Perdelele albe vor crea o atmosferă specială

În primul rând, aș dori să observ că albul reprezintă un simbol al purității..

Deși există temeri că camerele cu astfel de perdele vor arăta ca un spital sau doar ieftine, această culoare este adesea folosită în amenajarea interioară, mai ales în cazurile în care trebuie să extindeți vizual spațiul, să măriți iluminarea camerei, să adăugați nu numai zone la ea, dar și prezența aerului. Acest lucru este cel mai relevant pentru camerele situate pe partea de nord – perdelele albe vor crea perfect o atmosferă ușoară în interior., «va ridica» tavane mici, completând minunat ferestrele.

Perdele albe până în tavan tavane joase Cu ajutorul perdelelor albe până la tavan, puteți ridica vizual plafoanele Datorită perdelelor albe de la tavan la podea, plafoanele arată vizual mai sus

Apropo, în camerele cu tavane joase, perdelele albe sunt perfecte. În acest caz, cornișa ar trebui să fie, de asemenea, albă sau trebuie ascunsă sub un lambrequin. Și este atașat direct de tavan. Și cu cât este mai puțin vizibil, cu atât mai bine pentru perdelele albe..

 • Opțiunea 1

  Minunat interior de sufragerie cu perdele albe

 • Opțiunea 2

  Dormitor cu perdele albe

 • Opțiunea 3

  Într-un birou dintr-o casă de țară, perdelele albe vor fi, de asemenea, adecvate.

 • Opțiunea 4

  Studio luxos cu perdele albe

 • Opțiunea 5

  Interior frumos de bucătărie cu tul alb aerisit

 • Opțiunea 6

  Tulul alb până la tavan este potrivit chiar și în bibliotecă

AnteriorUrmător123456

Ce camere sunt potrivite pentru perdelele albe

Cel mai adesea, perdelele albe sunt alese pentru dormitor și sufragerie. De asemenea, camere precum bucătărie, verandă, foișor, patio pot fi decorate cu perdele albe. Și uneori o cameră pentru copii. Cu toate acestea, o cameră pentru copii complet albă nu ar trebui să fie în niciun caz. Și dacă pereții sunt albi, atunci perdelele ar trebui să aibă o culoare diferită. Dar dacă pereții sunt verzi, smarald, albastru, roz sau teracotă, atunci culoarea albă a perdelelor este cea mai potrivită pentru un astfel de interior..

Pereții albaștri cu perdele albe arată minunat

Ei bine, nici nu are rost să vorbim despre designul alb-negru, el însuși vorbește de la sine, pentru că acesta este un clasic al genului.

Pe fundalul pereților negri, perdelele albe arată foarte bine. Perdele albe într-un interior clasic alb-negru

Dormitor cu perdele albe

După cum știm, dormitorul este utilizat în principal pentru relaxare și intimitate. În acest sens, albul pur este soluția optimă pentru aceste sarcini principale. În plus, perdelele albe au o transmisie excelentă a luminii, chiar dacă perdelele sunt foarte groase și complet închise..

În cazurile în care zona dormitorului este foarte mică, se recomandă să atârnați tul alb și să acoperiți complet peretele cu ferestre (de la perete la perete și de la tavan la podea). Apoi, puteți adăuga vizual câțiva metri..

Perdelele albe din interiorul dormitorului sunt extrem de potrivite Interiorul dormitorului spectaculos, cu perdele albe Un dormitor luminos cu tul alb este doar un basm! Perdele albe în dormitorul unei case de țară

Camera de zi cu perdele albe

Pentru sufragerie, perdelele albe nu au mai puțin succes decât pentru dormitor. Și dacă agățați un tul alb drapat dens, atunci puteți adăuga deloc lux. Perdelele groase de in dau un efect neutru și, prin urmare, se pot încadra minunat în orice interior, chiar și cel mai neașteptat.

Accente în interiorul luminos al sufrageriei cu perdele albe Interiorul dormitorului alb este diluat cu accente

Și pentru ca camera să nu arate ca un spital, ar trebui să adăugați accente strălucitoare, de exemplu, picturi, perne colorate sau covoare – toate acestea vor înveseli severitatea excesivă pe care albul o creează..

Perdele albe în interiorul camerei de zi - design frumos Interior spectaculos din sufragerie, cu perdele albe Living spațios de lux, cu tul alb sub tavan

Verandă cu perdele albe

Pentru o verandă sau terasă (precum și pentru un balcon), cel mai bine este să alegeți tul alb, care poate fi fie foarte subțire, fie din in dens. În orice caz, pentru astfel de premise, aceasta este o opțiune foarte practică și avantajoasă. Și în căldură, perdelele albe nu te vor face să transpiri la fel de mult ca perdelele de orice altă culoare, deoarece nu blochează deloc lumina de la soare și nu se încălzesc. Cel mai potrivit în stiluri precum colonial și marocan.

Cameră pentru copii cu perdele albe

Dar în camera copiilor, perdelele albe nu sunt adesea folosite. Cel mai adesea sunt necesare în acele cazuri în care trebuie să creați o atmosferă de prudență și calm. De exemplu, dacă copilul dumneavoastră are o personalitate rebelă sau este predispus la calități de conducere. Albul neutru este o culoare excelentă pentru a ajuta. În aceste scopuri, puteți utiliza perdele nu numai alb pur, ci și cu orice nuanță (fildeș, lapte etc.). Mai mult, culoarea este potrivită atât pentru fete, cât și pentru băieți. Doar pentru băieți, cel mai bine este să folosiți o versiune mai strictă, fără volane și alte bibelouri, de exemplu, jaluzele romane.

Cameră pentru copii pentru o fată cu perdele albe delicate minunate

Perdelele albe sunt ușor de întreținut

Se pare doar că perdelele albe necesită o îngrijire specială. Și atunci când cumpără, mulți sunt derutați chiar de acest moment. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la acest lucru. Dimpotrivă, textilele albe sunt cele mai puțin problematice pentru spălare. La urma urmei, li se pot aplica diverse înălbitori, spre deosebire de țesăturile colorate. Și mașinile automate moderne fac o treabă excelentă cu această sarcină. Este important doar să cumpărați perdele din țesătură de înaltă calitate. Apoi, cu o îngrijire adecvată, astfel de perdele rezistente vă pot servi ani foarte lungi..

Textile albe necesită o întreținere redusă

Ivory este o nuanță de alb

O nuanță foarte frumoasă de alb este fildeșul. Este mai cald, mai moale și mai plăcut pentru ochi. Și dacă respingeți categoric și nu acceptați albul, dar doriți să aveți perdele ușoare, atunci fildeșul este ceea ce aveți nevoie. Sunt perfecte atât pentru interiorul clasic, cât și pentru cel romantic..

Culoarea fildeșului este foarte moale și caldă Interior nobil cu perdele de fildeș

Culoarea în sine este foarte relaxantă și languidă. În acest sens, este pur și simplu ideal pentru un dormitor, cameră de zi sau chiar o cameră pentru copii..

Avantajele perdelelor albe

Perdelele albe au mai multe avantaje față de altele. Aici sunt ei:

 • cu perdele albe, chiar și cea mai întunecată și mai întunecată cameră va deveni mult mai strălucitoare și mai confortabilă;
 • pentru a întinde vizual înălțimea tavanului camerei, este necesar să plasați cornișa la o distanță de 40 – 50 cm de fereastră;

Perdelele trebuie așezate la o distanță de 40-50 cm de fereastră Puteți extinde plafonul în înălțime plasând perdele la o distanță de 40 - 50 cm de fereastră

 • într-o cameră cu perdele albe, nu va fi atât de înfundat într-o zi fierbinte și însorită, precum cu perdelele colorate, din simplul motiv că albul nu tinde să se încălzească foarte mult;

Perdelele albe adaugă identitate interiorului unui living mic

 • printre altele, perdelele albe creează un sentiment de eleganță și chiar solemnitate în interiorul camerei