Interiorul unei camere cu pian sau pian – multe idei inspiratoare

Vă aducem în atenție o selecție de proiecte de design pentru camera de zi și alte camere în care este amplasat un pian cu coadă sau un pian. Soluții de design interesante, tehnici îndrăznețe, o alegere originală de culori și texturi – multe modele inspiratoare de camere pentru relaxare și creativitate vă stau la dispoziție, obțineți idei pentru propria dvs. renovare sau reconstrucție a unei camere cu un instrument muzical.

Camera de zi cu instrument muzical

Camera de zi cu un pian cu coadă – un caleidoscop de idei pentru decorarea spațiului

Evident, pianul ocupă mult spațiu în cameră și este mai bine să planificați instalarea acestuia în avans, în etapa de renovare. Dar dacă se dovedește că un instrument muzical de dimensiuni impresionante va fi integrat în interiorul finisat, atunci încercați să alegeți un loc lângă fereastră sau lângă surse staționare de lumină artificială. Dacă această opțiune nu este posibilă, atunci va fi necesar să aveți grijă să oferiți zonei muzicale un nivel suficient de iluminare locală folosind lămpile de podea sau de masă..

Pian de coadă în sufragerie

În sufrageria luminoasă și spațioasă, era un loc potrivit lângă fereastra mare. Culoarea neagră a pianului iese în evidență în contrast cu interiorul culorilor pastelate. Culorile sufrageriei se calmează și se armonizează cu o dispoziție calmă, astfel încât într-o dispoziție bună să poți vorbi, să te uiți la focul din șemineu și să asculți muzică. Cu ajutorul unor pete de accent de culoarea frunzelor tinere, interiorul neutru nu este doar diluat, ci și plin de optimism.

Pian de coadă și living luminos

În sufrageria albă ca zăpada, unde doar vederea de la fereastră umple camera cu o strălucire azurie, pianul negru cu suprafețe lucioase a devenit un adevărat centru focal de atracție pentru toți ochii. Mobilier alb ca zăpada, ferestre imense, suprafețe de sticlă – totul în cameră este plin de aer, curățenie și spațiu.

Într-un cadru alb ca zăpada

Un alt exemplu de cameră de zi albă ca zăpada, în care pianul a devenit nu doar un punct focal, ci cel mai accentuat punct din interior. Culoarea neagră a pianului este dozată, cu mici repete de strălucire în elementele de decor și accesoriile din camera de odihnă.

Contraste

Pentru interiorul original al camerei comune, era necesar un design la fel de unic al unui instrument muzical. Combinația dintre lemnul deschis și întunecat, suprafețele mate și lucioase în designul pianului arată foarte organic într-o cameră albă ca zăpada, cu o întreagă compoziție de lămpi suspendate cu nuanțe negre. Cu o canapea de colț imensă, acoperită cu tapițerie din piele verde, podele din beton și suporturi de masă originale.

Design neobișnuit

Într-o cameră de zi eclectică, cu șemineu mare, mobilier original și decor neobișnuit, pianul nu se observă imediat, nuanța sa naturală fiind perfect integrată în paleta de culori ocru-portocalie generală a camerei. Tema mansardei produselor din lemn se repetă în mai multe zone ale sufrageriei, creând un mediu armonios și echilibrat pentru relaxare, conversație și ascultare de muzică..

Interiorul original

Arhitectura unor camere pare să fi fost concepută special pentru instalarea unui instrument muzical – vitrina din sufragerie a devenit un loc ideal pentru un pian negru. O cameră de zi în stil clasic, cu o paletă de culori neutre, finisaje modeste, mobilier sofisticat și decor elegant, pare personalizată pentru sunetele muzicii live..

Stil clasic

Într-o cameră de zi cu multe soluții de design interesante, combinații de culori și decor neobișnuit, un pian cu coadă în picioare lângă o fereastră arcuită cu trei secțiuni nu se observă imediat. Un amestec incredibil de stil baroc cu stil modern a creat nu doar un design unic al camerei de zi, ci o cameră de muzeu pentru un studiu lung și atent..

Sala muzeului

În decorul decadent al camerei de zi, pianul cu coadă arată mai mult decât adecvat, se pare că întregul decor al camerei a fost creat exclusiv pentru el. Decorațiunile, mobilierul și decorul cu motive Art Nouveau sunt fundalul perfect pentru un instrument muzical.

Art Nouveau

În camera de zi, situată într-o casă de țară, decorată cu lemn și piatră în stil modern, luciul negru al unui pian arată foarte organic. Ce ar putea fi mai bun decât relaxarea în afara orașului, într-un lounge confortabil și confortabil, cu șemineu? Doar muzică live și dansuri de flăcări de foc în vatră.

Camera de zi la țară

Un pian din lemn lustruit pe picioare sculptate a devenit centrul de atracție în camera de zi-studiu, în ciuda amprentei luminoase a perdelelor, a decorului original și a corpurilor de iluminat.

Cu imprimeuri strălucitoare

Pianul din salon este punctul culminant al interiorului

Spre deosebire de un pian cu coadă, un pian ocupă mult mai puțin spațiu, poate fi amplasat compact pe unul dintre pereții camerei, dar are nevoie și de un nivel suficient de iluminare, prin urmare este adesea amplasat lângă fereastră. În sufrageria originală cu finisaj albastru închis și tapițerie neobișnuită a mobilierului tapițat pentru strălucire și luciu, pe lângă suprafața lăcuită a pianului, «Răspuns» lămpi de podea neobișnuite cu multe elemente decorative agățate din sticlă, mese originale cu suprafețe oglindite și dulapuri de sticlă neobișnuite.

În interiorul albastru

În camera de zi, decorată în stil scandinav, pianul retro-model se potrivește destul de organic. Pe fundalul unui finisaj neutru, nu numai piesele de mobilier întunecate arată deosebit de impresionante, ci și elemente decorative, accesorii.

Pianul din sufragerie

În salon, decorat în multe nuanțe de gri, tonul lemnos bogat al pianului a devenit o insulă de căldură naturală. Un sistem de stocare personalizat într-un ton alb ca zăpada a devenit un cadru excelent pentru un instrument muzical.

Centrul de concentrare a pianului

Într-o cameră de zi cu un design original, este nevoie de foarte puțin spațiu pentru a găzdui un pian compact, al cărui luciu negru se repetă în decorul și mobilierul camerei. Într-o cameră spațioasă, pe o canapea spațioasă, pot fi cazați mulți iubitori de muzică, iar un cadru non-banal va fi un fundal excelent pentru a crea o stare de spirit pozitivă.

Într-un living spațios

V «suculent», În interiorul de vară al sufrageriei, pianul este singurul punct întunecat. Doar rame foto și tije de cortină «a sustine» ton întunecat. Textile luminoase și decor colorat al camerei pe fundalul finisajelor neutre, permise să creeze o atmosferă pozitivă și chiar festivă a interiorului camerei de zi.

Living colorat

Interiorul modern al sufrageriei atrage atenția nu numai datorită instrumentului muzical, ci și designului original al șemineului, mobilierului incredibil de geometric, utilizării abile a suprafețelor de sticlă și oglindă, soluții de iluminare interesante și decorului original.

Șemineu și pian

Execuția luminoasă a livingului în tonuri de roșu și teracotă nu va permite nimănui să treacă pe lângă un astfel de interior. Designul bogat și colorat menține publicul într-o formă bună tot timpul, poate acesta este efectul pe care muzicianul îl așteaptă de la muzica sa. Suprafețele din lemn sunt utilizate în mod activ în interior, iar pianul, printre alte elemente ale interiorului luminos, arată foarte organic..

Design luminos

O cameră separată pentru practicarea creativității muzicale

În cadrul gospodăriilor suburbane și al casei private din oraș, este adesea posibil să se echipeze o cameră separată pentru practicarea muzicii și organizarea de mici concerte la domiciliu. Pentru astfel de camere sau zone din camere spațioase, instrumentul devine principalul și adesea singura piesă de mobilier. Pentru confortul ascultătorilor, sunt așezate scaune confortabile sau canapele mici.

Cameră de muzică

Într-o zonă separată pentru muzică, separată de camera principală foarte condițional, singurul element interior este un pian de culoare întunecat. Această culoare este prezentă în proiectarea marginilor și a suporturilor de susținere în tot spațiul. Doar peisajul de pe perete diluează atmosfera contrastantă a camerei..

Spațiu pentru pian

Pentru mulți muzicieni, este important ca mediul din jurul instrumentului să fie neutru și să nu distragă atenția de la procesul creativ. Finisaje ușoare, decor modest și o lipsă completă de mobilier – o versiune neutră a interiorului unui atelier de muzică pentru indivizi creativi.

Atelier de muzică

Un alt exemplu de cameră separată pentru lecții de muzică și mini-concerte private. O cameră spațioasă, cu un finisaj alb ca zăpada, este diluată numai cu pete luminoase ale ușilor. Mobilierul modest, sub formă de fotolii tapițate din piele, se combină armonios cu pianul de coadă de design «sub copac».

Cameră spațioasă pentru muzică

Atelierul de muzică este un loc minunat pentru a plasa obiecte de colecție. Dacă un astfel de decor nu poate fi așezat pe pereți, atunci pot fi folosite rafturi deschise sau rafturi întregi, în funcție de tipul articolelor de colecție. În acest caz, un decor ușor al camerei, în culori neutre, ar fi o opțiune ideală. Accentul pus pe instrumentul muzical și atributele însoțitoare va fi cel mai expresiv.

Cameră de repetiții

O cameră asimetrică cu ferestre mari, finisaje ușoare și șemineu a devenit o opțiune excelentă pentru înființarea unui atelier de muzică. Nu este nimic de prisos în cameră, dar mobilierul este luxos..

Mobilier clasic