Tapetul poate crea o atmosferă specială în sală

Decorarea sălii trebuie tratată cu o atenție deosebită, deoarece această cameră este concepută pentru a primi tot felul de oaspeți, fie că sunt rude, cunoscuți sau angajați la locul de muncă. În acest sens, atmosfera de aici este specială, concepută pentru diverse evenimente și evenimente speciale. Și când totul se termină, într-o atmosferă liniștită și calmă în această cameră, vă puteți odihni și relaxa minunat. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați foarte atent și cu grijă paleta de culori a tapetului care va decora pereții holului dvs. Astăzi există o mulțime de tipuri de tapet: acestea sunt hârtie simplă, vinil, tapete lichide și chiar textile – totul depinde de preferințele dvs. personale..

 • Ideea 1

  Tipul combinat de tapet este o tendință de design la modă

 • Ideea 2

  Tapet ușor în hol – un interior spectaculos

 • Ideea 3

  Tapetul pentru pictură arată foarte elegant în interiorul holului

 • Ideea 4

  Dacă alegeți paleta de culori potrivită, un interior elegant este garantat

 • Ideea 5

  Tapetul cu nuanțe delicate care se potrivește cu mobilierul tapițat este o tehnică excelentă de design

 • Ideea 6

  Tapetul gri deschis cu mobilier gri închis este o combinație câștigătoare

AnteriorUrmător123456

Cea mai ușoară opțiune este tapetul de hârtie.

Imaginile de fundal din hârtie se caracterizează printr-un grad ridicat de respectare a mediului, costuri reduse și o mare varietate de culori. Cu toate acestea, trebuie admis că acest tip de tapet este destul de scurt, deoarece instabil la factori precum umiditatea, căldura, lumina ultravioletă și deteriorarea mecanică. Desigur, trebuie să le acordăm datoria – sunt foarte ușor de restaurat prin lipirea plasturilor pe zonele deteriorate. Dacă vă opriți alegerea pentru acest tip de tapet, atunci este mai bine să acordați preferință unui strat lucios sau lavabil, mai ales dacă există copii răutăcioși și animale de companie jucăușe în casă. De asemenea, ar trebui să luați în considerare faptul că atunci când alegeți tapet de hârtie subțire, pereții dvs. ar trebui să fie pregătiți în mod ideal..

Tapetele din hârtie sunt încă relevante și reprezintă un material ecologicFolosind tapet de hârtie, puteți crea un interior foarte elegant.Imaginile de fundal din hârtie selectate inteligent pot crea un interior spectaculos

Tapetul din vinil este o opțiune bună

Dacă optați pentru tapet de vinil, atunci aceasta va fi o decizie foarte corectă. În primul rând, nu acumulează electricitate statică, ascund perfect orice defecte în pereți, sunt convenabile și ușor de curățat, în plus, există o mare varietate în alegerea culorilor și texturilor. Acestea. tapetul din vinil este o soluție pentru orice idee de design. În al doilea rând, dacă utilizați vinil perforat, atunci pereții vor respira deloc, deoarece va apărea schimbul de aer liber.

Tapetul din vinil arată foarte impresionant în interiorul holuluiTapet din vinil = întreținere foarte practică și ușoară

Dar vinilul spumat nu este recomandat pentru utilizare în acele case în care există animale de companie, deoarece ghearele animalelor pot deteriora această acoperire. Singurul dezavantaj al tapetului din vinil este respectarea insuficientă a mediului și, prin urmare, nu este recomandabil să le folosiți pentru camerele și dormitoarele copiilor..

Tapetul din vinil este o soluție foarte practicăTapet din vinil - interior elegant și întreținere ușoară

Tapetul pentru pictură este, de asemenea, bun

De regulă, acestea sunt imagini de fundal pe bază nețesută, caracterizate printr-o elasticitate bună. Doar ideal pentru clădirile noi, în care nu se exclude apariția zidurilor – astfel de imagini de fundal nu se vor umfla sau sparge. Respectarea ecologică a acestui tip de tapet este considerată un mare avantaj, precum și o oportunitate minunată de a vă schimba interiorul fără a fi lipit din nou..

Tapetul pentru pictură arată foarte nobil în interiorul sălii Interior nobil al holului cu decor de perete cu tapet pentru pictură Tapetul vopsibil adaugă eleganță dacă alegeți tonul potrivit

Una dintre opțiunile bune pentru sală este tapetul lichid.

Acest tip de tapet conține celuloză, coloranți și lipici. Tapetul este foarte convenabil și ușor de aplicat și restaurat. Cu toate acestea, există dezavantaje semnificative – tapetul lichid absoarbe perfect toate mirosurile și, în plus, nu sunt rezistente la umezeală și abur. Deci, dacă veți fuma în interior, este puțin probabil ca aceste imagini de fundal să vi se potrivească. Dacă nu le tratați cu un compus special care previne absorbția.

Tapetul lichid este o opțiune bună pentru decorarea pereților holului

Opțiune puternică și durabilă – fibră de sticlă

Acest tip de tapet nu se teme nici de deteriorarea mecanică, nici de praf, care nu este deloc atras de ei. De asemenea, acestea nu acumulează electricitate statică și nu vor deveni un teren de reproducere pentru mucegai și mucegai. Fibra de sticlă are performanțe ridicate în domeniul respectării mediului și permeabilității la aer. În plus, au un aspect foarte estetic și atractiv. Există, probabil, doar trei dezavantaje – pereții trebuie amorsați înainte de lipire, complexitatea demontării și vor fi necesare costuri suplimentare pentru vopsire, pe care le pot rezista până la 15 cicluri.

Fibra de sticlă - una dintre cele mai bune opțiuni pentru decorarea pereților holului

Tapet textil – o alegere excelentă pentru hol

Acest tip de tapet este perfect pentru hol, deoarece el este capabil să creeze un mediu interior pur și simplu luxos. De asemenea, este important ca tapetul din material textil să aibă cea mai mare rezistență la mediu. Astăzi, tapetele din stofă reprezintă cea mai la modă tendință în rândul designerilor. Dezavantajele includ următoarele puncte: utilizarea acestui tip de tapet necesită pereți perfect plati și o atitudine extrem de atentă, în plus, îngrijire dificilă – numai cu un aspirator, spălarea este strict interzisă. Dar, pe de altă parte, interiorul sălii se va dovedi pur și simplu neobișnuit de frumos și spectaculos..

Tapetul textil este capabil să creeze un interior luxos în camerăTapet din stofă - un tip șic de decorare a pereților pentru hol

Tapetul combinat este o opțiune excelentă pentru sală

În zilele noastre, tapetele combinate sunt foarte utilizate, ceea ce creează un interior foarte eficient și la modă. Prin urmare, nu trebuie să vă fie frică să experimentați în combinarea tapetelor colorate cu cele simple, pe unul sau doi pereți. Mai mult, puteți combina trei tipuri de tapet simultan – toate acestea vor contribui la crearea unui interior unic și inimitabil.

Tapet combinat - întotdeauna un interior spectaculos Combinația de tapet simplu cu tapet modelat este întotdeauna un interior elegant Tapet combinat - tendința modei Un perete modelat cu odihnă monocromatică arată foarte impresionant în interiorul sălii

Iluzie de bibliotecă sau tapet de carte

Chiar și fără o singură carte, puteți crea perfect iluzia unei biblioteci imense. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de un tip special de tapet, care să dea impresia că aveți multe rafturi cu cărți de-a lungul pereților..

Tapetul de carte este o idee minunată pentru un interior de epocă cu o bibliotecă imensă

Folosind această tehnică, puteți recrea perfect decorul vechi fără a ocupa spațiu util. Imaginile de fundal ale cărților sunt perfecte pentru interiorul holului, creând iluzia unei biblioteci bogate la domiciliu.