Șemineu bio în interiorul apartamentului

Elementul focului … O persoană atât de misterioasă și atrăgătoare la nesfârșit. Imaginea scânteilor care dansează grațios și limbi de flacără, sunetul buștenilor care scârțâie te scufundă într-o stare de pace, pentru a te îndepărta de problemele cotidiene. Orice flacără este frumoasă: un foc, un foc într-un șemineu, o lumânare aprinsă sau un chibrit aprins. Viața noastră este imposibilă fără foc. Un șemineu vă va ajuta să creați o atmosferă de confort, căldură, liniște în casa dvs. Nu este doar un element funcțional pentru încălzirea unei camere, este accentul principal al unei camere într-un interior modern. Din păcate, este aproape imposibil să echipezi un șemineu real în apartamentele din oraș, prin urmare un șemineu bio este un înlocuitor optim pentru șemineele cu lemne. Șemineul bio este un dispozitiv ecologic, cu un incendiu real care funcționează pe combustibili vegetali lichizi care nu emit produse de ardere periculoase..

Șemineele ecologice sunt o piesă de mobilier foarte confortabilă. O gamă largă de modele vă permite să alegeți șeminee pentru orice cameră. În interior, un astfel de șemineu va deveni o parte a vieții sălbatice, o sursă de lumină, căldură și confort, dacă zona din jurul arzătorului este decorată cu materiale naturale, de exemplu, pietre rotunjite:

Fotoliu alb în stânga șemineului

Principalele avantaje ale șemineelor ​​biologice:

Cum este un bioșemineu

Seminee mobile bio

Astfel de modele vor adăuga cu ușurință varietate la mobilierul de casă și vor adăuga un anturaj special de eleganță la interiorul oricărui stil. Șemineele de dimensiuni reduse, mini-șemineele cu un singur arzător, încadrate de sticlă, având forme geometrice stricte, fără decorațiuni inutile arată grozav:

Cuvertură de pat gri pe pat lângă șemineu Șemineu dreptunghiular pe masă

Puteți ridica o versiune originală a unei forme sau a unui cadru neobișnuit, completată de elemente decorative care pot fi utilizate ca suporturi funcționale:

Semineu semicircular pe comoda Șemineu de podea cu două arzătoare

Pentru interioare cu elemente de stil rustic ecologic, puteți alege un model adecvat non-standard. Cu o plasare reușită, un astfel de șemineu biologic va fi un plus uimitor la decorarea interioară a apartamentului:

Fotoliu roșu în dreapta șemineului

Șeminee bio încorporate

Este o structură staționară robustă și fundamentală care poate fi montată pe perete sau pe podea. Astfel de modele sunt cele mai populare astăzi: cu ajutorul lor, puteți crea caracteristici de stil în interior și transforma spațiul camerelor..

Un șemineu încorporat într-un perete de cărămidă arată foarte extravagant. Acest interior seamănă cu un stil mansardă:

Șemineu într-un zid de cărămidă

O tendință nouă este o opțiune de șemineu bio, cum ar fi «linia de foc». Este asamblat din mai multe module de blocuri de combustibil și poate avea o lungime de până la un metru și jumătate. În mod similar, puteți echipa orice perete, nișă, podium din apartament. O cameră cu o linie de foc arată foarte extravagantă. Mai ales în stilul clasic de minimalism sau hi-tech:

Linia de foc a unui șemineu într-un interior alb Sticlă dreptunghiulară

Într-un interior cu pereți albi, un șemineu încorporat în peretele proeminent va adăuga volum vizual camerei și îl va umple de lumină:

fereastră panoramică din dreapta șemineului Elemente din lemn sculptate de masă

Seminee frontale

Șemineele de perete și de perete completează armonios interiorul în stil ecologic, unde totul este subordonat originalității naturale: culoare bej, finisare naturală și materiale și accesorii textile:

Puf alb în fața șemineului Șemineu de colț cu bază gri

În sufrageria minimalistă a stilului anilor ’60, șemineul va aduce spiritul filozofiei acestei perioade: note optimiste și afirmatoare de viață:

Masuta de cafea verde

Designul modern al aliajelor metalice de culoare argintie se potrivește perfect în orice interior. Un astfel de material de finisare reflectă limbile flăcării, care creează însăși grosul structurii șemineului:

Fotoliu gri pliabil lângă șemineu Canapea de colț galben lângă șemineu

Puteți alege un model care simulează un monitor LCD, astfel încât șemineul să fie un singur întreg cu interiorul corespunzător:

Monitor LCD deasupra șemineului

Zonarea camerei cu șeminee biologice

Șemineele încorporate sunt un instrument indispensabil pentru transformarea spațiului locativ în zone funcționale separate într-un apartament:

Masă dreptunghiulară neagră lângă șemineu

Un șemineu, încadrat de sticlă de la podea la tavan, va crea un efect uimitor de volum, lumină și aerisire a spațiului și, în același timp, va împărți o cameră mare în două părți:

Șemineu de sticlă în centrul camerei

Modele de trecere a biocaminelor pot fi instalate în deschideri din pereți, care servesc drept graniță între diferite zone de locuit:

Șemineu de trecere într-o coloană bej Candelabru rotund peste masă lângă șemineu

Dacă aspectul apartamentului permite, puteți instala un șemineu cu trei fețe, care va împărți și spațiul în mini-teritorii separate. Această versiune a șemineului este utilizată cu o eficiență maximă: este suficient să echipați piese proeminente pentru mese sau rafturi funcționale:

Șemineu pe podium Șemineu negru pe trei fețe

Șemineele din colț se extind vizual și ușurează spațiul, deoarece pentru instalarea lor, «pasiv» o parte a peretelui. Acest lucru este ideal pentru camere mici:

Pat pe paranteze lângă fereastră

Șemineele bio sunt un mod versatil de a diversifica un interior monoton, de a umple un mediu rece cu căldură, de a adăuga energia căldurii și luminii în casă. Un astfel de dispozitiv funcțional poate fi comandat conform schițelor individuale sau achiziționat un model gata făcut..

La instalarea și operarea biocaminelor, este necesar să respectați regulile de bază de siguranță: