillskrivs utstrålningen av lugn men stark energi. Den innehåller symbolik och ett brett associativt utbud. Detta beror på det naturliga ursprunget till det bruna pigmentet som råder i växternas och jordens färg. Denna jordlighet ger en känsla av stabilitet och i allmänhet en flätig känsla från förnimmelsen. Dessutom identifieras chokladkrämserien omedvetet med skydd och komfort och främjar koncentration..

Detta är kraftfulla argument för wenge -monopolet i skåp med träpanel, massiva möbler och läderfåtöljer. Samtidigt är det självförsörjande och kräver inga invecklade modeller som lambrequins eller flerskiktsväv för draperi. Smidigt fallande dukar betonar stilfullt den solida interiören och fasta finishen i rummet. Problemet med inredningens lämplighet löses med krokar med guldkvastar, med samtidig bestämning av status och introduktion av värme i affärsmiljön.

I tarmarna i skåpet Klassiker i interiören Panoramafönsterdekoration Hemkomfort

Förutom den konservativa kontorsdesignen erbjuder modetrender dessa nyanser för heminredning. Praktiska färger lyser upp alla rum. De lugna tonerna av brunt ger visuell neutralitet och är den perfekta bakgrunden för kreativitet. Eftersom vass i alla dess manifestationer är aktivt involverad i naturen, kommer det inte att vara svårt att komponera en inredning av trä och naturliga inredningsartiklar. Det är värt att lägga till växter i ett badkar till denna konfiguration, och de choklad-beige gardinerna kommer organiskt att gå samman med den allmänna bakgrunden..

I en rad naturliga nyanser Brungul harmoni

Modern tolkning av brunt

Det är klart att den viktorianska stilen eller Biedermeier inte kommer att klara sig utan cappuccino, varm choklad eller svart te. Country och Provence dras till blommorna av karamell, bakad mjölk. Dyrkan av naturen och passionen för naturligt innehåll överensstämmer med de konceptuella idéerna om japansk design och etnicitet. Det är förvånande att färgen på Coca-Cola används i samma fasett i dagens interiörer..

Rum i lugnande färger Brun harmoni

Det verkar som om det på förhand inte finns någon plats för en mysig färg i kalla minimalistiska lösningar. Det verkar som om designers har en annan uppfattning om detta. De bevisade med exempel hur lämpligt det bruna draperiet av fönster är i väggarnas sorgliga ansiktslöshet, korrekt placerar färg accenter.

Den blygsamma paletten diversifieras bäst med genomskinliga texturer av tyger av kanel, koppar eller ockra färger. I solidaritet med den gula gesimsen kan de markera de gyllene höjdpunkterna i den rödhåriga och reflektera dem med en ljus skugga på ett ljusplan. Tillhörande attribut hjälper dem till exempel att uttrycka sig, «brons» krukor för växter, tavelramar. Och om det finns många fotografier i rummet och det finns massiva möbler, kommer gardinerna av sitt grova linne på en trä- eller smidd gesims att slutföra den stilistiska idén..

Allt in Draperi topp

Allt in “choklad”

Bruna nyanser används framgångsrikt i miljöer där det inte finns någon dubblering av färg. Det enda villkoret är att fönstret av fönstret inte ska uppfattas separat och falla ur det allmänna sammanhanget. Till exempel, i en aktiv svartvitt design, är vass också lämplig och kommer att ge varma toner till achromatisk monotoni..

I små rum kommer det mörka intervallet att verka dystert, om du inte använder gardiner i en duett med ljus muslin, organza eller lockar en fashionabel “rynkig” tyll, jag jämnar ut den visuella effekten med denna lösning. Varför inte vända dig till gyllene ockra, lätt karamell och så «säker» en palett som inte radikalt kan ändra utrymmet nedåt.

Vit och brun design Under det gula ljuset Brun återhållsamhet

Om du tror att dessa kombinationer är vanliga, hänvisa till andra färger i det givna temat, eftersom det finns mycket att välja mellan. Mest troligt kommer den djärva utrustningen med aktiva färger att överraska dig: röd, blek korall, aprikos, ljusgrön, gul. Detta val är att föredra för aktiva människor som strävar efter handling och törst efter en semester. Frans med införandet av metalliserade trådar, en guldbroderad kant eller enstaka gula hieroglyfer hjälper till att bli av med tråkig monotoni.

Lite rött Lägg till blått och cyan Kan inte klara mig utan gult

I ett vardagsrum i blå toner är det lämpligt att hänga en outfit gjord av ljusbrun taft på fönstren, fästa den på en krom gesim med metallringar eller haka den med ögonlock. I dekorationen välkomnas ett myntfärgat band eller en silverfärgad chinillumrand, vilket ger draperiet sofistikering.

Snygga gardiner Kombinationsklassiker Mot bakgrund av ljusblå I harmoni med blått

Läckra kombinationer

Om du vill fokusera på gardinerna bör du skapa en kontrast. Textilier i tonerna av uppfriskande drycker – kakao, kaffe, starkt te, valnötskal och kokos kommer att smälta samman i harmoni med det vertikala rummet, dekorerat i mjölkaktig, lavendel eller oändlig ömhet i pastellfärger. Som exempel föreslås ett diagram: kaffegardiner mot en bakgrund av bleka beige väggar med en turkos soffklädsel och ett par av samma tillbehör. Förresten, om det behövs «isolera» rum – lägg till terrakotta eller rött. Alternativt kan du lägga till kärr, mynta eller khaki.

Med en turkos kombination Choklad med hallon Beige och brunt sortiment

Bitter, mjölk och varm choklad är relevanta för textildekoration och finns i många stilar. Om du föredrar jordgubbar i en av kakaoversionerna till efterrätt, är detta tema bara något för dig. Rosa och wenge i alla dess former lämnar en trevlig eftersmak av sofistikering. Vispad vit grädde kommer att fortsätta temat för de bittra godisarna. I motsats till tyngdlösheten i vertikalt utrymme kommer en rik mörk ton helt enkelt att vara felfri. Kom ihåg att tillsätta kanel till din milkshake för en subtilare smak.. «Russin» sådana gardiner kommer att bli en ljus rödaktig koppar, som reflekteras ivrigt i solens bländning. Samtidigt kommer det att ge en skugga till ljusa väggar och återuppliva utrymmet..

I närheten av «kola» Med en yta (krämig, krämig, etc.) visar mörka gardiner färgens rikedom och skönhet i full kraft. Samtidigt kommer de att hålla med om inte uttalad grön (kärr) eller ljuslila tapeter, underbara i kombination med en glänsande satinsömmar.

Det är lämpligt att undvika vass och liknande mörka färger i barnkammaren och ersätta dem «kaffe med mjölk», beige eller en nyans av röd henna. Sanddukar mot oliv- och vita väggar för pojkens sovrum är redo att tävla med de vanliga blå och blå valen.

I varma färger

Genomskinlig lösning

För fönsterdekoration är genomskinlig slöja, nylon eller organza relevanta, vilket skapar intrycket av en lätt design underdrift. De kommer framgångsrikt att innehålla solens intensitet under dagen och släppa in bländningen i nattstaden. Om du tycker att denna lösning är enkel kan du dekorera dem med taffeta -kammusslor, satinband, pärlor eller strass. Ytterligare ett lager muslin, som skiljer sig med en ton eller två från den huvudsakliga, som kastas över gesimsen eller faller fritt längs den dominerande duken, kommer diskret att tillföra volym och effekt. Ta mörk och mjölkchoklad som ett prov. Denna lösning är också optimal för burspråk..

För dem som förespråkar intensivt dagsljus, lämna glaset klart. Det är tillåtet att lösa problemet med sidogrepp eller dekorera endast den övre delen av det höga taket.

För att försäkra sig mot aggression av sommarvärme och intensivt ljusflöde hjälper en design i form av rullgardiner eller romerska persienner. Det senare ser hisnande vackert ut i färgmatchning med soffkuddar, tillbehör och matta. De måste åtföljas av gardiner i samma ton med stoppning av stoppade möbler. Om de samtidigt har ränder eller ett mönster som sammanfaller i färg med en lakonisk design, kommer ensemblen att visa sig vara lyxig..

Mysigt vardagsrum Brun organza Rena gardiner

Låt oss gå till sovrummet

Sovrummet inramat av mörka gardiner hjälper dig att slappna av och fly från de vanliga bekymmerna. I små rum är det bättre att föredra en gardinduett, förlita sig på tyllens transparenta viktlöshet på dagtid och på kvällen – på att skapa en lugn atmosfär genom täta gardiner. Fasader av ljusa möbler, en stor spegel och transparenta lampor kommer att släta intrycket av mättnad..

Om du föredrar ljusa men täta tyger för sovrummet, ta en närmare titt på satin. Polyesterstrukturen är gjord i en intressant vävteknik som påminner om silkets jämnhet och den matta satinen. Det sprider ljuset perfekt, har en solid bas och är lätt draperad. De wengefärgade gardinerna kommer att spädas underbart med ett brett satinbeige band som sys i botten, med vilket du också kan göra krokar.

Chokladinredningen kan fräschas om så önskas. Ett av förslagen är gardiner med gul eller turkos geometri av tryck. Det är tillåtet att bekräfta det dekorativa draget med liknande kuddar och inredning. Det gråblå schemat med inblandning av den tredje – guldfärgen kommer att övertyga i harmoni. Chic kommer att ge en satinkant på tyll i en duett med gula gardiner.

Chenille jacquardridåerna i kaffe- och mjölkdesignen är fantastiskt vackra och perfekta för sovrummet. Den komplexa principen för flätat mönster och färgmättnad kräver inte lokala accenter. Brun färg hjälper dig att lugna ner, återställa inre balans och sömn. Detta är precis vad som saknas. Genom att välja «gott» sortimentet löser samtidigt två problem: bekväm vila och vacker inredning.