Stil Art Nouveau pentru decorarea cabanei

Vă aducem în atenție un scurt tur al spațiilor unei cabane cu două etaje, decorată în stil Art Nouveau. Poate că unele idei de design, modalități de decorare și decorare a spațiului vă vor inspira să vă renovați sau să vă remodelați propria casă..

Fațada clădirii

Chiar și pe stradă, în fața fațadei clădirii, devine clar că proprietarii nu sunt străini de dorința de noutate, unicitate și creativitate, dar, în același timp, aduc un omagiu materialelor tradiționale pentru construcții și decorațiuni..

Intrarea principala

Structurile din sticlă, metal și beton, finisate cu lemn, fascinează prin putere și măreție. Proiectarea abordării la intrarea principală stabilește deja orice vizitator pentru un tur interesant al interioarelor conacului orașului original.

Primul etaj

Interiorul cabanei lovește nu mai puțin decât exteriorul clădirii. Combinația dintre suprafețele mate albe ca zăpada și suprafețele lucioase cu nuanțe calde și întunecate de lemn creează în același timp o atmosferă confortabilă, primitoare, dar și o atmosferă festivă, înălțătoare..

Decor original

Conform principiilor de bază ale stilului Art Nouveau, camera are o mulțime de mobilier de lux în nuanțe naturale, suprafețe strălucitoare și oglinzite, decor rafinat și neobișnuit..

Sufragerie

La parter există un living spațios, cu o zonă moale, șemineu și TV. Atmosfera camerei este literalmente saturată de nuanțe naturale, în combinația cărora oricine intră în cameră se simte atât de confortabil.

Lucrări de artă Perne strălucitoare

O mulțime de lucrări de artă pe pereți, obiecte de decor interesante de designer, chiar și perne pentru canapele – greutatea stârnește interes și personalizează incredibil interiorul, aduce un element de unicitate.

Șemineu și TV

Vizavi de zona moale cu o canapea spațioasă, există o zonă TV cu un monitor imens și un sistem încorporat pentru coborârea ecranului pentru proiector. Sistemele de depozitare arată simultan laconice și luxoase, utilizarea sticlei și a suprafețelor oglinzite beneficiază cu siguranță interiorul. Lângă șemineu puteți sta într-un fotoliu confortabil moale, cu tapițerie din piele.

Living-sufragerie

Livingul include, de asemenea, o zonă de luat masa, la care se poate accesa în doar câțiva pași. În ciuda absenței oricăror bariere între zone și finisajul identic al suprafeței, grupul de mese poate fi văzut de departe, mobilierul său diferă prin textură și materiale, în plus, grupul de mese are propriul sistem de iluminare și covor..

Zona de cină

O masă spațioasă de luat masa cu o suprafață lucioasă, scaune cu cadru metalic și scaune și spate din plasă, o lampă originală suspendată – a creat o alianță minunată.

Grup de mese original Pozele sunt peste tot

Atenția la detalii este cheia succesului în mobilarea unei camere în stil Art Nouveau. Combinația de nuanțe de covor, parte din plasă a fotoliilor și candelabre de designer este pur și simplu uimitoare. Este o plăcere să mănânci la o astfel de masă..

Bucătărie

Aici, la parter, există o bucătărie, a cărei atmosferă este o armonie incredibilă de minimalism, retro și modern. Există tot aici – de la dulapuri de bucătărie moderne fără mânere, cu suprafețe lucioase, aparate ultramoderne și fotolii confortabile proiectate în secolul trecut și un obiect de artă incredibil, care este o piesă de artă aplicată pe scândurile vechi..

Insula de bucătărie

Insula de bucătărie cu sobă de gaz integrată a devenit punctul focal al spațiului bucătăriei, iar hota puternică de deasupra acesteia arată mai mult ca un element de design futurist. Toate sistemele de depozitare sunt închise fie cu închizători de uși, fie sub formă de uși de compartiment, astfel de modele creează un efect «neted» spaţiu.

Scară Spațiu sigur al scărilor

Urcăm scările confortabile și sigure până la etajul al doilea. Aici, în spațiul de lângă scări, există un mic birou. Utilizarea incredibil de rațională a tuturor spațiilor de locuit disponibile a dus la crearea unui colț confortabil și respectabil pentru muncă.

Mini-dulap

De fapt, este nevoie de puțin pentru a echipa un mini-dulap – o consolă, un scaun ergonomic confortabil și câteva rafturi deschise pentru cărți. Dar când aceste piese de mobilier simple sunt selectate și realizate cu gust din materiale de înaltă calitate, rezultatul este un aspect foarte respectabil pentru biroul de acasă..

Dormitor matrimonial

Apoi, trecem la suita privată – dormitorul matrimonial. Camera incredibil de spațioasă și luminoasă a adăpostit nu doar un pat mare, care a fost așezat nu prin tradiție ca o tăblie de perete, ci în diagonală în centrul camerei, ci și un șemineu imens, o zonă de relaxare lângă el și o lectură colţ. Încă o dată, vedem o combinație plăcută de culori calde și naturale în decorul camerei, lucrări de artă luminoase pe pereți și mobilier de top..

Baie

Dormitorul matrimonial are o baie la fel de spațioasă, cu acces la un balcon mare deschis. O cameră mare pentru tratarea apei este dotată cu seturi de dușuri și chiuvete împerecheate cu oglinzi, ceea ce, desigur, economisește mult timp membrilor gospodăriei dimineața și seara. Finisarea cu plăci albe ca zăpada și marmură, mozaicurile de menta închisă creează un interior unic pentru baie.

Dormitor pentru fete

Un alt dormitor este conceput pentru două fete adolescente și este decorat în culori deschise, pastelate. Luminozitatea și puritatea, eleganța și confortul se întâlnesc în designul acestui dormitor cu funcționalitate incredibilă a fiecărei piese de mobilier..

Cameră spațioasă pentru două persoane

O cameră spațioasă adăpostește nu numai paturi și sisteme de depozitare, ci și o zonă TV cu un mini-dulap. Utilizarea mobilierului alb ca zăpada și a scaunelor din plastic transparent a făcut posibilă crearea unui interior fără greutate și aerisit..

Baie pentru fete

Dormitorul fetelor are și baie proprie, dar într-o dimensiune mult mai mică. Această cameră pentru apă și igienă are, de asemenea, plăci albe clare, mozaicuri vibrante și suprafețe de marmură. Sistemul de iluminare integrat în tavan și în jurul oglinzii creează iluminarea strălucitoare de care are nevoie baia.