Interior în culori pastelate ale unei case de țară din Germania

Pentru toți iubitorii de paletă ușoară din interior, culori calme și neutre pentru mobilierul de casă, vă prezentăm următorul foto-tur al unui sondaj intern al spațiilor unei case private situate în Germania. Aerisit, ușor, ușor, liniștit – puteți vorbi despre acest design pentru o lungă perioadă de timp, dar este mai bine să-l vedeți o dată și, probabil, să vă inspirați pentru fapte în repararea propriei case. Contrar așteptărilor posibile, fațada acestei case de țară nu este decorată în stilul unei case cu jumătate de lemn sau a unei cabane, dar un lucru este sigur – este incredibil de original, atractiv și unic..

Fațada unei case de țară și amenajarea teritoriului curții

Mulți oameni care văd pentru prima dată fațada acestei case germane au asociații cu o casă misterioasă dintr-un basm. Designul neobișnuit al acoperișului și alegerea originală a acoperirii acționează ca un punct focal care atrage toate privirile, distingând efectiv întreaga structură de semenii săi de pe stradă. Pictura albă ca zăpada a pereților de cărămidă servește ca fundal neutru pentru acoperirea originală a acoperișului, creând un contrast festiv, spectaculos, nu numai prin culoare, ci și prin textură.

Casă la țară în Germania

Fațada neobișnuită completează designul original al ferestrelor – o combinație de deschideri dreptunghiulare cu șase secțiuni în stil francez, intercalate cu ferestre superioare arcuite și rozete rotunde. Jaluzelele gri completează efectiv aspectul proprietății de locuințe suburbane.

Design original al acoperișului

Decorarea marginilor și a marginilor paturilor de flori, cu ajutorul pietrelor mari de bolovan, aduce nu numai ordinea în proiectarea peisajului din zona locală, ci și note de apropiere de natură. Rugozitatea pietrelor permite un pic de întâietate naturală între peluza îngustă și plantele plantate în ordine strictă. Un gard alb ca zăpada și un ghișeu care se potrivesc cu designul fațadei unei case de țară, completează efectiv întreaga imagine externă a proprietății germane.

Fațadă albă ca zăpada

Interiorul unei gospodării private germane în culori deschise

Holul și coridoarele în alb

Incluziunile ușoare de stil nautic în imaginea ușoară și proaspătă a unei case de țară sunt deja resimțite la intrarea în locuință. Finisarea albă ca zăpada a spațiului, mobilier ușor, ferestre rotunde de hublou la intrare, peisaje marine în decorul pereților – totul în decorul holului, ca semn distinctiv al clădirii, funcționează pentru a crea o imagine ușoară și ușoară a locuințelor suburbane germane..

Hol luminos

În toate încăperile suplimentare ale unei case private, a fost utilizată o paletă exclusiv albă ca zăpada de finisaje și chiar mobilier. Și nu numai pentru că albul oferă o senzație de curățenie și prospețime, extinde vizual spațiul, ci și pentru că servește ca fundal excelent pentru obiectele de interior chiar și în culori deschise, pastelate, culori moi.

Proiectarea spațiului lângă scări

Spațioasă cameră de zi-sufragerie-bucătărie cu finisaj alb ca zăpada și mobilier ușor

Trecând pe hol, ne găsim imediat într-o cameră spațioasă și luminoasă, care poartă o încărcătură funcțională foarte serioasă, acționând în același timp ca living, sufragerie și bucătărie. Amenajarea deschisă a spațiilor ajută la menținerea unui sentiment de spațiu, la crearea unei atmosfere libere pentru traficul ușor și, în același timp, la compromiterea zonării spațiului..

Interior camera de zi

Nu este surprinzător faptul că, în cea mai mare și mai importantă, din punctul de vedere al funcțiilor, camera unei gospodării private, decorul alb ca zăpada a devenit o parte integrantă a designului spațiului. Doar pardoseala din lemn de culoare deschisă și unele elemente de interior, culorile pastelate ale tapițeriei și suprafețelor oglinzilor diluează paleta albă a interiorului camerei comune.

Culori pastelate într-un decor alb ca zăpada

O canapea confortabilă moale și un fotoliu cu tapițerie de lenjerie în tonuri neutre au format zona de relaxare a sufrageriei. O masă joasă cu un design original a devenit un plus funcțional eficient pentru aspect. Designul de marcă al picioarelor de masă cu o cruce într-un design alb ca zăpada arată în contrast cu fundalul podelelor din lemn.

Masă originală

O atenție deosebită a fost acordată sistemului de iluminare al camerei multifuncționale. În plus față de principalele surse de lumină – lămpi încorporate în tavanul fals – au fost instalate o pereche de lămpi de podea pentru a crea o atmosferă mai intimă. Designul original al corpurilor de iluminat, stilizat ca lămpi de stradă, aduce note de romantism și o oarecare excentricitate în interiorul zonei de locuit.

Corpuri de iluminat neobișnuite

Adăugările mici, detaliile decorative și lucrurile mici care nu atrag imediat atenția, afectează însă impresia generală a designului camerei. Nu doar o masă de cafea, ci cu tăvi din lemn, o imprimare pe materialul textil al pernelor sau lumânărilor de canapea într-un design elegant – fiecare detaliu funcționează pentru a crea atmosfera camerei.

Decor și detalii

Grupul de mese este reprezentat de o masă albă ca zăpada, cu picioare curbate, cu blat din lemn și mini-fotolii confortabile, cu tapițerie moale din in culori pastelate. Un candelabru original cu un decor bogat completează imaginea unei săli de mese confortabile și elegante..

Proiectarea zonei de luat masa

Spațiul bucătăriei este decorat cu un set de unghiuri în culori deschise. Combinația contrastantă dintre fronturile ușoare ale dulapurilor de bucătărie și execuția întunecată a blaturilor și a aparatelor de uz casnic, aduce un anumit dinamism interiorului zonei de bucătărie.

Zona de bucătărie

Dormitoare în nuanțe deschise

La etajul al doilea al unei case private din Germania, există camere private – dormitoare și băi alăturate. Pentru camerele de mansardă cu camere asimetrice și tavanuri mari teșite, un finisaj alb ca zăpada este cea mai reușită opțiune de design. Culoarea albă nu numai că ascunde caracteristicile arhitecturii, vă permite să păstrați un sentiment de spațiu, dar aduce și efectul de puritate și ușurință în interior.

Dormitor la mansardă

Mobilarea dormitorului este foarte minimalistă – în zona de recreere există doar un pat mare și veioze de podea cu un design original. Idila albă ca zăpada este diluată de pardoseala unei scânduri din lemn de specii ușoare și de rame întunecate pentru decorarea pereților.

Cameră spațioasă de dormit

În dormitorul spațios, a fost găsit cu ușurință un loc pentru amenajarea unui mic birou. Locul de muncă este reprezentat de un birou cu sertare din lemn deschis la culoare și un scaun confortabil, al cărui design ne este deja familiar din zona de luat masa. Și chiar și în zona de lucru a dormitorului, vedem marca înregistrată a casei germane – părul încrucișat al picioarelor la masă. Completând imaginea unui mini-studiu situat în dormitor, o pereche de sfeșnice elegante cu podea – articole de interior care se găsesc adesea în casele moderne. Dar ei sunt cei care adaugă ceva romantism, mister interiorului dormitorului..

Mini-dulap în dormitor

În al doilea dormitor, vedem același spațiu, mobilier ușor și minimalist. Un pat mare cu picioare sculptate și o tăblie moale în culori pastelate, nimic nu-l împiedică să fie nu doar punctul central al camerei pentru dormit și relaxare, ci și să fie cel mai întunecat punct din această cameră albă ca zăpada. Un puf mic și un candelabru grațios completează un design de dormitor modest, dar elegant..

Dormitor cu pat mare

Proiectați în culori pastelate pentru băi și alte spații utilitare

Băile sunt situate în apropierea dormitoarelor, interiorul lor luminos și amploarea spațiilor uimind nu mai puțin decât spațiile personale. Un finisaj alb ca zăpada cu pete ușoare de nuanțe pastelate domnește și în designul camerelor utilitare. Prezența suprafețelor de sticlă și oglindă vă permite să creați un efect și mai mare al unei camere luminoase și luminoase, contribuind la extinderea vizuală a spațiului.

Proiectare baie

Tonul pastel al plăcilor ceramice, care sunt folosite pentru placarea pardoselilor și a spatei băii, ca suprafețe cu cea mai mare expunere la umiditate, se potrivește cu finisajul alb ca zăpada majorității suprafețelor camerei. Doar o oglindă și oțel strălucesc accesoriile diluează matitatea calmă a interiorului băii.

Paleta ușoară a interiorului

Mobilier laconic, o paletă ușoară de finisaje și instalații sanitare, geometrie strictă în toate – interiorul celei de-a doua băi contribuie în același timp la relaxare, odihnă și ajută la menținerea în formă bună, la adunarea gândurilor și a forței.

Prosoapă încălzită neobișnuită

Atenția la detalii se află în centrul unui design interesant. Influențele nautice subtile din baie vor beneficia cu siguranță mediul calm și liniștit al spațiului utilitar. Nuanță albastră deschisă de textile și elemente de iluminat, scoici și stele de mare ca decor – un accent drăguț și original într-un design neutru.

Motive marine în decor

Băile sunt situate la etajul al doilea, lângă dormitoare, iar la primul nivel al unei case private există o mică baie cu un finisaj constant alb ca zăpada. O toaletă în consolă cu o cisternă ascunsă nu numai că economisește spațiu utilizabil într-o cameră utilitară, dar arată și plăcută din punct de vedere estetic. Un lavoar mic cu un mixer pivotant ocupă, de asemenea, puțin spațiu. Drept urmare, baia îngustă, dar lungă, nu pare aglomerată, păstrează senzația de spațiu..

Proiectare baie