Interiorul sufrageriei în stil mansardă

Stilul loft este o combinație de vechi și de nou. Sub «nou» înseamnă utilizarea materialelor precum sticla și metalul, precum și a aparatelor de uz casnic de ultimă generație. Sub «vechi» Mă refer la prezența pereților tencuiți, vopsiți sau din cărămidă în interior. Stilul mansardă este potrivit atât pentru finisarea atât a apartamentelor orașului, cât și a caselor la țară. Printre altele, acest stil economisește în mod semnificativ bani și nu oferă mobilier și materiale de finisare scumpe, spre deosebire de alte stiluri. Mobilierul antic coexista perfect aici cu ultra-modern, cu alte cuvinte, tot ce este în casă, totul poate fi folosit dacă abordați această problemă cu înțelepciune. Singurul lucru de remarcat este stilul loft «iubiri» amenajări gratuite, atunci când nu există pereți despărțitori în cameră, există plafoane înalte și ferestre largi de la podea la tavan – toate acestea oferă libertate reală în ceea ce privește decorarea interioară a camerei de zi.

Living de tip mansardă cu fereastră cu perete completLiving spectaculos la mansardă, cu pereți de sticlăFerestre din podea până în tavan într-o cameră de zi în stil mansardă

Acest stil este preferabil în special în cercul oamenilor creativi precum artiști, arhitecți sau designeri, deoarece prezentările și expozițiile pot fi aranjate chiar în propria casă, în camera dvs. de zi. Loftul este o respingere a tot ceea ce este general acceptat.

Loft implică un aspect special

Deschideți o cameră spațioasă pentru un interior la mansardăSufragerie spațioasă, mansardăSpațiu deschis spațios pentru o cameră de zi la mansardă

Principiul principal al acestui stil este spațiile deschise, adică sufrageria de bucătărie va fi separată nu prin pereți despărțitori cu uși, ci prin zonarea camerei. Cel mai comun mod de divizare este contorul de bare..

Zonarea unui living de la mansardă cu un blat de bar

Cu alte cuvinte, aspectul ar trebui să fie deschis. Și numai camerele utilitare și băile sunt separate prin pereți despărțitori. Dar există multe alte modalități, de exemplu, de a face zonarea cu pardoseală, folosind culori contrastante sau de a aplica finisaje de perete de textură și culoare diferite.

Pereții despărțitori interni sunt de obicei realizați din blocuri de sticlă, care uneori sunt înlocuiți cu ferestre.

Schema de culori în stil loft

Trebuie remarcat faptul că acest stil este foarte democratic în ceea ce privește alegerea culorii. Totul depinde de ce anume doriți să creați în camera dvs. de zi: estetică industrială sau expresie. Prin urmare, ar trebui să te bazezi exclusiv pe dependențele tale..

Living luminos în stil mansardăCamera de zi în stil mansardă în culori mai luminoase

În acest caz, chiar și cele mai extravagante și neașteptate soluții de culoare sunt permise, de exemplu, nuanța albastru spumant, negru sau vin (vin roșu închis). Acest lucru se datorează faptului că cuvântul în sine «mansardă» este de fapt la fel ca «pod», prin urmare, fanii acestui stil preferă adesea nuanțe mohorâte și mohorâte, adică înfundat praf. Și numai pentru anumite accente, se folosesc culori strălucitoare. Principalul lucru este să nu uitați de regulile bunului gust și să nu exagerați cu vopsele..

Decor de perete, podea și tavan

Pentru a crește vizual spațiul, cel mai bine este să folosiți un tavan alb orbitor. Este chiar mai bine dacă țevi sau pereți despărțitori din lemn pot fi văzuți pe tavan – acest lucru contribuie perfect la atmosfera mansardei și la rugozitatea interiorului..

Decor tradițional din tavan la mansardăTavan cu grinzi de lemn în sufrageria din mansardăGrinzi de lemn pe tavanul sufrageriei în stil mansardăȚeavă tradițională pe tavanul sufrageriei din mansardă

În ceea ce privește podeaua – laminatul sau pardoseala vor servi drept acoperire ideală. Lemnul lăcuit se potrivește perfect cu spiritul minimalismului, care la rândul său este promovat de stilul de mansardă. Plăcile sau pietrele sunt mult mai puțin frecvente. Ca decor de perete, zidăria este o soluție ideală. Puteți folosi o imitație a acestuia sau puteți face o imitație a betonului gol. De asemenea, ca opțiune, o emulsie obișnuită este potrivită pentru decorarea pereților, care vă permite să pictați pereții în orice culoare dorită. Din nou, dacă îl vopsiți în alb, atunci spațiul va crește vizual..

Cărămidia de pe pereți este ideală pentru un living de tip mansardăCărămidă în interiorul unui living de la mansardăSufragerie mansardată cu zidărie pe pereți

Este foarte important ca ramele ferestrelor și plintele să fie realizate din lemn natural sau vopsite în tonuri care să se amestece cu interiorul general. Cu alte cuvinte, nu ar trebui «trăiește pe cont propriu».

Amenajare și mobilier în sufrageria de la mansardă

Centrul camerei de zi în acest stil este o canapea masivă acoperită cu piele sau textile scumpe. Mai mult, dimensiunea sa nu contează deloc. Principiul principal este că cu cât mai mult, cu atât mai bine. Efectul îmbătrânirii asupra tapițeriei, scuff-urilor etc. este adesea folosit. Un număr mare de perne confortabile sunt binevenite. Scaunele pentru oaspeți ar trebui, de asemenea, să fie încăpătoare și suficient de mari. Și, în general, ar trebui să existe o mulțime de locuri aici. În mod ideal, mobilierul ar trebui să fie pe role, deoarece mansarda se caracterizează prin simplitatea implementării permutării. În plus, puteți plasa otomani, de exemplu, piele de căprioară. În plus față de canapea, un element obligatoriu este o măsuță de cafea care este caracteristică minimalismului în ceea ce privește designul. Un covor cu culori extravagante, întins pe podea, de exemplu, ca un leopard, va completa minunat interiorul camerei de zi. De asemenea, un atribut important al unui astfel de living este un televizor imens cu sistem acustic..

Televizor cu sistem de sunet în interiorul sufrageriei din mansardă

În acest interior brutal, lucruri precum hamace, leagăne atașate de tavan și chiar plase de baseball sau copaci vor arăta minunat..

În plus față de toate cele de mai sus, obiectele antichitare sunt potrivite aici, de sine stătătoare, de exemplu, pieptul bunicii, un scaun balansoar, lămpi vechi, precum și suporturi pentru flori, sfeșnice forjate, altele și alte feluri de lucruri unice. Și pe ferestrele unui astfel de interior este imposibil să găsești perdele din dantelă. În schimb, puteți găsi jaluzele groase din bumbac sau lemn sau metal..

Camera de zi în stil mansardă conține, de asemenea, multe corpuri de iluminat neobișnuite cu forme geometrice în alb, gri sau negru..

Lămpi albe în interiorul sufrageriei de la mansardăLămpi negre în sufragerie în stil mansardă

Aparatele de uz casnic sunt utilizate fără cusur – de la plăci de oțel la televizoare cu plasmă uluitoare.

În ceea ce privește textilele folosite, pe lângă piele, piele de căprioară are o textură excelentă. Poate fi folosit atât pe otomane, cât și pe perne, sau chiar pe o cuvertură de pat. Covoarele sunt preferate din pâslă sau pâslă. Este minunat dacă cașmirul, alpaca sau tapițeria cu textură îndoită sunt folosite ca tapițerie..