Dormitorul Burgundia: o alegere îndrăzneață în decorarea interioară

Oamenii de știință au dovedit de multă vreme că diferitele culori și nuanțele lor au un impact direct asupra stării și stării sufletului uman. Și în psihologie există chiar o astfel de metodă de corecție – terapia cu culori, care, cu ajutorul influenței asupra unei persoane de diferite culori, își îmbunătățește starea psiho-emoțională. În cazul unui burgund clasic și solid, îi putem mulțumi și iubitorilor acestei nuanțe bogate, făcând accente luminoase în întregul interior aristocratic al dormitorului în această culoare..

Interior dormitor burgund

Pentru o culoare atât de bogată și profundă în interiorul dormitorului, precum burgundia, este important să alegeți o combinație de succes cu o altă culoare la fel de autosuficientă. Următoarele duete de culori pot fi numite în siguranță cele mai reușite și eficiente, dar în același timp nu strălucitoare, dar rafinate: visiniu și galben moale, visiniu și roz pal, verde și visiniu.

Tapet burgund în dormitor

Tapetul luxos bordeaux creează o atmosferă specială sofisticată și cochetă. Astăzi, gama de imagini de fundal este suficient de mare și variază în preț, calitate, material, producător. Însă imaginile de fundal bordeaux sunt gata să-și demonstreze toate laturile avantajoase, dacă țineți cont de unele dintre nuanțe.

Tapetul Burgundia este potrivit doar pentru un dormitor destul de spațios și au nevoie, de asemenea, de iluminat decent sau de o cameră luminoasă pe partea însorită. Puteți folosi, de asemenea, tapet lichid, care a câștigat o popularitate binemeritată datorită avantajelor sale incontestabile: izolație fonică, elasticitate, netezime, prietenie cu mediul, ușurință în utilizare..

Perdele burgundă în dormitor

Dacă sunteți gata pentru un accent luminos și funcțional în interiorul dormitorului dvs., atunci perdelele bordeaux sunt alegerea dvs. Perdelele acestei culori bogate de pe fereastră au creat starea de spirit pentru întregul design și interiorul dormitorului. Prin urmare, trebuie să aveți grijă atunci când planificați și decorați restul elementelor de interior și de decor, încercați să alegeți o combinație care să fie potrivită pentru dvs. și camera dvs. cu o culoare diferită sau mai multe culori..

Plusul neîndoielnic al perdelelor de culoare burgund este că transmit foarte slab razele soarelui și protejează bine de lumina zilei. În spatele cortinei unor astfel de perdele, într-un mediu confortabil, puteți face un pui de somn după o tura obositoare de muncă pe timp de noapte sau în mijlocul unei zile fierbinți de vară..

Tavan întins de culoare burgundă în dormitor

Atunci când alegeți un tavan întins bordeaux pentru un dormitor, este imperativ să luați în considerare unele caracteristici și nuanțe: această versiune de culoare destul de rară și non-standard a tavanului necesită o atenție specială. Este mai bine să alegeți un finisaj lucios care mărește vizual spațiul, care poate absorbi ușor culoarea burgundă. Este important să nu suprasaturați restul interiorului dormitorului cu visiniu; este mai bine să combinați un astfel de tavan cu culori deschise și accente luminoase: elemente decorative și accesorii. Plafonul Burgundia – baza pentru implementarea multor stiluri interioare de la stilul clasic la cel oriental.

Dormitor alb cu visiniu

Cu siguranță îți va plăcea o combinație excelentă, armonioasă și plăcută de alb și visiniu în interiorul dormitorului. Albul este destul de versatil, puteți ridica cu ușurință, de exemplu, un set de dormitor alb, perdele de visiniu, tapet cu culori albe și visiniu, o carouri de visiniu și un otoman. Sau decorare albă a dormitorului, mobilier din tul alb și visiniu, precum și accesorii de neînlocuit și elemente decorative în nuanțe de visiniu. Orice combinație de alb și visiniu este o opțiune minunată și câștigătoare pentru decorarea unui dormitor.

Dormitor gri de culoare burgund

Gri este o culoare foarte populară, versatilă, versatilă și uneori neutră. De aceea, se potrivește bine cu aproape orice altă culoare și nuanță, chiar și cu cea mai strălucitoare și mai saturată. Combinația de burgund și gri în designul dormitorului este o șic și o eleganță deosebită, această combinație magnifică poate fi numită în siguranță ideală, sofisticată, bogată, aristocratică. Detalii și accesorii de culoare argintie, iluminatul modern pe mai multe niveluri se va potrivi perfect în interiorul gri-visiniu.

Dormitor bej și visiniu

Această combinație poate fi numită în siguranță cea mai nobilă și restrânsă dintre toate combinațiile de culori cu visiniu, care se vor potrivi persoanelor echilibrate și calme de orice vârstă. Bejul și visiniu în interior pot fi jucate în diverse stiluri: clasic, minimalist, etnic. Mobilierul și pardoseala în bej vor arăta naturale și adecvate, iar perdelele groase de visiniu sau un tavan întins lucios vor adăuga o rafinament special camerei. Aici puteți experimenta în siguranță cu faptul că din componentele interiorului «culoare» în bej, și ce să alegi în visiniu.

Dormitor verde-visiniu

O combinație interesantă și destul de neobișnuită a unor culori atât de bogate, care va crea cu siguranță o atmosferă confortabilă și veselă în dormitor. O opțiune eficientă ar fi o imprimare sau un model floral (visiniu) sau vegetal (verde) în interiorul dormitorului.

Dormitor maro

Un dormitor într-o schemă de culori maro este, mai presus de toate, o atmosferă incredibil de elegantă. Nu e de mirare că combinația dintre maro + visiniu, negru + visiniu este adesea folosită în stiluri interioare precum țară, oriental, baroc, clasic, art deco. Un design de dormitor original și unic în combinații maro este alegerea unor oameni curajoși, puternici și încrezători în sine. Cu o combinație atât de neobișnuită și bogată, este mai bine să recurgeți la ajutorul unui designer profesionist cu experiență pentru a nu face acest lucru «supraîncărcare» interiorul celei mai importante camere din orice casă – dormitorul.

Un dormitor burgund este o soluție de design foarte frumoasă și sofisticată care va adăuga puțină liniște sufletească, încredere, stabilitate vieții tale. Lasă restul din dormitorul tău special să fie liniștit și completat pentru o viață activă și noi realizări.