Proiectarea unui mic apartament în Beijing

Dacă camerele apartamentului dvs. nu se pot lăuda cu o suprafață pătrată mare, dacă trebuie să plasați două sau mai multe zone funcționale într-o singură cameră și, în același timp, doriți să păstrați senzația de spațiu și libertate, atunci proiectul de design al unui singur Beijing apartamentul poate fi util pentru tine. În camerele de dimensiuni medii, designerii, împreună cu proprietarii apartamentelor, au reușit să plaseze nu numai toate mobilierele necesare, dar, de asemenea, să nu se limiteze la decor, menținând în același timp luminozitatea și prospețimea imaginii casei. Luați în considerare exemplul a două camere – o cameră de zi și un dormitor, cum au făcut-o. Spațiul camerei de zi este împărțit în două zone funcționale – o zonă de relaxare și o sufragerie. Să luăm în considerare mai întâi segmentul de recreere cu mobilier tapițat și o zonă video.

Interior camera de zi

Datorită finisajului alb ca zăpada, tavanelor înalte și unei ferestre panoramice mari, chiar și o cameră modestă pare spațioasă. Evident, pe fundalul pereților albi, mobilierul de orice culoare va arăta avantajos, dar designerii au decis să nu-l riște și să utilizeze exclusiv nuanțe naturale atunci când aleg piese de mobilier tapițat și de dulap. Canapea modulară cu tapițerie ușoară – nu numai că poate găzdui mai multe persoane în fața televizorului sau pentru o conversație, ci devine și un loc de dormit pentru oaspeții care stau peste noapte.

Decor albe ca zăpada camerei

Nu numai decorul alb ca zăpada al tavanului și al pereților contribuie la extinderea vizuală a spațiului, oglinzile mari aproape de la raft până la tavan spălând vizual limitele camerei. Placarea ușoară a pardoselii și nuanțele aurii din mobilier și corpurile de iluminat se potrivesc perfect în paleta de lumină a camerei, oferind interiorului un aspect elegant.

Nuanțe bej și aurii pe fond alb

Un decor necondiționat al acestei zone este un șifonier antic, realizat manual, cu sculpturi din dantelă. Motivele orientale sunt vizibile în designul sistemului de depozitare de epocă, care sunt relevante și în interiorul modern al casei..

Dulap sculptat antic

Un grup compact de mese este situat la doar un pas distanță de zona de relaxare a sufrageriei, care a devenit baza segmentului de sufragerie. Masă rotundă ușoară cu blat realizat «de marmură» iar scaunele din plastic transparent au creat un ansamblu incredibil de ușor, ușor, aproape fără greutate.

Zona de luat masa

Apartamentul din Beijing are multe sisteme de depozitare, dintre care unele sunt dulapuri încorporate care ocupă spațiu din podea până în tavan. Așadar, zona de luat masa este situată pe fundalul unui dulap cu fațade gri deschis. Acest sistem de stocare, pe lângă funcția sa principală, este un element de zonare spațială..

Interior sufragerie

Imaginea segmentului de mese este completată de un candelabru elegant cu cadru aurit și nuanțe albe ca zăpada. Evident, diferite zone funcționale necesită propria sursă de lumină. Și, deși candelabrele din sufragerie și sufragerie sunt diferite ca design, acestea sunt conectate printr-o alegere identică de material pentru baza structurii, ceea ce duce la crearea unei imagini unice și armonioase a întregii camere..

Mobilier ușor

Apartamentul situat la Beijing are unele decoruri de pereți, deși tonul alb al zăpezii al pereților acționează ca cel mai ideal fundal pentru lucrări de artă. Dar acele tablouri mici care sunt pe pereții unui apartament din Beijing arată foarte impresionant, atrag privirile.

Candelabru original

Apoi, trecem la dormitorul de dimensiuni modeste. Evident, pentru o cameră cu o suprafață atât de mică, decorul de perete alb ca zăpada și alegerea unei palete ușoare pentru mobilier a fost una dintre puținele opțiuni de design. Lățimea camerei nu permite poziționarea patului cu acces în jurul perimetrelor, astfel încât piciorul său se sprijină de sistemul de dulapuri încorporate.

Interior dormitor

Nu fiecare apartament din oraș are capacitatea de a organiza un dressing într-o cameră separată, deși mică. Majoritatea proprietarilor de apartamente standard trebuie să echipeze toate sistemele de depozitare pentru haine, încălțăminte și accesorii direct în dormitor. Singurul lucru pentru care se poate face «relief» un aspect monumental al sistemelor de depozitare situate de la tavan la podea este suficient – alegeți o schemă de culori deschise pentru execuția fațadelor.

Decor albe ca zăpada în dormitor

La celălalt capăt al camerei se află un alt sistem de depozitare cu un design unic, inimitabil. Un dulap întunecat de dimensiuni mici este destul de capabil să devină centrul focal al unei camere, atrăgând atenția asupra sa chiar și din mobilierul central din dormitor – patul.

Accente întunecate

După cum știți, nu există niciodată prea multe sisteme de stocare. Probabil că tocmai acest principiu a fost ghidat de proprietarii apartamentului din Beijing atunci când și-au proiectat casa. Cei care au moștenit o astfel de raritate sau au reușit să o găsească într-un magazin de antichități nu vor renunța la ocazia de a arăta o piesă de mobilier unică, chiar și într-un interior complet modern..

Dulap antic

Decorul neobișnuit cu motive orientale împodobește partea din față a dulapului. Sculpturile metalice arată luxos, mai ales pe un fundal întunecat.

Decorul original al dulapului

Un candelabru luxos cu trei niveluri de elemente decorative din sticlă completează imaginea unui dormitor luminos, cu accente întunecate. Culoarea închisă a bazei lămpii suspendate se potrivește perfect cu paleta de culori a dulapului antic.

Candelabru de lux

Fațadele gri ale sistemelor de stocare