Modern modern: realitate obiectivă

Modernul în versiunea modernă tinde spre minimalism, linii simple, forme clare, un fundal neutru cu accente. Există o tendință către funcționalitate maximă și confort în direcție. În timp ce respectăm principiul integrării obiectelor de mediu, în unitatea ideilor sintetizate împrumutate din desenele actuale, este ușor să ajungi la rezultate unice. Proiectul materializat demonstrează în mod clar capacitățile și caracteristicile direcției populare.

Designul universal se datorează monopolului tonurilor calme cu pete strălucitoare. Cu toată varietatea de scări de gri, numerotând mai mult de 50 de nuanțe, nu se poate lipsi de sprijinul consolidat al albului, negru, maroniu și al mai multor nuanțe calde ale acestuia. Prin manipularea acestei resurse, este permis să se niveleze cât mai mult posibil monotonia biroului.

Perete cu O soluție practică

Este recomandabil să vă îndepărtați de decorul stereotip și să folosiți cu înțelepciune posibilitățile de tapet formatat, care vă vor permite să decorați peretele într-un mod extraordinar și, în același timp, să vă reîmprospătați cunoștințele de geografie. Fanii științelor exacte vor fi ajutați să-și amintească cursul de algebră prin formule. Formele geometrice sunt preferatele oricărui design modern, iar impresia generală a interiorului depinde de combinațiile lor pe același plan. Dar nu știi niciodată ce «fițuici» puteți lipi peretele, cu condiția să faceți referire la o imprimantă de acasă sau tehnologii de imprimare foto.Panorama orasului

Concentrați-vă pe mobilier

Practic, stilul este creat din configurații, linii drepte, volum și atribute necomplicate. Interiorul de bază al camerei, cu mobilier modular, este completat de materiale textile, și anume, pernele contrastante ale canapelei adaugă confort. înviorează fundalul palid.

Repere Colț de odihnă

Decorul modest este compensat de varietatea texturată a materialelor de finisare ale fațadelor și placărilor de mobilier, care depinde exclusiv de posibilitățile materiale. Dominat de lemn, sticlă mată, metal argintiu. Utilizate pentru pardoseală sunt marmură, gresie, laminat, plută, lemn. În acest proiect, sub lumina lămpilor puternice din carcase de metal întunecat, atenția este mutată spre demonstrația centrală a șemineului într-un cadru similar.

Camera de zi cu șemineu Galbenul clipește

Compozițiile complexe nu sunt acceptabile. Decorul este prezentat în 4 culori: negru, gri și galben sunt văzute pe un fundal alb. Vaze deasupra portalului cu pete solare «înveselește-te» cameră. Accesoriile în spiritul modernității timpurii sau ale artei pop din anii 60 au dreptul de a-și lua locul pe rafturile deschise. Florile proaspete, natura moartă frumoasă creează o atmosferă primitoare.

Brelocuri drăguțe Ghiveci de flori

Spațiul este complet deschis fluxurilor naturale. Scenariul de seară presupune o iluminare artificială intensă, care necesită echipamente tehnice elaborate. Împreună cu becurile cu halogen punct și un sistem liniar, sunt solicitate iluminările din spate și pentru mobilier. Și nu este deloc necesar să te ții de combinația clasică de forme, culori și materiale. Sticla transparentă de candelabre figurate, lămpile de tavan încorporate sunt binevenite pentru zonarea condiționată. Diviziunea vizuală prin lumină îmbunătățește impresia de design.

În gri Coridor lung Bucătăria laconică

Pereții netezi pe hol cu ​​umerașe din plastic-nasturi nu mai rău decât rafturile fac față sarcinii funcționale și, pe parcurs, rezolvă problema decorului elegant. Problema stocării lucrurilor nu este urgentă. Dulapurile spațioase de-a lungul peretelui gol vă permit să vă simplificați viața.

Umerase creative Garderoba lunga Buton Hanger

În dormitor «nasturi pe picioare» forma ecouă lămpile de la capul patului larg. Pereții, ca și pe coridor, sunt vopsiți în două culori. Panourile înalte gri închis încadrează întregul perimetru și accentuează albul spațiului superior. Cuvertura de pat matlasată albastră și lenjeria de pat aproape se amestecă în fundal. Setarea laconică se datorează doar necesității funcționale și exclude elementele de importanță secundară. Lipsa accesoriilor versatile este o trăsătură caracteristică a desenelor minimaliste.

Lucrurile corecte Coridor lung Design de dormitor modest

Schema de culori a bucătăriei nu este diferită de camera de zi și dormitor. Manevrând cu o cântare albă din sidef, absența de bibelouri și seturi textile creează impresia unui spațiu silențios. Dar nu poți să te certi cu practicitatea perimetrului. Și totuși, în reflectarea avioanelor goale, a instalațiilor sanitare cromate și a ușilor de sticlă, un spațiu democratic pare interesant și modern. Vaze albastre și galbene cu buchete, fructe pe farfurii au diversificat subtil monotonia finisajului.

Fruct galben

Bucătărie confortabilă Bucătărie cu

În spatele panourilor de sticlă glisante de pe balconul echipat, se afla un loc pentru mese de ceai și fotolii. Perimetrul mic este proiectat în context cu alte camere. Nuanțele rotunde transparente ale candelabrului reflectă panorama orașului. Pe scaunele din plastic, lipsesc în mod clar pernele galbene, însă aceasta este treaba maestrului. Vizibilitatea generală, natura moartă de vară și ceaiul delicios creează imaginea perfectă pentru relaxare..

Contrast viu Servire rafinată Idila balconului

O baie este de neconceput fără marmură gri deschisă, instalații de instalații sanitare albe, oglinzi mari. Proiectarea zonei private este subordonată ideii generale. Dulapurile sub chiuvetă vă permit să vă organizați articole de toaletă, pentru a nu distruge iluzia spațioasă. Accesoriile moi se îmbină cu fundalul sidef. Și ca simbol al soarelui – flori galbene invariabile care împodobesc fiecare cameră. Cabina de duș este îngrădită de o ușă de sticlă.

Cadrele capturate ale proiectului întruchipat lasă doar impresii plăcute. Sprijinindu-vă imaginația și soluțiile gata făcute, este probabil să obțineți rezultate incredibile..

Marmură și sticlă în baie Perimetru monocromFuncționalitate minimă