Psihologia designului pop: o notă de aventurism în interior

În general, oamenii se străduiesc să trăiască conform canoanelor de modă și stil care sunt inerente epocii lor moderne. Așa funcționează lumea și societatea. Dar și cei care sunt chemați «corbi albi» de asemenea, întotdeauna au fost, sunt și vor fi. Lipsa lor extremă este complet compensată de strălucirea și interpretarea neașteptată a propriei imagini. De cele mai multe ori, acești indivizi se exprimă în moduri destul de extreme. Acestea combină cele mai noi tendințe ale modei cu stilurile epocilor trecute, nu fără grație. În orice caz, tind să-și creeze propria lume unică în jur..

panouri originale în design pop

combinație de stil și gust

sofisticare nobilă

elemente de design pop în decorarea bucătăriei

Design pop în afara formatului

Reacția conștiinței filistine la o creativitate atât de spontană este aproape întotdeauna ambiguă.. «Drept» indignarea aici coexistă adesea cu admirație secretă sau vădită și chiar cu o oarecare invidie. La urma urmei, cei care au creat excentricitate în jurul lor trăiesc destul de moderat și chiar modest conform standardelor financiare. Astfel de oameni sunt complet indiferenți la multe ritualuri de zi cu zi. Aceste personalități în afara formatului se străduiesc departe de normele acceptate și gravitează spre tot ce este ciudat și unic. Această orientare îi deosebește în toate planurile de viață: agrement, muncă, stil și cerc social, designul spațiului de locuit în stilul designului pop. Acesta din urmă a adunat în sine o mulțime de cele ușor de ghicit care vin sub formă de modernitate și minimalism, hi-tech, funcționalism etc..

modernitatea stilului

design pop pentru personalitate creativă

design interior delicat în stil pop

Dacă există un pic de eclecticism aici, atunci vă permite să combinați în mod consecvent și, în același timp, într-un fel nesăbuit într-o întreagă direcție aparent autosuficientă – spiritul neoromanticismului cu punk și gotic cu arta pop. Rezultatul dorit este obținut aici prin atragerea celor mai noi tehnologii în producția de materiale. Prospețimea copiilor și caracterul imediat al percepției asupra lumii sunt, de asemenea, binevenite în designul pop. Fără o anumită naivitate și eliberare în percepția realității, va fi problematic să găsim cele mai bune soluții de proiectare.

design pop pentru starea de spirit

stil jucăuș

design pop pentru adevărata doamnă

spontaneitate originală în designul pop

Prin design pop, se formează un simbol manifest caracteristic. Acestea erau elementele stilului hippie sau punk, rocker sau biker. Simbolul pop semnalează neconformismul proprietarului său. La fel ca alte tendințe decadente, designul pop încearcă să evidențieze și să protejeze simultan egocentrismul individului de presiunea de nivelare a normelor sociale. Prin urmare, replicarea unui astfel de anturaj este imposibilă prin definiție..

imediatitatea designului pop

Designul pop ca mijloc de auto-exprimare

Majoritatea oamenilor percep această estetică de design ca un fel de declarație snobă pretențioasă la un pas de sănătate. Stilistica pop într-adevăr în multe feluri servește atât ca catalizator, cât și ca mijloc de exprimare a unei nebunii nebunești, în plus, în mod deliberat ostentativ și exagerat. Cu toate acestea, potrivit moralistului La Rochefoucauld, astfel de atribute ale exprimării de sine sunt unul dintre tovarășii indispensabili ai unei persoane înzestrate și creative. În această lumină, influența designului pop asupra psihofiziologiei (și, prin urmare, asupra mentalității) individului este curioasă, abilitatea sa de a aduce subiectul în cercul desfătării eliberate și al imediateții copilului asupra viziunii lumii..

emanciparea stilului

accent luminos

accent luminos

element luminos în stil pop

creativitatea expresivă

Oricine crede în intențiile bune primordiale ale ordinii universale mondiale nu renunță niciodată la speranța ca alții să accepte și să înțeleagă dăruirea lor personală. Până la acest moment luminos, el se apără cu răbdare și consecvență de lipsa cererii și a singurătății, cu o credință fermă în perspectiva apropiată și fericită a altora. Stilul interiorului poate facilita în mod semnificativ existența unui astfel de subiect în așteptarea recunoașterii globale. Pentru o persoană neobișnuită, atributele designului pop sunt destul de capabile să ofere un sentiment permanent de tinerețe..

stil colorat

vopsele curcubeu

design pop pentru fete

Stil unic pentru cei economisiți

Caracteristicile întruchipării designului pop în societate sunt strâns corelate cu nivelul stării economice a acestuia din urmă. De exemplu, Jean Baudrillard (unul dintre apologetii culti ai filosofiei postmodernismului) este sigur că în cele mai dezvoltate state postindustriale principiul tezaurizării se transformă într-un fel de economie a preferințelor individuale. Atunci o persoană care este satisfăcută cu un produs de masă confortabil, dar mediu, va dori să obțină ceva unic și numai pentru el însuși. Aici nu veți avea nevoie de atât de mulți bani, ci de un impuls al sufletului și de o mare dorință. În condițiile noastre, dorința de a vă accentua și personaliza casa este încă rară. Dar pentru toți cei care decid să se întruchipeze pe ei înșiși și preferințele lor în interior, designul pop este gata să vă ajute cu toată deschiderea și imediatitatea curată..

imagini luminoase

motive excentrice

design pop

mobilier creativ

decizii îndrăznețe