Zidărie în interior

Conţinut

Caramida din interior este o tendință a antichității, care este acum foarte des utilizată de designerii moderni. Acest stil ne-a venit din Europa și America și i-au plăcut pe cei cărora le place să experimenteze designul interior. Un astfel de design este foarte neobișnuit și îndrăzneț, poate deveni un decor expresiv în casa ta, dându-i o dispoziție specială..

Zidărie în interior

Fără îndoială, cărămida este foarte practică, de înaltă calitate și durabilă printre multe alte materiale. Practicitatea cărămizii este aleasă, de regulă, de iubitorii de locuințe respectabile și fiabile, dar o puteți folosi pentru a obține alte efecte, de exemplu, pentru a da interiorului o notă de romantism. Și dacă alegeți textura și nuanțele potrivite, atunci designul se poate dovedi chiar excentric. De asemenea, cu ajutorul zidăriei, poate fi subliniată soliditatea situației, luxul, reținerea sau pretenția, dacă doriți. Desigur, cum să decorați cusăturile și alegerea nuanțelor de culoare va fi un punct important pentru a da starea de spirit și atmosfera potrivite. Puteți îmbătrâni artificial cărămida pentru a face să pară mai naturală, o puteți lăsa, vopsi cu vopsea – există multe opțiuni pentru decorarea cărămizii, alegerea va depinde de dorința dvs. și de interiorul general al casei tale.

Deoarece cărămida este un material de construcție care a trecut deja de tratamentul termic, astfel de zidărie, chiar și după mulți ani, va arăta în continuare frumoasă, fără urme de ciuperci și mucegai. Un fapt foarte interesant este că în prezent sunt fabricate cărămizi acoperite cu polimer, acest lucru vă va oferi mult mai multe opțiuni de decorare..

Zidărie în interiorul bucătăriei

Caramida este perfectă pentru decorarea unei bucătării sau a unei mese. La discreția dvs., puteți tăia unul sau toți pereții. Puteți face cărămidă tavanul sau vă puteți limita la un panou de protecție, un șorț de bucătărie. Ce bun este zidăria, deoarece puteți alege absolut orice opțiune de finisare, va arăta armonios în orice caz, în plus, acest decor completează perfect sticla, lemnul și metalul. Un perete cu zidărie, înconjurat de aparate de bucătărie moderne, arată original. Zona de luat masa, atât în ​​bucătărie, cât și în sufragerie, poate fi, de asemenea, ușor și eficient marcată cu cărămizi. Și în interiorul unei bucătării combinate cu o cameră de zi sau o sufragerie, un astfel de design este perfect pentru efectul de zonare, puteți evidenția doar bucătăria sau doar camera de zi (sufrageria) cu zidărie. Atunci când alegeți o culoare, trebuie să luați în considerare restul designului bucătăriei sau sufrageriei dvs., dar în orice caz, cărămida roșie, gri, alb sau chiar negru se potrivește bine cu orice interior. Dacă aveți un blat de bar în interior, îl puteți decora cu cărămizi..

Zidărie în interiorul bucătăriei Finisarea cărămizii Zidăria în interior Zidărie în interiorul sufrageriei Coloanele de cărămidă ca element de decor și zonare Caramida unui perete din interiorul bucătăriei Decor antic din cărămidă într-un interior modern Finisaj neobișnuit de cărămidă Design modern cu zidărie de cărămidă Decorarea bucătăriei și a livingului cu zidărie Caramida mai multor zăpezi în interior Decor complicat și grațios folosind zidărie Pereți din zidărie și rame de ferestre în interior Interior antic cu cărămidă Grație și chic în interior pe fundalul cărămizii Peretele de cărămidă ilustrat Folosind garnituri din cărămidă pentru a decora o sală de mese

Zidărie în interiorul camerei de zi

Cel mai simplu și mai creativ mod de a decora un interior cu o cărămidă este de a folosi un perete obișnuit, adică de a-l lăsa în forma sa originală de cărămidă, dar este totuși necesar să-l acoperiți cu un agent de protecție, astfel încât cărămida să nu prăbușirea sub influența factorilor nefavorabili. Într-o clădire nouă, trebuie doar să curățați suprafața de contaminări minore care ar putea apărea în timpul construcției sau renovării. Și în camerele vechi, pereții ar trebui să fie prelucrați cu atenție, în timp ce este necesar să eliminați straturile de grund, tencuială și var. Dar un astfel de design decorativ al camerei de zi va sublinia cu grație atmosfera camerei, transmitând o dispoziție misterioasă și veselă locuitorilor și oaspeților săi..

Dacă sunteți un fan al ceva neobișnuit, atunci puteți folosi zidăria ca o partiție între camera de zi și, de exemplu, bucătăria și poate fi realizată din cărămizi transparente. Așezați flori, ierburi, mărgele, cochilii de mare și orice doriți în interior, și atunci nimeni nu va uita un astfel de element de decor..

Dacă aveți o cameră de zi mare, atunci înălțimea harului va fi coloanele de cărămidă în stil grecesc, ele pot juca rolul pereților despărțitori sau pot deveni doar un decor interesant..

De asemenea, puteți decora șemineul cu cărămizi, ceea ce va oferi sufrageriei o atmosferă confortabilă și caldă..

Pereți de cărămidă în sufragerie Decorare perete de cărămidă în sufragerie Zidărie în interiorul camerei de zi

Zidărie în interiorul dormitorului

Când suntem în dormitorul nostru, vrem să simțim pace și confort acolo. Prin urmare, este general acceptat faptul că designul dormitorului trebuie să fie neapărat calm, moale și, de preferință, susținut în culori pastelate. Toate acestea, desigur, sunt adevărate, dar nu va fi o greșeală să le adăugați la liniște «colt de odihna» puțină grație și rafinament. Cărămida într-un dormitor poate transforma o cameră într-o operă de artă. Această opțiune de decor nu numai că arată grozav, ci și reîmprospătează camera, o face neobișnuită, proaspătă, farmecă și nu distrage în niciun caz atenția de la rest. Dacă aveți un apartament duplex foarte mare sau o casă cu două etaje, atunci în locul unei uși a dormitorului, puteți face un arc de cărămidă.

Decor rafinat din cărămidă în dormitor Dormitor antic cu zidărie Zid de cărămidă Decor complicat al dormitorului cu finisaje din cărămidă

Zidărie în interiorul băii

În ceea ce privește finisarea cărămizii din baie, atunci aici îi aparține, datorită faptului că cărămida este foarte rezistentă la temperaturi extreme. Prin urmare, o cameră cu umiditate ridicată, cum ar fi o baie, poate fi, de asemenea, perfect decorată cu finisaje din cărămidă..

De exemplu, puteți face o partiție din cărămidă de sticlă între baie și chiuveta sau vasul de toaletă. De asemenea, blocurile de sticlă pot fi utilizate pentru pardoseli, deoarece sunt cunoscute pentru rezistența și rezistența ridicată. O astfel de structură poate fi decorată suplimentar cu iluminare sau chiar încălzire, calitatea materialului permite acest lucru.

Moda cărămizii în interiorul spațiilor rezidențiale a fost mult timp populară și este ferm înrădăcinată în designul modern. Dar zidăria din baie a început să prindă avânt nu cu mult timp în urmă, dar subliniază perfect camera și aduce ceva rafinament acolo unde există atât de multe neterminate și nespuse.

Pentru a utiliza o cărămidă într-o baie, trebuie să țineți cont de dimensiunile acesteia. Deci, dacă aveți o baie mică, atunci utilizarea unui astfel de decor este nedorită, deoarece acest lucru va reduce vizual spațiul. Cel mai bine este să utilizați această soluție de stil pentru spații mari. Dar dacă baia dvs. este mică, dar totuși doriți să o decorați cu cărămizi, utilizați doar o mică porțiune a peretelui, acest lucru vă va oferi rezultatul dorit și nu va reduce foarte mult spațiul.

Pereți din zidărie în baie Decor baie cu zidărie Baie antică cu finisaje din cărămidă Atmosferă confortabilă creată cu zidărie Zid de cărămidă în baie în fotografie

Așezând peretele cu cărămizi, în loc să-l pictați cu vopsea sau să-l tapetați, veți aduce o anumită vioiciune atmosferei casei dvs., precum și individualitate și mister. În plus, un astfel de design va adăuga o aromă de antichitate și locuință în casă..