Stil modern într-o execuție luxoasă a interiorului unui apartament din Singapore

Republica Singapore, un oraș-stat, o țară de 60 de insule, nu este numită un stat mic situat în Asia de Sud-Est. Este un fapt bine cunoscut pentru cei mai mulți că această țară într-un timp destul de scurt (după standardele de reorganizare a structurii statului) s-a transformat dintr-un stat insular mic sărac, care chiar a trebuit să exporte apă dulce, într-un stat prosper, extrem de lider dezvoltat al industriei electronice din Asia de Sud-Est. Este evident că bunăstarea țării în ansamblu nu ar putea să nu afecteze nivelul de trai al populației. Saltul rapid în economia țării a permis majorității clasei de mijloc a populației să ridice nivelul de trai, prosperitatea și confortul. În această publicație, am dori să vă arătăm interiorul unui apartament din Singapore și a fost necesar un preambul atât de lung pentru a obține cel puțin o impresie aproximativă asupra mentalității locuitorilor locali care au fost recent în sărăcie și s-au trezit pe vârf a muntelui economic în prezent..

Spațiu și confort, lux și strălucire, materiale naturale și strălucire – epitetele pentru un apartament din Singapore pot fi alese mult timp. Frumusețea și rafinamentul din această locuință sunt subordonate conceptului de bază al designului interior – creând un mediu confortabil, confortabil și în același timp luxos. Și dacă pentru cineva confortul și confortul sunt exprimate într-un minim de mobilier și decor, atunci pentru proprietarii de locuințe din Singapore și designerii lor, estetica și chiar oarecare glamour în designul spațiului au devenit în prim plan.

Sala spațioasă

Lux contemporan în sufragerie

Livingul spațios are multe combinații contrastante, pete luminoase și elemente originale, expresive. Dar, în același timp, întregul interior arată organic, modern, confortabil și funcțional. Utilizarea combinațiilor contrastante de nuanțe pastelate cu culori închise, profunde, a permis crearea unui design dinamic și chiar puțin dramatic al camerei de zi. Amplasarea mobilierului tapițat de-a lungul ferestrelor panoramice mari, a jaluzelelor închise de la tavan până la podea, a permis menținerea unui sentiment de spațiu și libertate de mișcare în jurul camerei.

Contrastează interiorul camerei de zi

Interiorul camerei de zi a devenit întruchiparea luxului modern, dar în același timp designul camerei este incredibil de practic. Și nu numai pentru că un grup de mai mulți oameni se pot acomoda confortabil în zona moale a sufrageriei, ci și pentru că toate mobilierele sunt interschimbabile – sistemele de depozitare se transformă în standuri sau scaune, consolele au atât o funcție decorativă, cât și una practică.

Joc de contraste

Un alt living spațios este un spațiu plin de o combinație de luciu și mat, pasteluri și nuanțe întunecate, artă modernă și elemente antice ale interiorului. Iluminarea încorporată și sursele de lumină locale ajută la crearea acelei atmosfere relaxate și oarecum intime în care doriți să vă aruncați la sfârșitul unei zile de lucru pentru relaxare și recreere.

Cameră de relaxare

Sistemul mare de stocare încorporat al camerei de zi arată mai mult ca o vitrină cu multe obiecte de decor interesante în interior. Folosind o combinație de sticlă și suprafețe oglindite pe un fundal negru al bazei structurii. Lumina de fundal și strălucirea oțelului inoxidabil creează un punct focal cu adevărat unic pentru cameră..

Vitrina vitrina

În spațiul unui apartament din Singapore, se acordă multă atenție detaliilor și decorului. Multe plante vii, flori într-o vază, obiecte de decor neobișnuite sunt aranjate în aceeași cantitate atunci când nu simțiți excesul, dar simțiți dorința de a privi aceste lucruri minunate pentru proprietari pentru o lungă perioadă de timp.

Flori naturale

Decor

Sufragerie apartament Singapore – decor elegant

Trecând de sala spațioasă, ne găsim într-o cameră de trecere folosită pentru cine de familie și recepții cu o masă. Încadrarea întunecată a pasajului, ca o poartă către o altă cameră, se reflectă în suprafața lucioasă a podelelor și se înmulțește între suprafețele oglinzii și sticlei din sufragerie..

Intrare în sala de mese

Un grup de mese confortabil, dar luxos, este reprezentat de o masă spațioasă cu blat oglindit și fotolii cu tapițerie din piele moale. Pentru a menține tema dramei în amenajarea spațiului de luat masa, au fost folosite suprafețe oglindite, elemente de sticlă întunecată, iluminate atât cu ajutorul unui sistem de iluminare încorporat, cât și prin intermediul candelabrelor cu design original..

Grup de prânz

Jocul contrastelor, iluminat de diferite corpuri de iluminat, a stat la baza conceptului de design pentru o sufragerie elegantă și modernă. Alternanța suprafețelor mate și oglinzite, alb și negru, netedă și texturată – baza esteticii apartamentelor din Singapore.

Servire rafinată

Dormitoare – camere cu un design confortabil și strălucitor

Apartamentul, situat în orașul-stat Singapore, are mai multe dormitoare și toate sunt decorate în conceptul general de interioare de locuințe – o combinație de nuanțe întunecate și deschise, diverse texturi, forme de obiecte și structuri. Primul dormitor al apartamentului spațios este decorat în esență în două nuanțe de alb și negru. Alternarea acestor două contraste a făcut posibilă crearea unui interior non-banal, captivant și în același timp modern al camerei pentru dormit și relaxare..

Dormitor alb-negru

În cel de-al doilea dormitor, nuanțele lemnoase în pardoseală și nuanțele bej în textil și tăblia tapițată sunt adăugate la interiorul în două tonuri alb-negru. Iluminarea difuză a lămpilor de masă creează o atmosferă moale, modestă, de intimitate și confort în spațiul dormitorului. Pentru iluminarea mai strălucitoare a camerei, există un sistem de iluminare încorporat în tavanul suspendat.

Tăblă moale lângă pat

În plus față de scaunele confortabile de-a lungul ferestrelor panoramice mari, o consolă de o formă originală este instalată în spațiul dormitorului, care poate fi utilizată atât ca loc de muncă, instalarea unui laptop și o masă de toaletă, scoțând atributele necesare pentru a crea un imagine.

La locul de muncă

Al treilea la rând, dar nu la nivel de lux, dormitorul este decorat cu o mare șic și splendoare. Suprafețe oglindite și mate pe mai multe niveluri, iluminare încorporată, diverse texturi, materiale textile bogate și tapițerie din piele – totul în acest dormitor funcționează pentru a crea un design confortabil, nobil și bogat. Piesa de mobilier centrală este un pat mare, este înconjurată de un mediu demn – tapițerie ușoară din piele a tăbliei tapițate din centru și suprafețe oglindite pe ambele părți deasupra noptierelor.

Strălucire și lux în interiorul dormitorului

Ferestrele panoramice uriașe noaptea sunt perdele cu perdele din satin cu ornamente neobișnuite, iar ziua deschid o vedere asupra metropolei cu zgârie-nori, structuri din sticlă și beton, reclame luminoase și străzi zgomotoase.

Ferestre panoramice

În plus față de o mică zonă de relaxare, reprezentată de un scaun pivotant din piele cu suport pentru picioare care poate fi folosit ca puf și de o masă joasă cu blat oglindit, acest dormitor are un colț cu o masă de toaletă și o zonă de selecție a imaginilor. Laconic, dar în același timp plin de sclipiciul suprafețelor oglinzite, designul acestui segment funcțional creează o atmosferă incredibil de relaxată în care doriți să stați cât mai mult timp..

Masa de toaleta

Interiorul ultimului dormitor dintr-un apartament din Singapore se remarcă prin forma și, mai presus de toate, pentru forma patului, ca piesă de mobilier centrală în toate sensurile cuvântului. Temele rotunde, ovale, curgătoare în designul mobilierului, decorului și diverselor modele au devenit baza conceptului de interior al dormitorului. Nu numai patul rotund, ci și designul original din spatele tăbliei sale cu nișe iluminate care servesc drept rafturi, sisteme de depozitare, a devenit centrul focal al camerei.

Dormitor cu pat rotund

Designul locului de muncă, situat aici, are și forme rotunjite. Imaginea originală a dormitorului este completată de un model la fel de personalizat de candelabru, completând în mod ideal imaginea contrastantă, modernă, dar atât de confortabilă a unei camere pentru dormit și relaxare..

Forme rotunjite

Spațiile auxiliare ale unui apartament din Singapore – confort în fiecare detaliu

Chiar și spațiul de lângă scări, rezervat pentru zona de recreere și bibliotecă, emană nobilime și confort, lux și estetică sofisticată. Atenția la detalii formează integritatea interiorului, iar combinația de nuanțe naturale cu elemente întunecate contrastante stă la baza conceptului de design al unei mici zone de recreere și lectură.

Bibliotecă

O terasă deschisă situată pe balcon este un plus plăcut la apartamentele din Singapore. Recreerea în aer liber este scumpă pentru un locuitor al orașului. Iar designerii au tratat amenajarea unei verande deschise ca pe un loc de relaxare, o zonă de grătar și chiar un patio în aer curat cu cea mai mare îngrijire posibilă. Șezlonguri confortabile din ratan, cu umplutură moale. O măsuță pentru ei în alianță, echipamente pentru grătar – și toate acestea sunt încadrate de plante verzi mari. Adăugați la acest aspect modelul original de șah din plăci de gazon și piatră pentru o experiență unică, primitoare și confortabilă în aer liber, într-o locuință din Singapore..

Terasă deschisă