Tapet frumos în versiuni moderne

Vechii asirieni au încercat la un moment dat să-și decoreze casele cât mai mult posibil. Nu vom compara primele exemplare de tapiserii patchwork într-un design primitiv cu variații moderne, deoarece ideea este importantă, nu tehnologia. Colecțiile de tapet de astăzi nu se potrivesc «bunicii», iar un sortiment uimitor de bogat, în mod paradoxal, duce la un impas în momentul alegerii.

Textile, ipsos, mătase, hârtie, role de paie, nețesute, de vinil, furnirite și mii de modele frumoase aplicate pe suprafețe netede duc la extaz estetic. Atingerile decorative sub formă de imprimeuri cu pene, strasuri, modele cu mărgele sau firimituri smalt încântă cu evidențieri colorate în întuneric și la soare. Fotopanele panoramice în format 3 D, creând un volum neobișnuit pe pereți, formând iluzii optice și transformând o cameră în ceva uimitor.

Răsfoiți cataloagele și vă veți surprinde pe fiorul de a privi tomurile antice sau de a vizita o expoziție de artă. Mai bine, intră într-un magazin de tapet din apropiere și, inspirat de frumusețe, îmbracă pereții casei în ținuta potrivită. La urma urmei, ei sunt cei care dau tonul întregului design. Pentru acestea sunt selectate grupuri de interior, textile și atribute.

Pene de citrice Geometrie pe pereți Desen fantastic

De preferință pentru exclusivitate

Dacă alegeți unicitatea și luxul, mergeți la colecțiile autorului, care sunt asemănătoare cu arta. Schițele fanteziste ale designerilor celebri sunt materializate pe benzi de hârtie și nu sunt etichetate cu un număr de serie. Exclusivitatea apare și în sprijinul metodelor tehnologice și al vopselelor de înaltă calitate. Imaginați-vă cât de neobișnuit arată pereții cu parcelele de picturi ale unor mari maeștri sau aranjamente florale cu umbrire manuală.

Micile secrete și tehnici speciale conferă pereților hârtuiți o textură și un volum diferit. De exemplu, companii engleze «Farrow& Minge» iar Sanderson nu va dezamăgi fanii ideilor clasice de casă de țară. Interpretările moderne ale capodoperelor, motivele floristice, combinațiile deosebite de ornamente, abstractizarea și geometria, versiunile compozițiilor de tapiserie vor decora în mod adecvat o casă. Totuși, este plăcut să știți că tapiseriile de la Sanderson sunt furnizate nu numai Curții Regale, ci au determinat conceptul interiorului dvs..

Decor luxos

Lucrările din magazinele noastre sunt reprezentate de Jocelyn Warner, care a câștigat nominalizarea pentru cel mai bun produs al anului. Cineva va iubi desenele de la Nina Campbell sau Paper Boy, surprinzând idei care au apărut pe designeri inovatori în timpul propriilor renovări. Iubitorilor creativi le vor plăcea schițele pe hârtie de la domnișoara Prin. Brandul de familie publică povești din anii 50 ai secolului trecut într-o interpretare modernă.

Graham Designers & Brown își prezintă viziunea asupra subiectului prin prisma fanteziei. Artistul din Georgia Horton este împins să creeze amintiri ale călătoriilor în Africa de Sud. Simbioza surorilor Yashchuk sub marca Meystyle se distinge printr-o tehnică complet nouă de execuție și design non-banal. Pe tapet, cristalele Swarovski sunt integrate împreună cu LED-uri. Ce nu sunt capodopere moderne?

Soluție non-banală Creativ solid Atingeri subtile de aurire

Exact la fel

Tendințele modei în decor nu pot fi numite banale. Ei uimesc cu descoperirile lor creative și surprind cu soluția. Conceput de designeri, tapetul imită perfect diferite structuri: piele, suprafață tencuită, iută, bambus despicat. «Contrafețe» duplică cu precizie originalele și reflectă fidel nuanțele externe.

Cum îți plac pereții din stuf sau algele sau lenjeria de stuf? Creativitatea costă bani decenți, dar costurile sunt compensate de respectarea mediului, funcționarea pe termen lung și șic. Dacă nu lipiți pe toate liniile verticale, ci faceți doar accente decorative, aspectul interiorului nu va avea deloc de suferit. La urma urmei, combinațiile interesante pretind întotdeauna că sunt unice. Printre companiile producătoare de colecții exotice, s-au remarcat marca olandeză Eijffinger, Omexco belgiană, produsele americane Omexco și germana TEKKO..

Suprafețele irizate vor crea o atmosferă neobișnuită. Stilul urban va fi completat cu succes de o versiune metalizată bazată pe folie subțire, cu o strălucire strălucitoare și jucăușă care amintește de luminile unui oraș de noapte. Efectul va fi multiplicat cu luminile de fundal. Fabricile din Belgia (Arte) și Germania (TEKKO) sunt în frunte.

Bazele din in, mătase, catifea, velur sau viscoză, bumbac, decorațiuni din dantelă arată bogate și sunt deosebit de bune pentru stilurile englezești și orientale. Țesăturile tratate cu o compoziție antiseptică și anti-estompare sunt motivate să se bucure mult timp de strălucirea tiparelor. Strângeți pereții cu tapiserie sau țesătură în relief pentru luxul palatului. Acordați atenție produselor mărcii franceze «Мarmet», colecția producătorului belgian «Century Textiles», Italiană «Frantelli sangiorgio» și «Colonie».

Înconjurat de flori Compoziție floristică

Practic și ieftin

Cuvânt «tapet» de obicei asociate nu cu variații la modă, ci cu clasice de hârtie din secolul trecut. S-ar părea că textura fină și suprafața neprotejată ar trebui să se scufunde în timp, dar în mod surprinzător, acestea sunt încă în cerere și, în același timp, au câștigat puncte bonus.

Fundalul alb-gri și textura de calitate scăzută au înlocuit analogii în modern «aranjament» și sunt acum clasificate ca simplex și duplex. Primele sunt hârtie cu un singur strat; al doilea – designul lor pe două straturi. În ambele versiuni, acestea sunt semnificativ inferioare în calitate «contemporani», dar, cu toate acestea, au o cerere activă pentru copii și apartamente unde există animale.

Tapiserii ieftine pot fi schimbate cel puțin în fiecare sezon fără a compromite bugetul. Acolo unde lipsesc standardele de calitate, ar trebui recunoscut designul lor excelent. Parcele floristice, imagini detaliate ale plantelor, dungi sau desene dintr-o serie de placări arată în special organice, cum ar fi «zidărie», «de marmură» etc..

Design interesant pentru spalier Compoziție delicată Amprente stricte

Trejelele cu bază de viscoză, familiare pentru noi ca nețesute, concurează cu ele. Datorită posibilității de colorare multiplă, acestea sunt înregistrate permanent în interiorul locuințelor și este puțin probabil să renunțe la poziția lor de conducere. Versiunea cu pulverizare de vinil formează pori microscopici și se datorează avantajului unei culori fierte în alb, care va oferi expresivitatea culorii luate ca bază.

Monopolul tapiseriei de hârtie a fost împins de o serie de benzi de vinil cu texturi decorative – în relief sau netede, spumate sau serigrafiate. Și, deși vinilul este acuzat că este etanș la aer, speciile modificate cu micropori nu pot fi blamate pentru acest lucru. Costul este mult mai mare decât de obicei, dar când vine vorba de respectarea mediului, prețul de emisiune este privit prin prisma calității și designului. Pozițiile de conducere sunt deținute de concernul Rasch (Germania) și rus «Mosstroyplastmassa».

Cu nuanță de chihlimbar Pe tema florei Restricția culorii și a modelului Armonia liliac-roz

Timp pentru creativitate

Caracteristica texturată a suprafețelor pentru pictură, care este numărată astăzi în zeci de tipuri, este redusă la relief: tuberculi, forme în relief, modele convexe. Această calitate oferă o rezoluție ridicată pentru crearea compozițiilor multicolore. Diferite tehnici sunt folosite pentru ilustrare, iar pereții pictați, fie că sunt aurii, bronzii, acuarele transparente, uleiul sau creionul, vă vor spune despre gustul și preferințele dumneavoastră..

Soluție de contrast

Dacă nu sunteți un designer născut, șabloanele vă vor ajuta cu sarcina de proiectare. Este important să alegeți imprimarea și culoarea potrivite aici. Nu vor irita ochii, iar dungile, concizia triunghiurilor și pătratelor sunt întotdeauna în favoarea modei. Zigzaguri colorate, romburi și alte figuri de geometrie strictă, abstracții simple și frumusețea buchetelor nu numai că mângâie ochiul, dar și calmează mental. Combinațiile de design, care implică diferite configurații și modele ornate, arată non-banale și elegante.

Duo lumină-întuneric

Privire neobișnuită a pereților cu texturi eterogene. Colecțiile de tapet sunt compilate prudent conform principiului, datorită căruia este permisă alegerea mai multor versiuni de nuanțe complementare. În același timp, este permisă combinarea nu numai a gamei, ci și a texturilor. Se combină cu panouri, gresie, piatră sau tencuială venețiană. Astfel de experimente vă permit să obțineți un efect interesant și să faceți interiorul în funcție de gust..

Decizie competentă Accent pe amprente

Pentru combinații magistrale, respectați regula – combinați nu numai contrastul optic, ci încercați să găsiți o pereche de legături de conectare. Poate că vor fi imprimate sau suprafață în relief.

În reflexia luminii

Când alegeți spalierele prin coincidență de culoare, dar diferite în nuanțe, aveți grijă de chenarul sau ornamentul desenat în același mod. Sau creați o combinație care este dominată de un model floral încadrat de linii repetate. Pentru a evita greșelile, evitați schemele complexe cu includerea a trei tonuri – și veți reuși..

Combinația perfectă Pe un fundal vegetal

Ar trebui sa stii

Și totuși, pentru a nu vă îneca în varietatea de culori și modele, câteva sfaturi vor fi utile pentru a confirma tendințele de astăzi. Îți plac parcelele cu flori? Alegeți un fundal monosilab de contrast alb închis, cu motive florale distribuite peste el.

Saturație cu culoare

Formatați spațiul manipulând dungile strălucitoare, poziționându-le orizontal sau vertical, în funcție de corecția perimetrală dorită. Prezența dungi strălucitoare în decor creează o atmosferă relaxată, care nu se poate spune despre duetul alb-negru, subliniind severitatea, contururile și propriul gust..

Într-un living mic, nu va fi prescris un desen mare sau o scară mică a unui ornament. În prima versiune, desenul va fi perceput separat și va arăta din loc, în a doua – camera va fi fără chip. De asemenea, ar trebui să aveți grijă la culorile pestrițe. În opțiunea în care nu puteți abandona complet intensitatea culorii, lipiți hârtia pe o singură verticală și aranjați-le pe celelalte trei într-una dintre nuanțele modelului sau manevrei între gama delicată de tonuri deschise..

Combinație de texturi În armonie de culoare În roz

Utilizarea unei colecții de designer predetermină direcția stilistică. Prin urmare, motivele etnice, episoadele istorice, tiparele originale nu coexistă întotdeauna pe același teritoriu cu un concept dat..

Perete luminos

Puțină cunoaștere, dar altfel ai încredere în sentimentele tale interioare.

O combinație pestriță de pereți și podele Dormitor luminos