Proiect de proiectare a caselor de țară în stil rustic

Stilul de țară din interior se formează luând în considerare particularitățile culturii și vieții fiecărei țări, tradițiile sale naționale, caracteristicile climatice și chiar temperamentul populației. Stilul rustic într-un interior modern este foarte armonios adiacent dispozitivelor și gadgeturilor de înaltă tehnologie, dar rămâne în continuare fidel principiului principal – utilizarea materialelor ecologice, concepute, în primul rând, pentru a îndeplini sarcina funcțională.

Nu este nimic mai logic decât să folosiți stilul rustic atunci când decorați interiorul și exteriorul unei case de țară. Apropierea de natură, de materialele sale, vă permite să încadrați armonios toate caracteristicile stilului rural în amenajarea unei case moderne. Vă aducem în atenție un proiect de proiectare a unei case de țară, în interiorul căreia stilul rustic se reflectă literalmente în fiecare cameră, în fiecare colț retras. Să mergem prin sediul acestui conac de țară pentru a fi din nou convinși de adevărul simplu – stilul de țară este mai relevant ca niciodată.

Exteriorul clădirii

Fiind pe stradă, în fața intrării principale a cabanei rurale, nu mai avem dubii cu privire la identitatea stilistică a designului acestei clădiri. Decorarea pereților din piatră, utilizarea lemnului și a elementelor forjate – toate indică stilul de viață rural și preferințele gustative ale proprietarilor casei. Deja din exteriorul clădirii, înțelegem că în interiorul incintei nu vom găsi mobilier din plastic, accesorii de mobilier cromate sau linoleum ca acoperire pentru pardoseală..

Design peisagistic Fântână mică

Iar teritoriul complotului personal este în armonie, realizat prin integrarea atentă a elementelor de design peisagistic în manifestările naturii. Nu este ușor să găsești un echilibru între ceea ce are de oferit mediul și rezultatul pe care ar dori să îl primească clientul de design peisagistic. Dar, în acest caz, putem vorbi despre un hit absolut.

Foișor din piatră

Poteci largi de grădină, căptușite cu piatră, vegetație abundentă, o revoltă de culori și oportunități de recreere în aer liber pot transforma capul vizitatorilor atât de mult încât vor uita de ce au venit la acest conac de țară..

În fața intrării principale

Așadar, să trecem la intrarea principală, unde vom fi întâmpinați de regele pădurilor, sculptat din lemn masiv, care amintește nu numai de viața de la țară, ci și de incredibila apropiere a naturii sălbatice.

În hol

În interior, devine imediat clar că dimensiunea casei poate fi impresionantă. Designerii care au lucrat la interiorul conacului nu au fost nevoiți să fure fiecare metru pătrat de spațiu și au putut să își pună în aplicare toate ideile pentru amenajarea unei case de țară în stil rustic – camere spațioase cu intrări arcuite, decorațiuni de pereți din piatră, masive mobilier din lemn, uși în stil antic, dar toate acestea se fac în conformitate cu cerințele unei vieți confortabile a unui proprietar modern.

Intrare arcuită în sala de mese

Literal de la ușă, ne găsim în sala de mese, care este adiacentă holului, fără pereți despărțitori și pereți..

Sala de mese principală

Antichități pentru decor

O cameră spațioasă, cu o paletă de culori deschise de finisaje, literalmente plină de lumina soarelui. O astfel de cameră luminoasă poate rezista cu ușurință lemnului închis la culoare din care sunt fabricate masa și scaunele masive, spațioase, cu spătar și tapițerie din piele. Ce este o casă de țară fără șemineu? Există mai multe dintre ele în acest conac, unele dintre ele îndeplinesc o funcție exclusiv decorativă, dar există și focare active. Sala de mese nu a făcut excepție în utilizarea elementelor forjate – un candelabru și lămpi de perete realizate în stil vechi decorează camera, îndeplinind funcționalitatea atribuită acestora.

Coridor de piatră

Să continuăm «piatră» un coridor, care, pe lângă manifestarea țării rustice în interiorul unei case de țară, are și un sens funcțional profund, ne vom găsi în bucătărie.

Bucătărie cu cuptor cu piatră

Pietre mari în decorarea pereților, practic netratate, grinzi din lemn cu găuri de vierme, prezența unui adevărat aragaz lângă bucătărie – rusticitatea acestei case ar putea fi invidia proprietarilor de case medievale.

Bucătărie spațioasă

Zona de bucătărie spațioasă prezintă un amestec versatil de materiale ecologice într-o cameră incredibil de funcțională. Tehnologia modernă, orbitoare cu strălucirea oțelului inoxidabil, arată armonios alături de dulapurile clasice de bucătărie din lemn, vopsite într-o culoare menta închisă. Iar iluminatul încorporat de pe tavan și de sub capotă arată potrivit lângă grinzile rustice din lemn..

Mini sufragerie

În bucătărie, există o altă mică zonă de luat masa destinată unui cerc restrâns de familie. Decorul său este similar cu cel din sala de mese principală, care găzduiește de obicei oaspeții. Aceleași plafoane și pereți ușori, pardoseli din lemn, lămpi din fier forjat și mobilier masiv, dar în această cameră vedem o altă manifestare cheie a stilului rustic în interior – grinzi din tavan din lemn, care în mod deliberat nu sunt prelucrate până la capăt, lăsând rugozitate și așchii.

Sufragerie

O cameră imensă cu o înălțime de două etaje este ocupată de camera de zi centrală. Un șemineu mare care se extinde în seifurile din tavan a devenit punctul focal al camerei, așa cum se potrivește cu vatra familiei, mai ales într-o casă la țară. O varietate de mobilier tapițat pentru un dispozitiv confortabil lângă șemineu, pentru a viziona focul – ce altceva ar putea fi necesar într-o proprietate similară?

Arc de piatră cu tejghea

Piatra si lemnul

Grinzi de lemn

Utilizarea abundentă a zidăriei și a elementelor structurale și a suporturilor din lemn nu împovărează interiorul și vă permite să integrați cu succes metodele moderne de organizare a sistemelor de iluminat sau de inginerie a cablajului în acesta. Fiind în această casă, vă puteți bucura de toate beneficiile vieții moderne, dar în același timp simțiți spiritul vieții rurale, simplitatea și concizia sa, apropierea de natură și organică.

Dormitor și birou

Absolut toate camerele acestei cabane rurale sunt realizate în stil rustic. Dormitorul, cu un studiu la nivelul superior, nu a făcut excepție. Un interior simplu, rustic, care folosește materiale naturale și finisaje ușoare, creează întotdeauna o atmosferă confortabilă și confortabilă pentru o odihnă bună.

Baie

Chiar și în băi, unde, după cum înțelegem cu toții perfect, nu este ușor să introducem elemente de țară, prezența vieții rurale este vizibilă nu numai în minți, ci și în inimile proprietarilor..