Interiorul țării

Dacha este un loc în care se odihnește sufletul. De obicei, există muncă pentru organism în țară. Este necesar să dezgropați, să plantați, apă, buruieni, chiar dacă cresc doar flori. Și dacă există o grădină și o grădină de legume, atunci colectați-o, păstrați-o și coborâți-o în subsol.

Șemineu de piatră și pini în jur

Apoi, găsiți timp pentru a merge la pădure, dacă nu pentru a culege ciuperci, apoi luați puțin aer. Dimineața, scoală-te mai devreme decât de obicei la muncă și mergi să hrănești țânțarii, mai exact, mergi la pescuit. Apoi pregătește lemne de foc și agită-te în jurul grătarului seara.

Cu lumea pe un șir - o dacha excelentă

Care este diferența dintre o dacha și o clădire rezidențială obișnuită, cu excepția faptului că rareori merg acolo sau, mai bine zis, nu trăiesc permanent. Toate mobilele vechi care nu mai sunt necesare în apartament sunt duse la dacha și creează confortul din ea. Rezultatul este un amestec de stiluri, direcții, culori. Au venit chiar cu un nume pentru toate acestea. Dacă interiorul este colorat, atunci este Kitsch, iar cel mai moale este doar Dachny.

Șemineu din piatră naturală

Dacha este un loc unde îți poți îndeplini visul. Ce nu se poate face în apartament, dar chiar vreau? Desigur, există un șemineu. Prin urmare, întreaga situație începe cu el..

Mare, din piatră naturală, cu o bază solidă care servește drept raft și se poate transforma într-o bancă. Șemineul ocupă mult spațiu, dar este elementul principal al interiorului. Livingul sub formă de masă și două fotolii este adăugat de o canapea de pe un pervaz larg. Când dormiți pe pat, picioarele se sprijină de peretele convențional al dormitorului. Dar în afara ferestrei copacii foșnesc și mașinile circulă foarte rar.

Fotolii, otomane și trandafiri

Următorul vis al unui rezident de vară este o verandă. Puteți sta pe el într-un fotoliu și puteți bea ceai. Tăcerea este ruptă doar de foșnetul frunzelor și de cântatul păsărilor.

Mobilier din răchită pe veranda renovată

Plăcile de podea scârțâie când mergi. Dar mobilierul din răchită, demodat de mult, și-a găsit folosul. Este bine să stai pe o astfel de verandă când plouă. Picături au lovit acoperișul și au fugit pe ferestre. Și este uscat și confortabil să citești o carte pe canapeaua din viță de vie..

Ușă glisantă

Dacha în sine este de obicei mică și sunt mulți care doresc să se relaxeze. În orice moment, trebuie să fii pregătit pentru afluxul de oaspeți care vor rămâne până mâine. Prin urmare, o canapea în sufragerie și chiar un pervaz larg poate deveni locuri de dormit. Aceasta este o altă caracteristică a casei de la țară..

Semineu fierbinte

Și, deși coșul de fum a fost finisat cu plastic în timpul renovării, iar monitorul este mare lângă șemineu, canapelele vechi și căldura șemineului creează în continuare confortul și o atmosferă specială..

Cockerel Scallop de aur

O altă opțiune cu șemineu. Vatra de piatră a fost restaurată. Deasupra acestuia este un ecran mare de televizor. Canapele și o canapea tapițată sunt poziționate astfel încât să puteți urmări și încălzi. O altă canapea stă de-a lungul peretelui cu ferestre, dar este deja în sufragerie. În apropiere se află bucătăria, din care poți vedea și focul și ce arată ecranul. Totul este compact și funcțional. Ferestrele mari transformă camera de zi și zona de luat masa într-o verandă.

Mobilierul vechi din lemn a fost renovat și a primit o a doua viață. Buffetele au închis ușor ferestrele, umbrind șemineul.

Focul șemineului este fascinant

Sau vice versa. Șemineul de piatră iese înainte, larg, cu un grătar nou. Și modestele dulapuri înșelătoare sunt modest înghesuite în lateral, în spatele lui.

Pictura cu indieni

Dar vetrele pot servi și ca un plus la interior. Iată un eșantion dintr-o cameră de zi din țară, dezvoltată de designeri profesioniști de înaltă tehnologie. Aici, chiar și lemnul de foc și nișele unde sunt puse sunt decorul. Simetrie clară a șemineului, a grinzilor de tavan și a mobilierului. Lumina care curge prin ferestrele mari de sticlă și ușă joacă un rol important în decor..

O astfel de cabană de vară nu este doar pentru relaxare, ci pentru prestigiu..

Ceas cu pendul

Un exemplu de interior de casă de țară în stil techno. Țevi cromate curbate, o mulțime de suprafețe strălucitoare și mobilier similar cu dulapurile de producție.

Capete metalice pe perete și mese blindate

Și acesta este minimalismul cu elemente avangardiste. O cameră concepută pentru un adolescent.

Trandafiri în interior

Decantatoare de șarpe și pene de corb

Wine Vault

Interioare excelente în stil rustic pentru clădiri noi. Când nu există lucruri vechi care să umple spațiile dacha, atunci puteți crea o compoziție ușoară și armonioasă de mobilier nou și elemente de decor simple, sub formă de buchete sau doar vaze înalte cu ramuri. Perdele ușoare și mult lemn natural.

Moidodyr cu burtă

Un duș în aer liber sub un copac este cu siguranță bun. Dar când petreci weekendul la dacha iarna, mai ales dacă sunt copii în familie, atunci ai grijă și de baie. Pentru aceasta, o cadă veche din fontă cu picioare sub formă de labe și un lavoar cu dulap sunt destul de potrivite. O perdea ușoară, adunată în panglici largi, va înlocui jaluzelele romane. Pereții din lemn sunt vopsiți cu vopsea albă. Sfeșnice transformate pentru a se potrivi becurilor.

Baia Alchimistului

Chiuvete și baloane vechi cu plante magice. Covor mare rotund matlasat. Nu veți dori să ieșiți cu o astfel de baie.

Flori în baie pentru frumusețe și sănătate

Și acesta a fost făcut în anexă. Nici nu am avut timp să pictăm peretele despărțitor care separă dușul. Dar podeaua de piatră și plăcile vor permite copiilor să se stropească și nu se tem să vărsă apă..

Liliac

Familia de gurmanzi a decis să-și aleagă dacha în funcție de bucătăria cea mai potrivită pentru ei. Au fost confruntați cu o selecție foarte mare de dimensiuni, modele și stiluri..

Masă cu o față de masă roșie Floarea-soarelui

Bucătării frumoase și compacte, potrivite pentru o familie mică. Combinat cu săli de mese. Starea de spirit a interiorului este creată de o masă rotundă cu o față de masă strălucitoare și un pahar pătrat.

Mere din propria grădină

Limonadă și lalele galbene

Mobilierul din lemn este acoperit cu vopsea lucioasă. Aparatele de bucătărie, inclusiv frigiderul, sunt încorporate în dulapuri și dulapuri. Camera este luminoasă și spațioasă, puteți găzdui o familie numeroasă cu prietenii.

Cuptor cu hota din anii cincizeci

Candelabru din conuri

Dulapuri vechi într-un interior nou

Sobe vechi mari pentru 5 arzătoare și o mulțime de mese de tăiat permit nu numai să gătești mai multe feluri de mâncare simultan, ci și doi bucătari vor fi amplasați în bucătărie. Lemnul combinat cu tonuri moi creează o ambianță ușoară. La mesele sub formă de bar, puteți lua o gustare sau o băutură într-o cafenea fără a ieși din sala de mese.

Canapele vechi

Datorită elementelor decorative individuale sau a unui set de ele, bucătăria poate părea ireală, ca dintr-o lume paralelă. Flacoane cu plante uscate, o farfurie uriașă, spătarele rotunde de sticlă ale scaunelor și o lampă ca aripile unui pterodactil.

Jaluzele romane din rogojini

La dacha, somnul este special, dulce și dă o vigoare deosebită. Când te trezești la cântatul păsărilor. Această dispoziție este întotdeauna bună.

Cizme sub banca de fier

De obicei, interiorul dormitorului la țară este ușor, aerisit. Fără perdele întunecate și fără alarmă. Chiar și într-o excursie de pescuit, te ridici singur în zori, trezit de primele raze ale soarelui.

Eu și sora mea locuim împreună cu bunica mea

Ceas cu mâini, dar fără timp

Paturile vechi amintesc de copilărie. Pe plase, cu paturi de pene și multe perne. Covoare de podea, simple, de casă.

Mese ponosite

Lenjeria moale și ușoară va aduce răceală într-o zi fierbinte de vară. Și coșurile de răchită vor păstra lucrurile în sine.

Lămâie de cameră

Un dormitor distractiv, în stil kitsch. Apartamentul va arăta prea colorat, dar în țară este perfect.

Tablouri cu peisaje

Și aceasta este o exagerare. În loc de un interior dacha, s-a dovedit a fi un stil de peșteră, sălașul sălbaticilor.

Fotolii de viță de vie

Plăcile ca element de decor

Fotoliile din răchită confecționate din răchită conferă dacșelor un farmec aparte. Nici comoditatea lor nu este la fel de importantă ca atmosfera pe care o creează..

Fată cu un buchet de flori

Comparați-vă cu camera de zi cu mobilier moale și mese din sticlă.

Perdele în carouri și tapițerie florală

Canapele din piele roșie

În stilul dacha există o secțiune specială, care poate fi numită Dacha profesorului. Astfel de dacha au un farmec aparte și spiritul prezenței constante a proprietarilor. Canapele moi și multe perne. Asigurați-vă că aveți un birou. Cărți, zone de lectură confortabile și decor neobișnuit sub formă de figurine și vaze cu plante.

Veche cabană

Cel mai important lucru pentru o reședință de vară este că există în afara orașului..