Perdele alb-negru: mișcarea cavalerului

Confruntarea eternă dintre alb și negru este solicitată nu numai în designurile minimaliste, ci și în schemele de design colorate. Culorile-antagoniști sunt concepute pentru a crea combinații spectaculoase și a uimi cu crearea de parcele interioare interminabile cu participarea lor. Renunțați la asociațiile care rimează cu design ascetic și permiteți-vă să vă bucurați de combinații frumoase în decor, textile și mobilier, interpretând viziunea albului pe negru și invers în felul vostru..

Formele și liniile contemporane sunt îndreptate spre extinderea spațiului de locuit oferit de stilul urban. Loviturile alb-negru pe țesătură adaugă definiție perimetrului, reglează vizual perimetrul și împing creativitatea. O combinație laconică nu este împotriva participării la designul oriental, designul rece al hi-tech-ului, minimalismului sau modernului și în oricare dintre ele arată elegant. Tandem nu este capabil să distrugă imaginea creată sau să facă ravagii în echilibrul culorilor.

Shrikh-uri alb-negru Perdele cu dungi În armonie de culoare

Yin-Yang în decor cortină

Nu protestați împotriva designului monosilabic, nu prejudecați negrul și evitați-l fără sprijinul antagonistului. Pentru început, ar fi frumos să ne adâncim în fizică pentru a ne asigura că se potrivește cu baza incoloră a altor culori. Umbra mohorâtă este determinată de vibrațiile de undă interne. Opusul său este mai complex în ceea ce privește conținutul și constă dintr-un amestec de toate culorile.În terapia cu culori, întunericul personifică protecția, încrederea și în doze moderate se relaxează bine..

Dacă strălucirea zăpezii și a cărbunelui vă rănește ochii, renunțați la nuanțe. Lăptosul, fildeșul și transparența cremei vor reduce contrastul, în timp ce nu vor afecta negativ efectul decorativ. De asemenea, negrul nu este singur în felul său și oferă varietate sub formă de tun de metal, funingine pe lampă, lemn de abanos. Combinația lor pe tăieturile perdelelor se materializează în dame, pete, zigzaguri, dungi, motive naturale, hieroglife și alte fantezii ale designerilor.

Încercați să ocoliți stereotipurile și atârnați tul negru în loc de muselină ușoară. «Zăpadă» perdelele vor fi încadrate «Piața Malevich» iar în escortă de rame translucide și baghete de tablouri potrivite, va crea o impresie minunată. Ceea ce nu ne enervează de obicei ne servește mult timp..

Destul de ciudat, dar adesea complotul în două culori al unei camere arată autosuficient și nu necesită atenție la atribute. Loftul, care este la modă astăzi, nu poate fi ignorat. Texturi aspre, condiționarea compozițională albă și neagră, în deplină coincidență cu geometria desenelor imprimate pe textile, deși în reproducerea interioară «dăruiește» design industrial.

Dungi alternante

Firește, cu o astfel de soluție de design, camera este dominată de alb. Pe un perete ușor de cărămidă și completat de lămpi de sticlă mată, schița de acasă arată impecabil. Liniile clare și unghiurile drepte ale mobilierului ușor din nuc continuă ideea.

Direcția dungilor schimbă perimetrul camerei. Este interesant faptul că în camerele de zi mici, traseele orizontale largi de pe draperie nu numai că vor împinge pereții, ci vor avea grijă de momentul terapeutic – este mai ușor să respiri în cameră.

Linie punctată verticală Cortină creativă

Mișcare albă

Ar fi greșit să luăm în considerare solo-ul unui duet. «zi noapte» numai în stilurile moderne. De ce să nu joci un rol din clasic și art deco, lovind notele potrivite? Schimbarea sunetului de la culori modeste la forme. Echipăm interiorul cu fotolii din piele și banchete cu bretele de trăsură și picioare cretate, oglinzi mari încadrate și picturi în baghete. Pereții și textilele creează un fundal alb care ameliorează stresul de la obiecte masive. La mila negrului este dat un șemineu de marmură și accesorii.

Într-un spațiu colorat

Conform aceleiași scheme, se formează un spațiu Art Deco, care, în principiu, este indicat printr-o combinație de până la 3 culori. El este cel care este perfect pentru glamour în alb și negru. Strălucirea lustruită a suprafețelor întunecate sau a finisajelor macassar, conform ideii stilistice, răsună albul perdelei. Mese încrustate din sticlă sau lemn de culoare închisă, bibelouri din abanos cuplate cu un colaj de fotografii în rame argintii, perne cu aplicații strălucitoare funcționează în beneficiul interiorului.

Lot nou

Întrucât nu toată lumea preferă să trăiască pe o tablă de șah și lipsa culorilor alternative poate fi puțin șocantă, trebuie să adăugați câteva accidente colorate. Suvenirurile și lumina și complementaritatea vor da un sunet diferit camerei. Descarcă tensiunea și căldura lemnului în materializarea seturilor de mobilier din stejar sau frasin, mahon sau imitațiile lor de înaltă calitate.

Pe baza prezenței a două culori solo, un interior din această gamă poate fi interesant și original dacă adăugați culori bogate. La urma urmelor «cald» Nici desenele și modelele nu au fost anulate. Perdelele care duplică culoarea pereților vor părea plictisitoare. Și iată pereții strălucitori de bej auriu și culori calme «ridica moralul» perdele cu modele în culori contrastante. Lămpile cu aurire și un candelabru realizate în același spirit vor da splendoare. Cu toate acestea, manevrând între alb și galben, puteți crea o mulțime de accente însorite pe textile. Dacă aduceți unul întunecat în tapițerie, senzațiile din compoziție vor fi înlocuite de un clasic reținut.

Camera de soare

Înrămată în negru Stare de spirit veselă

Dacă preferați tapițeria albastră sau turcoaz de fotolii și canapele, nu mai rămâne decât să vă bucurați de atmosfera prietenoasă a tonurilor. În acest caz, ferestrele pot fi drapate în moduri diferite. Este relevant să utilizați designul perdelelor romane întunecate cu «pătat» perdele de noapte. Alternativ, jaluzele venețiene și «dame» în pardoseală de vinil.

Și dacă decideți că este suficient să diluați albul și funinginea cu orice ton al curcubeului, exprimat în accesorii, atunci acest lucru nu este adevărat. Culorile galben, gri, verde și roșu vor colora senzațiile, iar accesoriile bleumarin, stuf sau smarald nu vor fi prescrise în monocrom modest..

Vor reprezenta o instalație solitară, divorțată de compoziția generală. Și dacă ceva te încurcă – pune doar plantele în ghivece și decorează bucătăria cu un coș cu fructe. Chiar și o mică pensulă sub formă de vază de flori va aduce decorul la viață. Nu este un decor? În baie, seturile textile, un cadru oglindit sau un set universal pentru obiecte mici sunt responsabile de petele pestrițe. Nu este necesar să aveți un spectacol de culoare.

În cartierul albastru Cu ziduri albastre Terasă cu dungi

Coadă neagră

Să ne amintim de vechiul film, efectul fotografiilor în două tonuri cu o notă de eleganță și să ne jucăm cu momente opuse. În primul rând, testăm perdelele și mobilierul alb pe un fundal de perete întunecat și placare. Frumos, dar pentru a crea un anturaj este mai bine să folosiți accesorii care imită strălucirea scumpă a metalelor.

Schimbarea culorilor într-un apartament mic. Decuparea albă va adăuga volum, în timp ce fragmentele negre în număr modest și perdelele cu dungi vor evidenția cu succes ambele tonuri. Mobilierul întunecat într-un astfel de proiect nu va afecta deloc dimensiunea perimetrului și, în general, veți obține un interior elegant. Apropo, într-o cameră mică, doar accesoriile mici sunt percepute în mod adecvat. În dormitor, perne, panouri, figurine se vor potrivi pentru asta. Se poate renunța la sală «botanic» nuanțe.

Sunt de acord că armonia alb-negru are o caracteristică minunată pentru a aduce stil și chic. Autocolante contrastante, afișe în armonie cu perdelele vor ajuta la recrearea atmosferei unui retro inteligent. Un complot de fotografii în rame subțiri ale unei teme date și luciul întunecat al dungilor de pe perdele, în coincidență cu aspectul geometric, sunt ideale pentru anturaj.

În solul albului, cea mai bună soluție pare să fie un tapet foto care acoperă unul dintre pereți. O imagine a unui oraș pe timp de noapte, un cadru înghețat dintr-un film, o abstractizare grafică sau un ziar răspândit va susține cu siguranță ideea. Mai mult, puteți utiliza formatul de tapet în 3D cu o prezentare elocventă a materialului care nu necesită «aplicat» accesorii pentru a indica tema.

Soluție interesantă Zigzaguri și imprimeuri pe perdele

Bifați și mat în același câmp

Când vine vorba de o baie sau o bucătărie alb-negru, este imediat clar acel interior «pioni» va trebui să fie așezat aproximativ în celule. Soluția de referință și designul grafic vor continua ansamblul ferestrelor sau perdeaua de duș. Mai mult, pot repeta decorul podelei, pot conține motive arbitrare sau pot forma un cvartet din 4 pânze independente de ambele culori..

În oricare dintre mișcările de șah, baia va arăta elegantă datorită strălucirii metalice și bolului alb ca zăpada. În ceea ce privește bucătăria, este pertinent să adăugăm că pe fundalul unui duet elegant, plăcile albe vor oferi o șansă de auto-exprimare către parafernalia din plasă de oțel negru, un portal portal de melamină și obiecte ușoare..

Baie alb-negru Geometrie neagră

Un dormitor pe un ton dat arată exemplar. Merită să bateți pereții gri-albastru sau violet cu draperii contrastante cu imprimeuri și se va întâmpla o transformare instantanee. Decorul mobil sub formă de veioze, gravuri și câteva amprente pe tema naturii sunt, de asemenea, de interes pentru un astfel de decor, în timp ce dungile sunt deosebit de expresive. Folosiți 1-2 accente de culoare într-un teren cu perdele de dormitor cu două benzi. Cuverturile de pat și nuanțele romane în portocaliu vor arunca o strălucire de flacără în tot interiorul. Pernele volumetrice alb-negru cu inserții de panglică aurie se vor împerechea cu perdele de noapte

Dormitor portocaliu Într-o atmosferă alb-negru

Spectaculos «cuplu» a luat complet rădăcini în decorul interior. Opoziția prietenoasă a culorilor afectează în mod magic subconștientul și, datorită jocului grațios al evidențierilor, mișcările gânditoare vor avea întotdeauna succes.