Proiect de design exclusivist pentru apartamente cu două etaje

Nu este suficient ca proprietarul modern să aibă pur și simplu un interior practic și confortabil. Reflectarea propriei idei de atractivitate a aspectului și ușurința de utilizare – pe aceasta se bazează ideea proprietarilor de apartamente și a caselor private despre locuințe funcționale și confortabile. Dacă, în același timp, proiectarea proiectului de apartament corespunde tendințelor moderne în estetică în proiectarea spațiilor rezidențiale, atunci planul poate fi considerat cel puțin finalizat. Desigur, cererile crescânde ale compatrioților noștri de a-și decora casele sunt, de asemenea, asociate cu o creștere a costurilor financiare și a altor resurse. Vă aducem în atenție un proiect al unei singure gospodării private, în proiectul căreia am reușit să rămânem în mijlocul auriu al raportului calitate-preț. Interiorul confortabil și funcțional al unei case cu două etaje este plin de idei moderne de design, soluții originale și experimente non-banale.

Scara originală către etajul al doilea

Camera de zi este inima unei case mari

Livingul spațios și luminos, cu ferestre mari, este decorat în tonuri de alb și gri. Înălțimea ridicată a camerei a făcut posibilă crearea unei structuri dintr-un tavan suspendat pe mai multe niveluri și construirea iluminatului într-unul dintre ele. Decorul camerei în acest caz este doar un fundal deschis pentru mobilier și un șemineu decorat original. Vatra a devenit centrul focal al camerei unde întreaga familie se adună seara sau unde oaspeții sunt primiți în weekend. Bordura de oțel a spațiului din jurul șemineului a devenit premisa utilizării gri în proiectarea zonei de relaxare moale. O canapea de colț spațioasă prezentată într-o modificare modulară, un covor moale cu pile lungi și o măsuță de cafea albă ca zăpada cu un blat lucios au creat o alianță incredibil de armonioasă.

Interiorul unui living modern

Sistemul de mobilier tapițat modular este foarte convenabil, deoarece vă permite să creați diferite opțiuni pentru mobilierul sufrageriei fără prea mult efort. În funcție de câte persoane se vor odihni în cameră și de ce tip de activități preferă, puteți organiza numărul de locuri. Completând imaginea unui living modern, dar în același timp confortabil, luciul de oțel al unei veioze mari cu un trepied arc și o suprafață plafon cromată, în perfectă armonie cu designul șemineului.

Camera de zi cu șemineu

O bucătărie funcțională și frumoasă este visul unei gazde

Datorită combinațiilor de bucătărie alb-negru, acest spațiu incredibil de funcțional arată constructiv, dinamic și foarte modern. Fronturile negre absolut netede ale dulapurilor de bucătărie arată foarte impresionant pe fundalul finisajului ușor al spațiului și al luciului de oțel al blaturilor zonelor de lucru. O insulă mare de bucătărie cu chiuvetă integrată servește nu numai ca suprafață de lucru și modul cu sisteme de depozitare încorporate, ci și ca loc pentru organizarea meselor scurte datorită blatului alb ca zăpada care iese deasupra bazei. În același spațiu, există o zonă de luat masa albă ca zăpada, cu o masă spațioasă și fotolii confortabile realizate în stil modern. Fiecare segment funcțional al unei camere spațioase are propriul sistem de iluminare, reprezentat atât de lămpi încorporate, cât și de lămpi suspendate.

Design practic de bucătărie

Sufragerie de lux pentru recepții cu mese

Tema combinațiilor contrastante este continuată în sala de mese, decorată în stil modern. O masă de luat masa incredibil de spațioasă, cu suprafețe oglindite și scaune confortabile cu spate și tapițerie tapițată alcătuiesc un grup ultramodern pentru a lua masa și a găzdui o cină sau o cină. Completând aspectul zonei de luat masa contrastante, dar armonioase, este un candelabru somptuos cu o multitudine de elemente strălucitoare, oglindite, asamblate într-un design capricios..

Design de sufragerie cu contrast

Biroul comod este mândria proprietarului

Biroul spațios este decorat într-o paletă de culori calde și naturale. Nuanțele cremoase moi se întâlnesc aici cu imitația bobului de lemn natural, creând o atmosferă incredibil de confortabilă și confortabilă. Chiar și strălucirea suprafețelor din oțel inoxidabil, lucioase și din sticlă nu poate «străpunge» este o atmosferă caldă și învăluitoare a interiorului. Punctul focal al studiului este un birou cu un design original – sistemele de depozitare încorporate și decorul neobișnuit de perete sunt doar însoțitori de decorațiuni pentru piesa de mobilier principală.

Atelier de muzică cu șemineu – luxul unei case private

Nu orice gospodărie privată se poate lăuda cu propriul atelier de muzică, decorat ca un living cu șemineu. Camera spațioasă, cu ferestre mari, este decorată într-un mod foarte contrastant – decorația ușoară a tavanului și a pereților întâlnește elementele interioare negre din toate segmentele funcționale ale spațiului. Atmosfera armonioasă a camerei cu un pian negru este susținută de scaune și de designul ușilor glisante, realizate în aceeași culoare..

Sală de muzică cu șemineu

Un dormitor confortabil este cheia unui somn sănătos și sănătos

Un dormitor spațios, cu un pat mare – ce ar putea fi mai bun? Dacă este doar o cameră pentru dormit și relaxare cu culori calde, un șemineu încălzitor și o zonă video distractivă sau liniștitoare înainte de culcare. Forma asimetrică a camerei și teșitura destul de mare a tavanului au devenit inspirația pentru aspectul original al șemineului și al zonei de relaxare din apropierea acestuia. Întregul mobilier al dormitorului este destul de simplu și laconic. Doar decorul ornamentat al candelabrului pandantiv aduce un element de lux în interiorul unei camere moderne pentru dormit și relaxare.

Interior dormitor pentru părinți

Camere pentru copii luminoase și practice – copilărie distractivă, tinerețe activă

Toate camerele pentru copii sunt decorate în culori vii și variate. În toate camerele, se utilizează același principiu al creării unui interior practic, dar interesant – un finisaj ușor cu desene luminoase care repetă culorile mobilierului sau articolelor de decor. Mobilier confortabil și practic – paturi mari și sisteme spațioase de depozitare. Camera acestui băiat folosește un supererou și o temă sportivă. În același timp, interiorul arată luminos și interesant, dar reținut în ceea ce privește completarea camerei cu mobilier..

Decor luminos al dormitorului copiilor

Camera fecioarei, în ciuda decorului alb ca zăpada a pereților și a tavanului, arată luminos și proaspăt vara. Și totul datorită culorilor colorate ale modelelor de pe pereți, materialelor textile pentru decorarea ferestrei și a zonei de relaxare din apropierea acesteia. Utilizarea eficientă a spațiului din jurul ferestrei a permis nu numai crearea de sisteme spațioase de stocare, ci și un loc confortabil pentru lectură și relaxare. La rândul său, finisajul ușor al suprafețelor și utilizarea nuanțelor albe pentru alegerea mobilierului au făcut posibilă ascunderea soluțiilor arhitecturale neobișnuite ale spațiului și a asimetriei camerei..

Motive florale în camera fetei

O altă cameră pentru un adolescent este decorată folosind combinații mai contrastante. Nuanța caldă de nisip a pereților, cu o pictură de vegetație plăcută, satisface culorile întunecate ale mobilierului. Accentele roșu aprins au devenit o legătură de legătură între toate elementele interioare, prezente în toate zonele funcționale ale camerei copiilor.

Design contrastant și luminos al unei camere pentru un adolescent

Băile – versatilitatea ideilor moderne de design

Băile situate lângă dormitoare sunt, de asemenea, caracterizate de o armonie incredibilă între o abordare practică și un design interior grațios. Dispunerea ergonomică a corpurilor de instalații sanitare, a sistemelor de depozitare și a elementelor interioare aferente vă permite să creați încăperi practice de utilizat, în care să rămână un sentiment de libertate și spațiu. Baia bej cu o cadă încorporată și o pereche de chiuvete confortabile arată spațioasă datorită alegerii inteligente a culorilor, utilizării suprafețelor mari oglindite și utilizării sistemelor de depozitare ascunse. Drept urmare, în camera utilitară, a existat un loc pentru organizarea unei zone video și instalarea unei măsuțe de toaletă pentru aplicarea machiajului și coafarea părului imediat după efectuarea procedurilor de apă..

Interior baie în culori bej

O altă baie pare incredibil de spațioasă datorită utilizării unei palete ușoare pentru finisarea tuturor suprafețelor. Suprafețele de sticlă și oglindă au jucat un rol important în extinderea limitelor spațiului utilitar. Notele delicate de verde deschis aduc o oarecare răcorire designului băii.

Baie luminoasă

La crearea interiorului băii, au fost utilizate combinații de culori mai colorate și mai contrastante. Spațiul proiectat unic sub chiuvetă a devenit un element cheie al interiorului. Spațiul utilitar, iluminat eficient de lămpi încorporate și aplice de perete cu nuanțe în stil clasic, arată nu numai modern, ci original și chiar sofisticat.

Design original de baie

Spații auxiliare

Pentru a ajunge la etajul al doilea al unei gospodării private, trebuie să urcați scările, care nu sunt doar materiale moderne, ci și design minimalist. Simplitatea construcției nu a afectat siguranța scărilor – un cadru metalic stabil care poate rezista la sarcini mari și ecrane de sticlă abia vizibile asigură transportul în siguranță al gospodăriilor și al oaspeților acestora de la un etaj la altul.

Design modern al scărilor

Într-o casă privată spațioasă, exista un loc pentru amenajarea unei persoane cu drepturi depline «pivniță». În mod formal, aceasta este o cameră în care, cu ajutorul unui sistem special de ventilație forțată, se menține temperatura necesară pentru băuturile din vin, iar rafturile convenabile sunt proiectate pentru a aranja sticlele în așa fel încât căutarea mărcii dorite să nu fie luată mult timp..

Pivniță într-o casă privată