Dormitor maro: 100 de idei originale de design

Timp de multe decenii, maro și-a păstrat poziția puternică de lider în ceea ce privește frecvența utilizării în proiectarea și interiorul apartamentelor și caselor. Este conservator și modern în același timp, confortabil și plăcut, cald și confortabil. Poate fi foarte divers în funcție de nuanță, iar maro are o selecție imensă de ele: ocru, maro măslin, teracotă, castan, ciocolată, cafenea neagră, mocaccino, umbra, vanilie, sienă și multe altele..

Design dormitor maro

Pentru a crea și executa un design de dormitor în maro, de o calitate superioară și frumos, este necesar să se țină seama de câteva puncte importante importante:

  • Primul este să alegeți dintr-un număr mare de nuanțe superbe de maro exact cea care vă place și va fi culoarea principală în design și interior..
  • În al doilea rând, proiectul de proiectare a dormitorului trebuie să fie gata și atent gândit înainte de începerea lucrărilor de renovare. În acest caz, veți putea aduce la viață ideile de design asociate structurilor încorporate, cu iluminarea diferitelor zone și a iluminatului și, eventual, chiar și cu reamenajarea camerei, unde este obișnuit să vă relaxați și să câștigați putere..

Dormitor cu mobilier maro

Nu va fi o greșeală dacă presupunem că majoritatea populației lumii are mobilier în dormitor sau în orice altă cameră cu această sau acea nuanță de maro. Acest lucru se datorează, desigur, faptului că culoarea naturală a lemnului tratat este maro deschis..

Dacă ți-ar plăcea mobilierul maro închis din dormitor, atunci interiorul ar fi mai bine decorat în culori mai deschise, pastelate sau contrastante. Mobilierul de dormitor maro deschis poate fi combinat cu tonuri mai închise pentru pereți sau tavan.

Cele mai spectaculoase și mai sofisticate combinații sunt: ​​un interior bej delicat și mobilier de culoarea ciocolatei calde, diferite nuanțe bogate de mobilier maro cu diferite nuanțe de verde în design, maro închis cu portocaliu și toate nuanțele sale reci..

Perdele maro în dormitor

Perdelele maro pentru dormitor sunt nu numai rafinate, ci și o soluție destul de funcțională, cu care vă puteți ascunde de soare sau de lumina zilei și vă puteți permite să vă odihniți în orice moment al zilei.

Perdelele maro pentru dormitor pot fi alese din multe varietăți disponibile în zilele noastre: perdele originale din fire cu decorațiuni, lenjerie aerisită și naturală, perdele groase și groase din țesătură de catifea, satin șic și strălucitor, perdele jacquard de lux, precum și frumoase și negru util.

Dormitor alb și maro

Dormitorul, într-o paletă elegantă de culori alb și maro, este o combinație clasică, perfectă, într-un design interior modern. Cele două opțiuni principale sunt un tandem de interior alb cu mobilier maro și un duet de pereți maro, tavan, perdele cu mobilier alb ca zăpada. În acest caz, albul este o culoare constantă, dar maro poate avea diferite nuanțe și va depinde de stilul interior ales, de gustul estetic al proprietarilor dormitorului, de aspectul apartamentului sau casei, precum și de ceea ce este natural și iluminatul artificial este în dormitor, cât de luminos, simplu sau stratificat.

Dormitor maro deschis

În aceasta, una dintre cele mai relevante, scheme de culori pentru dormitor, cea mai reușită și mai plăcută opțiune este o combinație de bej și maro. Acesta este întotdeauna un dormitor blând, chiar romantic, în care este confortabil, confortabil și foarte armonios..

Alegerea nuanțelor de bej deschis și maro deschis va fi grozavă, dar nu mai puțin spectaculoasă și combinația de bej cu maro închis.

Un dormitor maro deschis este o bază excelentă pentru umplerea cu diferite stiluri de interior, dintre care cele mai populare sunt mansardă, eclecticism, clasic, neoclasic, baroc. Dormitorul maro deschis este potrivit pentru orice vârstă a proprietarilor săi.

Dormitor maro închis

Un dormitor cu predominanță de nuanțe închise de maro ar trebui să fie bine luminat. Poate fi vorba de lumină naturală care cade dintr-o fereastră mare, poate chiar panoramică. Sau iluminat artificial bine gândit și suficient de luminos, cu un sistem pe mai multe niveluri de lămpi și lumini de fundal.

De asemenea, dormitorul trebuie să aibă o suprafață suficient de mare, deoarece maro închis va reduce vizual și mai mult un dormitor mic. Cel mai adesea, dormitoarele maro închis sunt preferate de fanii stilurilor de interior africane, orientale, eclectice, etnice..

Dormitor verde și maro

O astfel de combinație interesantă de culori este foarte populară, fiecare interior cu o astfel de paletă de culori este unic. Verde, alături de maro, este, de asemenea, extrem de bogat în nuanțe. Prin urmare, opțiunile pentru combinațiile de culori verde-maro din dormitor sunt incredibile: măsline și ciocolată, menta și bej-maro, tei și mocha, iarbă verde și castan, ciocolată cu lapte și măr verde, fistic și maro deschis. Această listă colorată poate fi continuată de o nouă combinație exclusivă, selectată de dvs. sau de designer pentru interiorul dormitorului din casa dvs..

Dormitor gri-maro

Această opțiune de culoare pentru dormitor este foarte versatilă, discretă și destul de neutră. O combinație clasică pentru un stil interior de mansardă – un stil neobișnuit și special. Hi-tech cu gri de bază poate fi perfect diluat cu detalii de diferite nuanțe de maro. Combină perfect gri și maro în stil modern, atât de respectat astăzi.

Culoarea maro, toate nuanțele sale incomparabile, frumoase – este foarte comună și iubită de mulți oameni, chiar și de generații întregi. Un dormitor maro va fi cu siguranță confortabil, confortabil și cel mai iubit în casă, sub rezerva recomandărilor competente ale designerilor experimentați, cu combinația potrivită de culori și nuanțe, folosind elemente de decor elegante și originale și accesorii rafinate..