Masa de toaleta cu oglinda in interior

Printre principalele atribute de mobilier pentru o femeie, masa de toaletă este de o importanță capitală. O atenție specială trebuie acordată unui astfel de obiect din interior. Există întotdeauna o mulțime de întrebări cu privire la locația mesei de toaletă, dimensiunile și caracteristicile sale de stil. Se crede că aceasta este o piesă de mobilier pur feminină, deci ideal ar trebui să fie încăpătoare, echipată cu o oglindă, să aibă un aspect atractiv și să se potrivească stilului interiorului..

Atunci când alegeți un model de masă de toaletă cu oglindă și opțiunea de amplasare a acestuia într-un apartament, este necesar să luați în considerare unele dintre nuanțe:

Configurații de masă de toaletă

Designurile modelelor acestor module de mobilier sunt variate și depind de mărimea camerei și de preferințele proprietarilor..

Masa traditionala cu picioare. O opțiune foarte convenabilă pentru o cameră mică, deoarece nu aglomera spațiul. Tot ce aveți nevoie poate fi depozitat în sertare sub blatul de lucru sau pe suprafața acestuia:

Lampă în formă de stea deasupra patului

Masă pe suporturi de piedestal. Acestea sunt mese destul de spațioase: în mesele laterale, puteți echipa multe sertare, rafturi, dulapuri cu uși:

Scaun roz aprins în dressing

Raft articulat. Acest mod de a amplasa o masă improvizată va face posibilă utilizarea spațiului camerei foarte rațional și va crea o senzație de ușurință a structurii. În acest caz, oglinda poate fi așezată pe perete sau sprijinită pe masă:

Panouri sertare negre în toaletă

Structura de colț a mesei de toaletă poate fi montată în orice încăpere unde spațiul permite. Pentru o astfel de structură, se alege de obicei unghiul dintre fereastră și perete. Acest lucru va maximiza utilizarea pereților pentru echiparea cutiilor și a rafturilor:

Masa de toaleta bej din colt

O masă cu blat pliabil, pe spatele căreia există o oglindă, este compactă și versatilă. Partea ascendentă a blatului poate fi închisă, iar suprafața mesei poate fi utilizată în alte scopuri, iar accesoriile pentru femei pot fi așezate sub capac:

Masă de toaletă albă sub fereastră

Unde este cel mai bun loc pentru a plasa o măsuță de toaletă cu o oglindă

Să începem cu dormitorul. În general se acceptă faptul că măsuța de toaletă trebuie să fie amplasată doar în dormitor. Într-adevăr, aceasta este cea mai bună opțiune pentru amplasarea unui modul de mobilier: un dormitor este o cameră intimă retrasă, ascunsă ochilor curioși. Aici, nimeni nu o va deranja pe doamnă să-și pună în ordine aspectul. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare stilul și caracteristicile de culoare ale designului dormitorului..

Pentru un interior în stilul minimalismului, un spalier original realizat sub forma unei mese pliante ar fi o soluție foarte bună. Se va potrivi cu stilul întregii încăperi dacă otomanul are același design:

Spalier pe o masă neagră

O altă modalitate de a nu încărca spațiul cu mobilier este de a alege designul în formă de U al măsuței de toaletă. Dezavantajul unei astfel de structuri este că nu există loc pentru accesoriile necesare și diverse lucruri mici:

Ușă gri către dormitorul alb

Pentru dormitoarele cu o suprafață foarte mică, puteți proiecta o masă în miniatură cu un blat îngust. În acest caz, este mai bine să atârnați oglinda pe perete sau să utilizați o mică spalier mobil:

Micul dejun pe o tavă galbenă pe pat

O masă din plastic transparent cu o suprafață de sticlă va lumina interiorul și va extinde vizual spațiul unei camere mici:

În dreapta mesei de toaletă, există rafturi de cărți sub fereastră Masa de toaleta cu oglinda

În cazul în care spațiul dormitorului este împărțit în zone: un loc de dormit și un dulap, este mai bine să așezați masa de toaletă în zona de dressing:

Rose se întinde pe masa de toaletă din dressing

De obicei, mesele de toaletă din dormitoare sunt instalate lângă capul patului sau lângă fereastră. Cu toate acestea, puteți proiecta o astfel de structură la picior:

Masuta de toaleta la piciorul patului

În dressing

Dacă dintr-un anumit motiv este imposibil să instalați o masă de toaletă în dormitor, de exemplu, un bărbat nu dorește un interior pur feminin al dormitorului, atunci dressingul va fi un loc potrivit pentru a-l amplasa. Este foarte convenabil și practic: nu trebuie să vă faceți griji cu privire la economisirea spațiului și să instalați o oglindă mare – masă de toaletă. Și evaluați imediat imaginea creată cu ajutorul produselor cosmetice de pe masa de toaletă, alegeți haine și încălțăminte potrivite din dulapurile din cameră:

Deschideți rafturi pentru haine într-un dressing cu o masă de toaletă Scaun liliac în fața mesei de toaletă

Culoarea albă extinde vizual orice cameră și acest lucru este foarte important pentru o cameră cu dulapuri. Masa de toaletă ar trebui să se potrivească schemei de culori a tuturor celorlalte mobilier, care nu vor crea disonanță în interior:

Floare într-o oală și fotografii pe masa de toaletă Cutii din lemn pe toaletă

Pe hol sau pe hol

O astfel de piesă de mobilier versatilă poate fi aranjată compact chiar și în camere mai puțin izolate. Acestea pot fi camere de zi, holuri sau holuri. Principalul lucru nu este să încălcați caracteristicile de design și stil ale acestor camere:

Masă de toaletă lângă o fereastră panoramică cu perdele albe Lămpi forjate deasupra mesei de toaletă

În interiorul budoarului

Masa de toaletă a fost întotdeauna semnul distinctiv al camerelor de zi pentru femei, dormitoare, săli de recepție – budouri. Într-un interior care subliniază stilul budoarului, locul pentru îngrijire ar trebui să corespundă setării generale. Este mai bine să alegeți o masă care se potrivește cu alte articole de interior: oglindă, măsuță de cafea, lămpi:

Lampă de masă pe o masă de toaletă cu oglindă

Un puf sau un scaun pentru o masă de toaletă poate fi decorat inițial cu o țesătură care se potrivește cu alte accesorii textile în culori:

Abajur roz și scaun cu fundă lângă masa de toaletă

Sau alegeți un scaun într-o culoare contrastantă. Acest lucru va crea un accent luminos într-un interior monocrom:

Dacă dormitorul este realizat în stil rustic sau în alt stil rustic, unde se utilizează activ o varietate de decorațiuni textile, este adecvat să decorați colțul cu perdele imprimate pentru a crea frumusețe feminină. Deci, puteți sublinia unitatea designului camerei:

Masa de toaleta cu perdea colorata

În baie

Amplasarea mesei de toaletă în baie trebuie abordată foarte atent: acesta este un loc într-un apartament cu umiditate ridicată. Înainte de a amenaja un colț de înfrumusețare, este necesar să proiectați un sistem de ventilație, astfel încât acumularea de vapori umezi să nu deterioreze mobilierul și tot conținutul mesei. O opțiune ergonomică pentru baie – o măsuță de toaletă improvizată sub formă de suport sau raft pentru elementele esențiale:

Vanitate de baie maro închis

Cel mai potrivit loc dintr-o baie pentru o masă de toaletă este o fereastră. În plus față de iluminarea bună, dacă este necesar, puteți ventila rapid această parte a camerei:

Toaletă galbenă sub fereastră în baie Masă de vanitate pliantă

Dacă există o lipsă de spațiu liber în baie, puteți așeza masa de toaletă lângă toaletă, deși nu tuturor le va plăcea o locație atât de îndrăzneață:

Masă de toaletă lângă toaletă

Respectarea caracteristicilor de stil ale băii în designul mesei va crea un aspect luxos în interior și va sublinia gustul impecabil al proprietarilor:

Televizor pe perete în baie cu o masă de toaletă

Pentru a face o masă de toaletă un loc confortabil pentru o femeie, trebuie să echipați un mini-spațiu în jurul său: alegeți corpuri de iluminat adecvate; puf sau scaun confortabil; poziționați confortabil oglinzile. Un astfel de colț va deveni un adevărat decor pentru interior..