Lămpi cu LED în interior

Nu cu mult timp în urmă, lămpile cu LED-uri nu se auzeau, apoi au început să fie folosite doar pentru iluminarea unor zone ale camerei. Acum, iluminatul cu LED este utilizat pe scară largă și este utilizat în mod activ în majoritatea caselor..

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-30 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-34svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-40 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-48 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-55lumină rotundă mare cu led lumină mare cu ledsufragerie în alb lămpi LED de designer abundență de iluminare cu LED-uri lămpi decorative inovatoareiluminat combinat în baie

Avantajele LED-urilor

Lămpile cu LED sunt din ce în ce mai populare, iar acest lucru se explică cu ușurință, deoarece au o serie de avantaje față de alte tipuri de iluminat:

 • Perioadă lungă de funcționare – dacă instalația a fost efectuată corect, iar sursa de alimentare din casă este stabilă, atunci durata de viață va fi de aproximativ o sută de mii de ore de utilizare activă. Dacă toate componentele sistemului LED sunt realizate cu o calitate înaltă, atunci poate dura aproximativ 25 de ani (dacă utilizați lampa timp de 10-12 ore pe zi). Perioada de utilizare a lămpilor incandescente convenționale este de o sută sau chiar de mai multe ori mai scurtă. În plus, trebuie avut în vedere faptul că calitatea acestor lămpi depinde în mod direct de frecvența și numărul de comutatoare de pornire / oprire..
 • Eficiența este un alt plus, care devine imediat vizibil, deoarece eficiența lor este de 22%, iar cu o lampă incandescentă convențională, doar 2,5% este transformată în lumină, pentru că orice altceva merge la încălzirea filamentului de tungsten, stabilizatori, conversia curentului electric în ușoară.
 • Direcționalitatea strălucirii – fluxul luminos din lămpile cu LED-uri este direcționat doar către o emisferă, deci nu este nevoie să echipați reflectoare speciale. Această opțiune va reduce pierderile de lumină de cel puțin două ori, deoarece reflectoarele împrăștie încă 55-65% din fluxul luminos. Acest lucru face ca LED-urile să fie cele mai eficiente pentru iluminarea punctelor..
 • Iluminare stabilă – LED-urile generează un flux luminos uniform fără pâlpâire, făcându-le mult mai bune decât luminile incandescente sau fluorescente. Pâlpâirea luminii nu fixează creierul uman, dar afectează ochii, care se obosesc rapid. Această problemă este deosebit de vizibilă atunci când lucrați la un computer sau când citiți..

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-24 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-19 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-48 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-91svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-21 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-41-721x1024

 • Nu există inerție – LED-urile se aprind imediat la putere maximă, iar perioada de iluminare este invizibilă.
 • Siguranța mediului – Lămpile cu LED sunt absolut sigure, deoarece nu conțin vapori de mercur, spre deosebire de lămpile fluorescente (dacă spargeți o astfel de lampă, trebuie să degajați pentru a evita o posibilă otrăvire). Becurile cu LED-uri nu necesită întreținere specială sau eliminare laborioasă.
 • Fiabilitate – designul LED-urilor nu conține becuri de sticlă, ceea ce înseamnă că rezistența mecanică este destul de mare. Sticla durabilă din policarbonat poate rezista cu ușurință atât la suprasarcină permanentă, cât și la sarcini de șoc punctuale.
 • Dimensiuni modeste – acest lucru vă permite să creați sisteme de iluminat mici. De exemplu, panourile LED elegante au o grosime mai mică de un centimetru..
 • Fără supraîncărcare – când lampa LED este aprinsă, se consumă un curent de la 0,5 la un amper (în același timp, lampa de încărcare a gazului consumă până la 4,5 amperi, provocând o supraîncărcare în rețea).

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-26 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-38svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-47-768x1024 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-70

De asemenea, un mare avantaj va fi combinația de LED-uri într-un singur sistem cu senzori de mișcare, controlul intensității luminoase, decalaj, precum și camere și senzori infraroșii, regulatori. De exemplu, este setat un anumit nivel de iluminare în cameră. Senzorii scanează nivelul de iluminare în timpul zilei și ajustează puterea iluminării artificiale, crescând-o noaptea și scăzând-o în timpul zilei.

În ciuda întregului farmec al lămpilor cu LED-uri, ar trebui spus despre dezavantaje. Există doar două dintre ele, cu toate acestea, sunt destul de grele. Dacă primul este un preț care se justifică din cauza duratei sale de viață îndelungate, atunci al doilea va trebui luptat. Temperatura optimă pentru LED-uri nu depășește 50 de grade, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți grijă de disiparea căldurii atunci când utilizați LED-uri extrem de puternice.

candelabru rotund de tavan lămpi rotundeplafon rotundiluminat de perete-tavan iluminare originală în sufragerie iluminare LED originală în nuanțe de albastru iluminat LED original lămpi originalelămpi într-un apartament la mansardă lămpi Grilyato lămpi pentru interior în stil loftcandelabru cu led pentru tavan întins Sistem de iluminare pe șină cu LED pe anvelope Iluminat cu LED în bucătărie iluminat cu led în baieIluminat cu LED în garsonieră iluminat cu led pentru bucatarieIluminat cu LED cu iluminare galbenă și albastrălinii conduse în sufragerie Liniile LED

Lămpi cu LED în interior

Datorită dimensiunilor compacte, corpurile de iluminat cu LED pot avea diferite tipuri de structuri, ceea ce va face posibilă alegerea corpului de iluminat optim pentru tipul de cameră și direcția stilului său.

Tipuri de structuri:

 • Pentru tavane întinse – combinate, se folosesc mai multe tipuri. LED-urile pot regla intensitatea luminii, zona spațiului, pot crea o varietate de efecte de iluminare. De exemplu, dacă luăm în considerare studioul de bucătărie, atunci în bucătărie însăși puteți folosi lămpi reci, iar în zona de luat masa caldă.
 • Benzile elegante LED sunt accentuate pe tavanul cu mai multe niveluri, ceea ce va adăuga volum și rafinament tavanului.
 • Spoturile sunt corpuri de iluminat cu diferite culori de emisie, capabile să producă iluminare multicoloră cu nuanțe. Astfel de lămpi vor adăuga culoare atât dormitorului, cât și grădiniței..
 • Panourile sunt utilizate cel mai bine în spațiile de birou, deoarece luminozitatea atinge 6 mii de lumeni, iar consumul de energie electrică va fi relativ mic.
 • LED-uri încorporate – corpuri de iluminat atrăgătoare și sofisticate, cu concizie maximă. Acestea oferă o gamă largă de culori și forme..
 • Candelabru. Datorită dimensiunilor lor reduse, corpurile de iluminat cu LED oferă posibilitatea de a obține un număr mare de surse de lumină într-un singur dispozitiv. Datorită acestui fapt, designerii au mâinile dezlegate și vor putea oferi un număr nesfârșit de idei elegante și originale pentru decorarea unei camere. Dacă interiorul are un stil clasic, atunci este mai bine să folosiți un candelabru cu lămpi de lumânare. Candelabrul în sine poate fi realizat din lemn tratat special sau din metal forjat. Cel mai bine este să decorați un candelabru cu garnituri de cristal, sticlă cu forme neobișnuite sau inserții mat. Dacă stilul apartamentului este retro, atunci este mai bine să folosiți un candelabru pentru brațe sau un abajur rotund pe un cablu. Cea mai mare și mai dificilă alegere pentru iubitorii de stiluri moderne, deoarece aici designerii oferă o mulțime de opțiuni interesante, fiecare dintre acestea urmând să se încadreze armonios în orice cameră.

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-9 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-10 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-12 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-17 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-09

Dacă lămpile cu LED sunt instalate într-o bucătărie, baie sau altă cameră în care este posibilă umiditate ridicată, atunci ar trebui să acordați atenție lămpilor speciale. LED-urile convenționale sunt foarte sensibile la umiditate și pot defecta, deci trebuie să vă concentrați asupra corpurilor de iluminat cu suprafețe impermeabile și proprietăți speciale.

a condus candelabre peste masă panouri de tavan cu led lămpi retro și loft cu led lumini cu led în baieLămpi cu tabletă LED lampă cu led în creșă LED-uri în proiectarea unui studio moderniluminare cu LED ascunsăiluminat modern cu LED o combinație de tonuri calde și reci în iluminatul din bucătăriecandelabre cu led elegantereflectoare în camera albă lumini de cale în dormitor lumini de cale pentru bucatarie lumini de cale corpuri de iluminat LED de ultimă generație corp de iluminat controlat iluminat cu benzi recicandelabru elegant cu led