Interior modern luminos pentru o casă privată

Mulți dintre noi s-au săturat deja de interioare luminoase în culori pastelate. Pereții albi de zăpadă fără sfârșit și doar petele rare de culoare contrastantă extind mult spațiul, dar aduc optimism și bună dispoziție caracterului interiorului? Cum să adăugați luminozitate designului propriei case, să nu exagerați și să mențineți echilibrul și armonia în paleta de culori? Cum se utilizează nuanțe colorate pentru a evidenția cele mai importante obiecte de interior fără a supraîncărca camera cu stropi de culoare strălucitoare? Sperăm că următorul proiect de proiectare al unei case private vă va inspira la soluții de culoare îndrăznețe, la utilizarea mobilierului și a decorului într-un design luminos, dar în același timp vă va determina să vă mențineți echilibrul și să creați o atmosferă plăcută a propriei case ..

Să începem inspecția noastră de pe fațada clădirii – când veți vedea o astfel de casă pe stradă, nu veți mai fi confundați cu nici una. Clădirea cu două etaje, cu mansardă, este decorată în tonuri de gri, luminozitatea fațadei este adăugată de decorarea ferestrelor și ușilor, care se desfășoară pe toată înălțimea clădirii cu o bandă de sticlă continuă. Un acoperiș cu două ape iese deasupra intrării principale, creând un baldachin de protecție deasupra verandei, iar copaci mici în ghivece de grădină lângă ușa din față ne informează despre atitudinea pozitivă a proprietarilor ospitalieri ai casei..

Fațada unei case private

Există un garaj în subsolul clădirii, la care se poate accesa din curtea din spate. Carportul de deasupra garajului acționează ca o terasă deschisă pentru etajul al doilea al unei locuințe private. Există, de asemenea, o zonă de recreere în aer liber. Având în vedere că terasa are vedere la curtea casei – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la intimitatea segmentului de relaxare și plajă în aer liber..

Decor pentru curte și terasă

De îndată ce pășim pragul unei case private, vedem că vor exista multe combinații de culori interesante în interiorul ei. Dar, în același timp, nu se poate spune că designul proprietății unei case este supraîncărcat de culoare – imaginea localului este ușoară și ușoară, nu lipsită de pozitiv. De exemplu, holul de la intrare este decorat în culori deschise, dar inserțiile portocalii strălucitoare umplu atmosfera camerei auxiliare cu starea de vară. Iar utilizarea unui imprimeu contrastant pentru pardoseală aduce dinamism interiorului..

Interiorul unui hol luminos

Livingul adiacent holului este decorat într-o combinație de culori calde și reci. Partiția interioară, zonând holul de segmentul recreere, a devenit baza pentru crearea unei zone video și a amplasării sistemelor de stocare reduse. Dar caracteristica principală a interiorului camerei de zi a fost alegerea culorilor pentru mobilier, decor și decor, în special mocheta. Utilizarea temelor florale pentru a decora camera a permis să aducă note de dispoziție de primăvară.

Designul original al camerei de zi

Partițiile interioare non-surde vă permit să zonați clar spațiul fără a bloca vizibilitatea. Poți fi în sufragerie și în același timp îl vezi pe cel care urcă scările sau intră în bucătărie. În același timp, rafturile joase au un caracter încorporat, deoarece sunt atașate la partiție, creând o singură structură, foarte convenabilă de utilizat..

Partiție interioară și sistem de depozitare

Bucătăria-sufragerie situată lângă sufragerie uimește nu numai prin scară, ci și prin design. O cameră spațioasă inundată de lumina soarelui, plină de combinații contrastante și soluții originale în decorarea și amenajarea camerei. Un întreg perete cu ferestre și o ușă care duce la terase a devenit un element de accent în decor. Imprimatul alb-negru al tapetului acționează ca un fel de mediator între finisajul alb ca zăpada al tavanului, pereților și marginea întunecată a deschiderilor ferestrelor și ușilor. Aceleași combinații de culori au fost folosite în proiectarea grupului de mese și a insulei mari de bucătărie..

Interior bucătărie-sufragerie

Executarea luminoasă a fațadelor bucătăriei a permis nu numai să aducă varietate de culori în interiorul camerei, ci și să crească gradul de design al spațiului funcțional cu mai multe niveluri. Acesta este un singur rând. Un set de mobilier spațios și incredibil de practic este ca propriul soare în interiorul unei case private. Împreună cu insula, setul de bucătărie, chiar și pe un singur rând, a făcut posibilă amplasarea mai mult decât numărul necesar de sisteme de depozitare, suprafețe de lucru și aparate de uz casnic.

Schema de culori luminoase pentru fronturile de bucătărie

Zona bucătăriei vă permite să utilizați spațiul prevăzut pentru ca mobilierul să fie utilizat nu numai pentru elementele necesare, ci și pentru dispozitivele care facilitează desfășurarea proceselor de lucru ale bucătăriei. De exemplu, stația de cafea extensibilă este un element de progres convenabil, practic și funcțional, care va economisi timp și va pregăti o băutură revigorantă în timp ce faceți alte lucruri..

Baza de cafea scoasă

Ultima atingere în formarea imaginii unei bucătării multifuncționale-sufragerie a fost utilizarea combinațiilor alb-negru în proiectarea zonei de masă scurtă și a segmentului de mese. Insula de bucătărie, cu scaunele sale de bar albe și luminile pandantive negre, este o caracteristică atrăgătoare în segmentul bucătăriei de lucru. În timp ce scaunele întunecate din zona de luat masa contrastează cu nuanțele albe ale întregului sistem de iluminare de deasupra mesei spațioase din lemn.

Combinații de culori originale

În interiorul dormitorului, în ciuda utilizării active a tuturor nuanțelor de gri, exista și un loc pentru strălucire. Într-o serie de nuanțe de gri alternante, o performanță strălucitoare a unui candelabru pandantiv cu multe elemente decorative – cum ar fi prima rază de soare la începutul unei noi zile. Interiorul dormitorului nu este supraîncărcat cu detalii – doar elementele esențiale pentru un sejur confortabil într-un mediu confortabil și relaxant.

Interiorul dormitorului în tonuri de gri

Ideea de a încorpora un întreg sistem de dulapuri în jurul ușii a făcut posibilă crearea unui dressing cu drepturi depline în dormitor. Fațadele ușoare arată ușor și casual, în ciuda masivității lor, deoarece ansamblul de mobilier ocupă întregul spațiu de perete de la tavan până la podea.

Dressing și baie în spațiul dormitorului

În interiorul băii, care poate fi accesat doar din dormitor, exista și un loc pentru aplicarea unei nuanțe strălucitoare. Printre finisajele albe și gri ale spațiului utilitar, fațadele turcoaz ale sistemelor de depozitare sub chiuvete arată expresiv, proaspăt și non-banal. Doar o singură piesă de mobilier schimbă întreaga imagine a camerei, mărind gradul de unicitate al designului la o înălțime incredibilă..

Fațade colorate ale sistemelor de depozitare în baie

O altă cameră privată este creșa, decorată în culori incredibil de pozitive, luminoase. După cum știți, culoarea verde inspiră optimism, conferă atmosferei camerei o vigoare de primăvară și energizează. Utilizarea diferitelor nuanțe de verde în proiectarea camerelor pentru copii este recomandată nu numai de experții combinatori, ci și de psihologi. Dar dacă utilizați tonuri colorate pentru decorarea unei camere, atunci pentru executarea mobilierului este mai bine să lăsați culori neutre – alb, gri deschis. Astfel, va fi posibil să se evite utilizarea excesivă a culorilor și a combinațiilor lor colorate..

Design luminos al camerei copiilor

În camera de la mansardă, a fost posibilă organizarea unui birou cu drepturi depline la domiciliu, amplasarea locurilor de muncă în zonele celei mai mari teșituri din tavan. Împingerea vizuală a granițelor unui spațiu cu o arhitectură complexă a fost ajutată de ferestrele mari care umpleau spațiul cu lumină și utilizarea lemnului ușor pentru placarea tavanului, pereții albi ca zăpada și o gamă de mobilier în culori pastelate. Iar elementele interioare întunecate, cum ar fi decorarea ferestrelor și lămpile cu pandantiv, aduc contrastul, dinamismul și o anumită claritate necesare designului mansardei..

Mansarda biroului la domiciliu