Badrumsfärg: trendigt val 2020

Badrummet blir mer intressant eftersom djärva färger väljs för det. Istället för att nöja sig med enkla blues eller vita är det dags att njuta av rika, energiska nyanser..

Badrumsfärg: val av funktioner

Precis som alla andra rum i huset är färgen noga utvald och kräver lite eftertanke. Om rummet är smalt bör du visuellt utöka rummet och skapa effekter, till exempel genom att använda en bas i mörka färger eller applicera en mjuk färg på en mindre vägg. Denna eller den färgen är också utformad för att återspegla personens invånare. Currygul, tallgrön eller mjukrosa – val för att öka ditt humör på en grå morgon.

Med fler och fler olika badrumsfärgprover kan du fantisera om färger. Fantastiska färger inbjuder dig till badrummet och skapar ett utrymme som är trevligt att koppla av i. Colorists arbetar med alltmer tekniska färger för att ge motstånd i allmänhet och mot fuktbeständighet i synnerhet. Upptäck trendiga badrumsfärger fulla av idéer och inspiration.

Moderiktigt badrum i uppfriskande grön färg

Green kommer ut med en bra portion inspiration för ett rum med karaktär. En lutning från mörkgrön till nästan svart till ljusgrön – en målning som kommer att leka på väggen och skapa en känsla av rymd och djup. Som en påminnelse om naturen är grönt också synonymt med välbefinnande och lugn. Den kombineras med kakel i samma färger för att skapa en trendig dekorativ ensemble.

Badrumsdesign gul – färg för munterhet

Gul färg på väggen väcker badrummet. I kombination med en djupblå nyans lyser solskenet hela rummet. För att se till att du väljer rätt nyans, fokusera på den starka gula, glömma de ljusare, nästan smaklösa variationerna. I badrummet gör tillbehör som handdukar det möjligt att replikera denna bländande ton..

Varmt badrum med gul curryskugga

Tack vare tanken på att skapa ett mysigt rum som får dig att må bra, ser badrummet bra ut i varma färger. En vacker gul curry med en dämpad nyans som kan vara mjuk och omslutande på samma gång..

Badrum i vitt

I badrummet är vitt tidlöst och du kommer aldrig att tröttna på det. Folk älskar dess fräscha och levande sida, liksom dess förmåga att anpassa sig till alla stilar och erbjuda ett trevligt rum att bo i. För att gå bort från en alltför klosterlig stil, välj en mjuk och matt nyans som tenderar att värma, som vit kalksten. Det är också ett sätt att skapa visuell harmoni, eftersom vitt är så annorlunda än det ofta glänsande VVS..

Blå badrumsfärg: foto av en klassisk inredning

Tidlöst mode hänvisar till den blå färgen i badrummet. Blått förblir flaggskeppsfärgen med en nyans av vatten som väcker en känsla av välbefinnande. För att skapa ett rum med karaktär bör det kombineras med mörkare nyanser som intensivt grått. När rummet har en bra höjd rekommenderas att måla taket och väggens ovansida för att ge det en varm känsla. Då blir utrymmet mysigt, och själva badrummet får en charmig attraktion..

Badrumsfärg i himmelsblått

I samband med barndomen har himmelsblått en ljus och mjuk nyans. Liksom andra blå färger är det lätt att applicera i badrummet eftersom det anpassar sig till en mängd olika stilar. Trä och vita toner betonar deras enkelhet. Himmelblå färg kommer också att vara en vacker inredning för ett babybadrum..

Vilka färger kan du använda för att göra ditt badrum känsligt? Välj rosa

Den mjuka och behagliga rosa färgen kommer in i det känsliga badrummet. Designers älskar sin sofistikerade anda i ett rum där varje detalj räknas. Det passar bra med rått trä och modern stil: ett badkar och ett handfat med minimalistiska linjer, designkranar och sofistikerad inredning. Applicera den rosa färgen sparsamt, på väggen eller med en touch av färg.

Badrumsfärgad inredning i brunt för ett varmt och mjukt rum

Ganska ovanligt, brunt är intressant att välja mellan, eftersom det är förknippat med välbefinnande. Färgen finns inte bara på väggarna, utan också i taket. Brown är också förknippat med en viss exotisk. Detta är en lämplig ram för rå stil med trä, korgar och andra naturmaterial..

Badrum i neutralt grått

Ren grå (ingen gul eller blå nyans) är grov men lätt att blanda. I badrummet vet han hur man ska vara tillräckligt diskret för att inte locka för mycket uppmärksamhet, samtidigt som han lyfter fram de olika elementen. Grå färg har en antydan till ett ganska modernt stadsuniversum med inslag av svarta och coola material, men det kan också användas i ett lantligt badrum med ett mer traditionellt utseende..

Ett lugnande grått badrum

Vid första anblicken är mörkgrått ett djärvt val för ett badrum. Färgning omsluter rummet som en kokong. Den mjuka och moderna mörkgrå färgen matchar många stilar. Moderna inredningsarkitekter betonar gärna dess hållbarhet med cementplattor med grafiska mönster eller svarta inslag. Badrummet har allt som markeras av ett dekorativt föremål av koppar eller mässing.

Taupe för ett retro badrum

Det stora badrummet använder varma färger som väcker välbefinnande. På väggen är en kolgrå neutral nog för att smälta in i allt och pinsamt nog för att få någon verklig personlighet till rummet. Kombinerat med trä och vitt är det enkelt och elegant för ett dekorativt badrum.

Badrum i svart

Svart blir mer populärt igen. Finns i olika finish, och färgen erbjuder många möjliga variationer. Chic, modern och imponerande, denna färg är oöverträffad. Du kan till och med dekorera rummet genom att täcka det i svart från väggar till tak.

Modernt mode låter dig experimentera med olika färger. Välj det mest lämpliga designalternativet själv och hämta inspiration från det presenterade fotogalleriet.