Proiect de proiectare a unei case private din Kiev

Crearea unui interior practic și laconic al unei case private în culori vii este visul multor proprietari de case. Dacă în același timp este, de asemenea, posibil să combinați tendințele moderne în proiectarea spațiului cu eleganța funcțională – sarcina proiectanților și a proprietarilor este considerată a fi finalizată 100%. În proiectul de design prezentat mai jos pentru o casă privată situată în Kiev, am dori să demonstrăm ideile inspiratoare ale unui interior original, practic și atractiv din punct de vedere vizual. Sperăm că soluțiile de culoare, textură și design pentru amenajarea proprietății private vă vor ajuta să vă reîncărcați cu idei pentru propriile realizări..

Interiorul unei case private din Kiev

Camera de zi și salonul în culori deschise

La primul etaj al unei case private se află cea mai spațioasă cameră – camera de zi, care este combinată cu bucătăria și sala de mese printr-un plan deschis. În ciuda faptului că nu există partiții între zonele funcționale, toate segmentele sunt clar zonate – prin nivelarea etajelor. De asemenea, diferența dintre zonele unei camere spațioase constă într-o abordare diferită de finisare a pardoselii, în spațiul bucătăriei există gresie porțelanată cu imitație de piatră naturală pe podea, în zona de recreere a sufrageriei există o platformă joasă din lemn.

Sufragerie albă ca zăpada

Pereții albi ca zăpada, decorarea tavanului cu neglijență deliberată, comunicarea sistemului de iluminare deschisă ochiului – motivele pentru decorarea unei camere în stil mansardă au devenit o parte organică a stilului modern. Pentru a oferi căldură și confort unei astfel de camere albe ca zăpada și chiar sterile, trebuie să încercați mult. Și nu este vorba doar de instalarea unui șemineu improvizat și de decorarea spațiului din apropierea acestuia pentru o grămadă de lemn mare, ci și de utilizarea de țesături naturale, dispozitive de iluminat la diferite niveluri și un sistem modular de mobilier tapițat pentru a crea o zonă de recreere.

Zona de relaxare în camera de zi

O zonă confortabilă de living de pluș este reprezentată de două canapele spațioase cu tapițerie în tonuri de gri neutru. Multe perne permit nu numai să stea confortabil pe canapea, ci și să ia locuri lângă un șemineu improvizat sau să se așeze cu o carte lângă surse de lumină pentru lectură.

Canapele moi confortabile în tonuri de gri deschis

Un punct culminant în decorarea camerei de zi și în paralel cu crearea unui perete de accent a fost execuția texturată a planului vertical folosind pietricele vopsite în alb. Un astfel de finisaj necesită iluminare locală – cu ajutorul lumânărilor în sfeșnice originale sub formă de vase de sticlă transparente, a fost posibil să se creeze o iluminare caldă și în același timp confortabilă a zonei cu o căptușeală unică.

Finisaj neobișnuit de perete accent

În toate camerele casei de la Kiev se folosesc dispozitive de iluminat originale – lămpi suspendate, modele de designer, simple sau, dimpotrivă, complicate – toate sunt concepute nu numai pentru a-și îndeplini principalele funcții, ci și pentru a aduce originalitate, creativitate , și non-banalitate față de interior. În sufragerie, o instalație de lumină mare a devenit centrul de atracție pentru ochi. În zona scărilor, un reflector mare situat direct pe podea oferă, de asemenea, o iluminare spectaculoasă..

Corpuri de iluminat originale din sufragerie

Designul grațios al scării nu numai că vă permite să ajungeți în siguranță și rapid la etajul al doilea al gospodăriei, ci și să decorați interiorul camerei de zi. Designul alb ca zăpada al structurii combinate, constând din metal și lemn, arată ușor, aproape fără greutate, dar în același timp, structura este fiabilă și sigură.

Scara alba ca zapada

Din spațiul bucătăriei, prin ușile de sticlă, puteți intra într-o altă cameră de relaxare. Această cameră izolată nu poate fi numită o cameră de zi cu drepturi depline, dar camera este perfectă pentru odihnă și relaxare cu prietenii sau familia..

Ieșiți într-o cameră de odihnă separată

Mobilierul tapițat fără rame, care este pungi de diferite forme umplute cu bile din poliuretan, a devenit baza formării unei camere de odihnă. Doar o măsuță de cafea mică din lemn este singura piesă de mobilier stabilă în acest spațiu original..

Mobilier original fără ramă

Ca și în restul spațiilor casei ucrainene, se acordă o atenție deosebită decorului textil din camera de recreere – țesăturile naturale de nuanțe naturale sunt utilizate nu numai pentru tapițeria mobilierului fără rame, ci și pentru crearea decorului pentru ușile de sticlă. Perdelele-ecrane simple din in devin un plus spectaculos la imaginea unei zone de relaxare.

Accent pe textile și iluminat

Bucătărie albă și sufragerie

Nimic nu îi împiedică pe proprietarii casei și pe oaspeții lor să intre în spațiul bucătăriei din zona livingului. În ciuda faptului că bucătăria-sala de mese este situată într-o anumită rezervație în raport cu camera principală, oricine se află în zona de lucru a bucătăriei sau mănâncă la masa de mese poate urmări ce se întâmplă în zona de relaxare a Camera de zi sau chiar se uită la televizor.

Vedere la bucătărie și sufragerie

În bucătărie și zona de luat masa, tonul alb ca zăpada a absorbit aproape toate suprafețele – de la decorarea pereților și a tavanului până la execuția fronturilor elegante ale dulapurilor de bucătărie moderne. Chiar și scaunele din jurul mesei spațioase, deși sunt făcute în diverse modificări, sunt toate vopsite în alb. Doar la prima vedere poate părea că nu există loc în spațiul de bucătărie pentru utilizarea textilelor, cu care designerii și proprietarii de case au o relație specială. Țesătura albă ca zăpada a fost folosită pentru a decora nuanțele lămpilor suspendate. Candelabrele originale au devenit în cele din urmă o finalizare spectaculoasă la crearea imaginii zonei de luat masa..

Spațiu de bucătărie alb ca zăpada

Dormitoare în alb

La etajul al doilea al unei case private ucrainene există camere private – dormitoare. O scară albă ca zăpada, înconjurată de finisaje ușoare și mobilier rar, ne conduce la dormitorul principal.

Intrarea în dormitorul principal

Interiorul dormitorului, la fel ca majoritatea spațiilor unei case private din Kiev, este proiectat în forme simple și laconice. Setul minim de mobilier vă permite să creați un mediu practic, dar în același timp confortabil, fără a aduce atingere confortului proprietarilor. O paletă ușoară mărește vizual o cameră deja spațioasă, creând un fundal neutru pentru o atmosferă de relaxare și recreere.

Interior dormitor în culori albe

Așa-numitul design al patului fără rame este în esență două saltele instalate perpendicular între ele. Desigur, un astfel de model este convenabil să funcționeze din punct de vedere al siguranței – pur și simplu nu există un singur colț ascuțit în care să se lovească și să se rănească. Dar este important să înțelegem că astfel de paturi fără cadru, întinse pe podea, sunt potrivite doar pentru tineri, plini de oameni puternici..

Tapițerie moale a cadrului patului

Ca și în alte camere ale unei gospodării private, o atenție deosebită este acordată organizării sistemului de iluminat în proiectarea zonei de dormit. Nu există iluminat încorporat în spațiul dormitorului, dar există o întreagă compoziție de lămpi suspendate, care acționează nu numai ca dispozitive de iluminat, ci devin și elemente decorative ale interiorului. Evidențierea turcoaz deschis pe nuanțele lămpilor mici suspendate diluează în mod eficient paleta de lumină a spațiului pentru dormit și relaxare.

Decor neobișnuit cu lămpi pandantive pentru dormitor

Există o zonă video vizavi de pat. Designul original al suportului TV asigură originalitatea interiorului – stilul rustic, suprafețele uzate, neglijența ușoară și scopul practic sunt combinate armonios în această piesă de mobilier. Suporturile de lumânări din sticlă deja familiare completează efectiv imaginea acestui segment funcțional al camerei..

Zona video din dormitor

Te-ai gândit să atârni un hamac pe balconul tău? Această idee nu li s-a părut ciudată proiectanților și proprietarilor casei private din Kiev. O structură confortabilă pentru odihnă și relaxare devine un element cheie al interiorului și un centru focal în jurul căruia este construit conceptul de a crea un spațiu pentru relaxare și liniște maximă.

Hamac pe logie

Al doilea dormitor este, de asemenea, decorat în culori albe pure. O cameră spațioasă și luminoasă, cu ferestre mari, cu perdele strânse cu perdele groase devine un loc ideal pentru relaxare și odihnă, nimic din interiorul camerei nu îi distrage pe proprietari de la pregătirea pentru pat.

Dormitor alb ca zăpada, cu un loc decorativ întunecat

Doar o pată întunecată de lucrări de artă alb-negru devine un accent contrastant în decorarea dormitorului. Pentru a echilibra designul alb clar al dormitorului, sistemul de iluminare original este disponibil și în negru.

Petele întunecate pe un fundal alb

Un cuier deschis neobișnuit pentru haine este organizat lângă dulapul încorporat cu uși oglinzite – o ramură vopsită în alb pe o frânghie – un simplu din punct de vedere al execuției, dar structură non-banală, care a devenit un punct culminant al interior.

Compoziție în stil romantic

Băi pastelate

O paletă ușoară pentru decorarea unei băi este o soluție familiară pentru compatrioții noștri. Dar utilizarea suprafețelor din lemn și a plăcilor ceramice cu imitația plăcilor din beton este o soluție de design originală care poate fi adoptată în siguranță pentru a crea un design modern al unei camere utilitare. Într-un spațiu cu o arhitectură complexă, a fost posibil să se creeze o atmosferă incredibil de simplă, laconică, dar în același timp caldă. Cu ajutorul unui sistem de iluminare original și a unei abordări non-banale a execuției șinelor de prosop încălzite, a fost posibil să aducă o notă de creativitate în interiorul băii.

Interiorul băii

Decor neobișnuit al unei camere utilitare

O altă baie este decorată cu plăci care imită suprafața lemnului deschis. Și în acest interior, o atenție deosebită este acordată sistemului de iluminare și aranjarea originală a accesoriilor pentru cameră pentru procedurile de apă – suporturi neobișnuite pentru prosoape de mână au devenit un punct culminant al designului.

Design mic de baie

Decor original și elemente neobișnuite de iluminat

Cu o dragoste deosebită, designerii și proprietarii casei de la Kiev au finalizat decorarea camerelor cu sisteme de iluminat și decor textil. Dacă totul este extrem de clar cu țesăturile uzate – materialul natural este predominant de culori deschise, atunci cu dispozitivele și corpurile de iluminat, nu totul este atât de simplu. Modelele originale de corpuri de iluminat se găsesc în încăperi cu sarcini funcționale diferite..

Decorarea textilă a unei case private din Kiev

Zona neobișnuită de atelier

O compoziție neobișnuită de lămpi agățate de corzi negre și bufnițe decorative poate deveni un punct culminant al oricărui interior. Chiar și cel mai banal design de cameră devine mai original, atractiv, unic.

Instalare originală a luminii

O altă utilizare neobișnuită a iluminatului ca element decorativ este o ghirlandă. Astfel de compoziții aduc întotdeauna o dispoziție festivă imaginii spațiului..

Lămpi și ghirlande

Când iluminăm încăperile și creăm o atmosferă specială în ele, putem vorbi nu numai despre aparatele electrice, ci și despre dispozitivele cu o istorie mai veche. Sticle mari din sticlă transparentă, de exemplu, care pot fi sfeșnice excelente care pot fi ușor convertite din obiecte reciclate în obiecte de artă.

Sfeșnice neobișnuite

Chiar și camerele utilitare, spațiile din apropierea scărilor și coridoarelor au fost onorate și echipate cu dispozitive de iluminat originale care nu numai că asigură nivelul necesar de iluminare, dar acționează și ca elemente decorative.

Iluminat pentru încăperi utilitare