Proiect de amenajare a casei cu picturi neobișnuite

Dacă vă gândiți cum să încadrați în mod organic opere de artă în interiorul propriei case, atunci această publicație despre un proiect de design pentru o singură gospodărie vă poate fi utilă. Multe picturi originale și neobișnuite s-au amestecat cu pricepere în designul casei, realizate într-un amestec de stiluri interioare moderne și clasice. În mod surprinzător, chiar și în cadrul unui spațiu utilitar, operele de artă modernă nu par ușor de potrivite, dar se combină și organic cu restul mobilierului băilor și toaletelor.

Casă de vacanță

Intrând în casă, ne găsim într-o sală spațioasă, unde este afișat cel mai mare tablou din colecția de artă a proprietarilor. Pentru ca imaginea să arate spectaculos, trebuie să creați un fundal adecvat – alegeți o paletă de culori neutre, limitați-vă la cele mai simple modele de lămpi (dacă doriți să vă asigurați munca cu iluminare individuală în întuneric). În funcție de dimensiunea picturii, poate fi atât lămpi de perete, cât și corpuri de iluminat montate în tavan cu mecanisme rotative. Dacă este suficient ca o pictură să ofere un fundal și o iluminare acceptabile, atunci cu sculpturi mici este necesar să aveți grijă de suporturi decente, mese sau alte piese de mobilier care pot fi suficient de neutre pentru a nu «Trage» atenție la tine, dar în același timp vor arăta atrăgători și vor forma un acompaniament demn de sculptură.

Sala spațioasă

Apoi, intrăm într-o cameră spațioasă care face legătura între bucătărie, sufragerie și sufragerie folosind un plan deschis. Cu acest aranjament de segmente funcționale, se economisește o cantitate semnificativă de spațiu utilizabil, menținând în același timp un sentiment de spațiu, libertate de mișcare. Acest spațiu spațios continuă să utilizeze perete galben deschis și pardoseală din lemn lustruit. Pentru un spațiu atât de luminos și însorit, care radiază căldură, o mică paletă rece nu se potrivea deloc. Utilizarea nuanțelor de albastru și gri pentru designul șorțului în zona de bucătărie, decorul textil și covorul în segmentul sufrageriei și introducerea grațioasă a albastrului ceresc în spațiul mesei.

Plan deschis

Cantine

Pentru o zonă mică de luat masa, patru persoane, imaginea originală a unei opere de artă contemporane a devenit punctul culminant al designului. O masă rotundă din lemn și scaune cu o formă neobișnuită dintr-un material similar arată foarte impresionant într-o companie cu o imagine cu o paletă rece.

Pictura originală

În sala de mese mai spațioasă, concepută pentru a găzdui oaspeți și pentru a organiza petreceri, atât mobilierul, cât și pictura arată diferit. Culoarea lemnului natural al mesei spațioase și culoarea neagră a scaunelor cu spătar sunt reflectate în designul cadrului pentru pictura mare. Această piesă de artă este iluminată de corpuri de iluminat atașate direct pe targă. Paleta pastelată a decorării pereților a devenit un fundal de succes, neutru, pentru un accent decorativ.

Design sufragerie

Camere de zi

În continuarea camerei de zi, pe care am văzut-o mai devreme, există un segment de timp liber și mai spațios, cu mobilier tapițat, șemineu și zonă video. În ciuda faptului că toate piesele de mobilier tapițat au tapițerie de diferite culori și texturi, la final compoziția arată foarte organică. Acest cerc mic de scaune confortabile este conectat printr-o măsuță de cafea mare a modelului original. Pentru mulți proprietari și designeri, șemineul și televizorul situat deasupra acestuia au devenit atribute integrale ale unei camere de zi confortabile și confortabile – relaxante naturale și tehnologice există de mult timp «mana in mana» în multe interioare moderne. Și, bineînțeles, decorul de perete – o imagine mică pe un fundal deschis de placare de perete accent cu panouri de perete din lemn, arată expresiv și eficient.

Interior camera de zi

Un alt living este decorat cu nu mai puțin confortabil și confort, atenție la decor, textile și o selecție originală de corpuri de iluminat. Culoarea ciocolată a tapițeriei din piele a fotoliilor, materialul texturat al canapelei, măsuța de cafea din ratan din răchită, alcătuiau un ansamblu organic și atractiv exterior. Pete ușoare de albastru deschis în decor, textile și elemente ale lămpilor, nu numai că au adus o varietate de culori în interiorul camerei de zi, dar au adăugat și prospețime și ușurință imaginii.

Nuanțe de mobilier ciocolată

Decorul pereților din acest living are o culoare mai închisă și o textură destul de pronunțată, dar acest fapt nu interferează cu lucrările de artă de pe perete. Faptul este că pictura în sine este mult mai întunecată decât toate lucrările de artă pe care le-am văzut mai devreme în alte camere. Designerii au reușit să traseze foarte subtil paralele cu soluțiile de culoare găsite în decorul pereților și să întruchipeze aceste nuanțe în interiorul camerei de zi.

Combinații armonioase

Dormitoare

Un dormitor luminos, spațios, cu culori pastelate, decorat activ cu picturi. Nuanțele de nisip și bej în designul dormitorului au devenit un fundal excelent pentru picturile luminoase în rame întunecate. Cu astfel de lucrări colorate, elementul central al dormitorului se estompează chiar și în fundal – un pat cu o tăblie moale și tapițerie cu rame textile. În camera spațioasă a dormitorului, pe lângă locul de dormit și noptiere însoțitoare cu lămpi, era suficient spațiu pentru organizarea unei mici zone de recreere și lectură..

Dormitor luminos

Interiorul celui de-al doilea dormitor arată mai întunecat și mai contrastant și totul datorită execuției originale a patului mare și a pieselor de mobilier însoțitoare – noptiere și o comodă spațioasă. Această alegere a fost dictată de utilizarea lucrărilor de artă folosind culori închise și rame negre. Motivele asiatice din interior pot fi văzute atât în ​​tablouri, cât și în unele elemente de decor, mobilier și decor de dormitor. A fost, de asemenea, un loc pentru instalarea unui fotoliu confortabil cu cadru metalic și tapițerie moale și un mic suport cu masă cu suprafețe oglinzite.

Motive asiatice

Utilizarea griului pentru finisare – cea mai neutră dintre toate nuanțele liniștitoare, a creat o atmosferă în care este confortabil și confortabil, ușor de relaxat și de a vă bucura de un somn sănătos. Strălucirea argintie ușoară a elementelor de mobilier, a suprafețelor oglinzilor și a perdelelor, conferă camerei un aspect mai modern și aduce un anumit mister imaginii dormitorului.

Zona de odihnă

Interiorul însorit al dormitorului luminos a fost creat literalmente pentru picturi luminoase și colorate, cu un fundal întunecat. Tenta galben deschis a pereților și tonul cald și strălucitor al suprafețelor din lemn arată excelent împreună cu lucrările strălucitoare, cadrul auriu al uneia dintre picturi și culoarea neobișnuită a tapițeriei fotoliului din zona de recreere.

Design solar

Toate dormitoarele dintr-o casă privată cu o colecție de picturi sunt dotate cu zone mici de relaxare și lectură. Iar această cameră pentru dormit și relaxare nu face excepție – un fotoliu confortabil și un mic suport de masă au organizat o zonă confortabilă lângă fereastră..

Imagine neobișnuită

Băi

Nu este nimic surprinzător în faptul că în spațiile utilitare ale casei, ai căror proprietari sunt iubitori de arte plastice, pe pereți a existat un loc pentru picturi. De exemplu, în această baie cu nisip-ocru, picturile sunt păstrate în schema de culori corespunzătoare. Decorul, care combină organic placarea cu mozaic și lipirea pereților cu tapet impermeabil, a devenit un fundal excelent pentru câteva opere de artă mici.

Paletă de baie cu nisip

În a doua baie, interiorul are o ușoară tendință față de motivele asiatice în design – pentru a se potrivi cu pictura care împodobește peretele spațiului utilitar. Influențele asiatice se reflectă în alegerea paletei de culori – tonuri calme și neutre care creează o atmosferă relaxantă. Și, de asemenea, în alegerea predominantă a materialelor naturale (sau imitații foarte reușite ale acestora) pentru execuția placării podelei și a șorțului de baie, sisteme de depozitare cu multe sertare sub o chiuvetă dublă.

Interiorul băii

Un alt spațiu utilitar mic este baia, situată în camera de mansardă, decorată cu nu mai puțin gust. În această încăpere, practic nu există suprafețe supuse expunerii frecvente la umezeală, astfel încât finisarea cu tapet rezistent la umezeală cu o imprimare mică s-a dovedit a fi foarte potrivită. Combinația de nuanțe albe, gri și lemnoase a creat o alianță armonioasă și mai atractivă, dar în același timp discretă..

Proiectare baie