Interior cu tapet original într-o casă de țară franceză

Este dificil să-l surprinzi pe proprietarul modern cu interioare în culori pastelate, cu mobilier din magazinele Ikea și un set standard de elemente decorative. Mulți oameni doresc să-și decoreze casa nu numai cu confort, frumusețe și funcționalitate, ci și să aducă o oarecare originalitate, o viziune personală asupra esteticii și poate chiar o oarecare excentricitate, creativitate, curaj și expresie în designul spațiilor. Vă aducem în atenție interiorul unei gospodării franceze, al cărei design combină incredibil stilul modern, motivele clasice, elementele de artă pop, eclecticismul și luxul stilului baroc..

Finisaje și oglinzi originale

Tapetul cu imprimare foto neobișnuită a devenit punctul culminant al interiorului casei franceze. Imprimatul care înfățișează muluri, mulaje, rozete și alte candelabre, care este atât de des una dintre componentele stilului baroc, este integrat armonios în interiorul unei camere moderne. În combinație cu suprafețe oglindite și lucioase, iluminare pe mai multe niveluri și mobilier original, o astfel de combinație de epoci, stiluri și idei de design pare incredibil de interesantă, unică, dar în același timp confortabilă și funcțională..

Oglinzi, luciu și iluminare

Dacă decorarea camerei este un tapet, care descrie un șemineu înconjurat de stuc bogat, este dificil să nu creezi un interior care să semene cu o cameră de muzeu. La urma urmei, chiar doriți să instalați aici fotolii și scaune pe picioarele îndoite, să puneți o canapea cu tapițerie din velur și cotiere sculptate, să instalați sfeșnice pe un suport de masă elegant în stil baroc. Dar utilizarea mobilierului modern de designer într-o cameră cu un finisaj similar face o impresie mai dramatică. Acesta este momentul în care eclecticismul devine baza conceptului de proiectare a spațiului..

Design neobișnuit

Este incredibil, dar scaunele de designer, ca și cum ar fi compuse din elemente de fagure cu ramă de lemn și țesut cu plasă ca bază, sunt combinate foarte armonios cu piese de mobilier cu picioare curbate, cu un birou cu blat din sticlă, care este, de asemenea, un sistem de stocare.

Cameră de odihnă și studiu

Mobilierul din incinta gospodăriei franceze poate fi numit baroc-minimalist. Mobilierul este neobișnuit, original, atrăgător, dar nu prea există, drept urmare, spațiul chiar și al unei camere mici este umplut cu un sentiment de spațiu, ușurință și libertate.

Tapet cu imprimare foto

În dragostea lor de eclecticism, designerii au depășit utilizarea mobilierului de designer într-un stil interior modern-baroc. Lămpile de podea și de masă neobișnuite cu o bază sub formă de sticle de șampanie au devenit punctul culminant al interiorului, atingeri memorabile în designul original.

Lămpi de podea originale

În proprietatea de case franceze există multe lucruri uimitoare, memorabile și neobișnuite. De exemplu, un salon alb este un spațiu alb clar, cu pereți și mobilier orbitor, un sistem de iluminare incredibil și suporturi cu oglindă. Perfect, alb, futurist – un astfel de interior face o impresie foarte puternică.

Design alb ca zăpada

O imprimare neobișnuită de tapet și-a găsit aplicarea și în decorarea dormitorului. Camera spațioasă a găzduit nu numai un loc de dormit cu o zonă de dressing, ci și un segment de odihnă, un budoar și un mini-dulap, care poate fi folosit și ca masă de toaletă. «Stil baroc» o imprimare pe tapet, grinzi de tavan vopsite în alb, o abundență de suprafețe de oglindă și o parte a peretelui din perne – se pare că un astfel de amestec poate duce la confuzie completă în interior, dar surprinzător, toate elementele acestei puzzle excentric au format o imagine armonioasă a unei camere pentru dormit și odihnă.

Dormitor original

Neobișnuit, alb ca zăpada, eclectic, creativ – există o mulțime de epitete pentru a descrie designul acestui pat. Este important ca designerii să reușească să țină cont de cele mai importante calități pe care proprietarii de case le prezintă de obicei la interiorul dormitorului, în timp ce zborul imaginației, excentricității și personalizării spațiului nu a fost uitat – un mediu pacificant care promovează un sunet și somn liniștit, confort și confort, combinate cu atractivitate externă..

Finisaje neobișnuite ale tăbliei

Decorarea neobișnuită a pereților și a tavanului, o abundență de suprafețe oglindite și o tăblie originală nu sunt singurele «stafide», pe care designerii l-au pregătit pentru dormitor. O canapea strălucitoare, realizată sub formă de buze pentru femei, cu ruj colorat, a devenit centrul focal al zonei de recreere. Baia, situată în spatele perdelelor, lovește cu nu mai puțin creativitate în design. Pentru conaționalii noștri, amplasarea căzii în centrul camerei este în sine un rafinament de design; pur și simplu nu există suficient spațiu în băile standard ale clădirilor de apartamente pentru un astfel de aspect. O cadă elegantă, cu picioare sculptate, demnă de a fi punctul focal.

Accent luminos

Utilizarea căptușelii albe pentru decorarea pereților băii, precum și utilizarea oglinzilor îmbătrânite, aduce o notă de viață rurală și stil retro interiorului modern al camerei pentru tratamente de apă. În timp ce instalații sanitare progresive și accesorii cu un luciu de oțel «trage» design în timpurile moderne.

Proiectare baie