Design modern al unei case private din lemn

Vă invităm să vă familiarizați cu decorul exterior și interior al unei case de țară. Apropierea de natură este dictată atât de designul exterior al fațadei clădirii, cât și de decorul interior al proprietății spațioase a casei. Utilizarea materialelor naturale permite nu numai să nu vă faceți griji cu privire la influența materiilor prime asupra oamenilor și a mediului, ci și să creați modele cu adevărat unice, metode de finisare originale și atractive din punct de vedere vizual.

Casă privată din lemn

Casa este situată într-un loc foarte pitoresc, înconjurată de conifere perene și foioase. Teritoriul site-ului vă permite să creați clădiri suplimentare sau să implementați un program extins pentru a vă crea propria viziune asupra designului peisajului modern.

Peisaj frumos

Pe fundalul unei vegetații în creștere abundentă în apropierea casei, fața ușoară a fațadei cu panouri din lemn arată și mai avantajoasă. O peluză bine tăiată și plantele veșnic verzi creează o imagine externă atractivă a zonei locale.

Gazon îngrijit

Exteriorul unei gospodării private cu o fațadă din lemn

Fațada unei case private mari este confruntată cu clapă din lemn de culoare deschisă. Acoperișul gri deschis completează aspectul ușor și casual al casei suburbane. Doar ramele întunecate ale ferestrelor, finisarea ușilor mari de sticlă și colorarea balustradelor metalice creează contrastul necesar în schema de culori a exteriorului unei case private..

Fațadă din lemn

Căptușeală din lemn Ferestre mari

Nivelul superior al gospodăriei ocupă aproximativ jumătate din suprafața etajului întâi al clădirii. Terasele deschise de la etajul al doilea vă permit să admirați peisajele locale de la o înălțime mică. În plus, există un subsol, care găzduiește un garaj..

Garaj la subsol

Exterior

Majoritatea camerelor dintr-o casă privată sunt echipate cu ferestre mari. Ferestrele panoramice cu perete complet nu numai că permit iluminarea perfectă a încăperilor interioare în timpul zilei, ci influențează și formarea aspectului exterior al fațadei clădirii.

La amurg

Ferestre și uși panoramice

Există o mică zonă de recreere în aer liber între cele două părți proeminente ale casei. Aici puteți lua și mese pentru întreaga familie. Pentru a crea o umbră într-o zi caldă și însorită, este prevăzut un cadru metalic pe care poate fi trasă o copertină mică.

Patio

Terasa spațioasă în aer liber, care ocupă aproape toată lungimea părții mai lungi a casei, include o zonă de relaxare, plajă și un patio cu grătar..

Terasă deschisă

Balustrade Terasa din lemn

Terasa poate fi accesată din mai multe camere ale gospodăriei, dotate cu uși glisante mari din sticlă. Un mic baldachin lângă zona de grătar nu numai că creează umbra necesară într-o zi însorită, dar vă permite, de asemenea, să nu depindeți de vicisitudinile vremii atunci când vă întâlniți cu prietenii sau întâlnirile de familie în aer liber..

Rame întunecate

Interiorul unei locuințe suburbane

Confort, confort și simplitate, îmbrăcate într-o carcasă exterioară atractivă, au devenit baza conceptului de design al interiorului unei case private. O paletă ușoară, utilizarea materialelor naturale, mobilier compact pentru posibilitatea de a lăsa cât mai mult spațiu posibil – totul în interiorul unei case private contribuie la crearea unei atmosfere simple, dar în același timp confortabile pentru întreaga familie . Dispunerea liberă a bucătăriei, care curge lin în spațiul camerei de zi, vă permite să aranjați toate segmentele funcționale necesare într-o zonă mică a camerei. Pe fundalul finisajelor albe ca zăpada, fațadele întunecate ale dulapurilor de bucătărie și ale insulelor, precum și strălucirea oțelului inoxidabil, par deosebit de contrastante, avantajoase și atractive..

Bucătărie

În sala de mese, finisajul ușor este continuat sub formă de pereți albi ca zăpada și gresie deschisă. Datorită ferestrelor panoramice mari, camera este plină de lumina soarelui pentru cea mai mare parte a zilei. Designul original al mesei cu un blat gros de stele și scaunele confortabile albe ca zăpada cu spătar au creat o alianță impecabilă a segmentului de luat masa.

Cantină

În camerele private, mobilierul este, de asemenea, subordonat principiului de bază al decorării unei case de țară – confortul și confortul mai presus de toate. Un cadru care ar putea fi descris ca modest și chiar ascetic este propice relaxării calme, odihnei și somnului sănătos. Paletă ușoară în decor, materiale naturale pentru placare și confecționarea mobilierului, culori naturale în textile – într-o astfel de cameră poți dormi mai bine.

Dormitor

În spațiile utilitare, cum ar fi baia, totul este subordonat comodității, caracterului practic și confortului gospodăriei. Decor simplu, dar în același timp confortabil, echipamente de înaltă tehnologie și instalații sanitare de forme neobișnuite – totul funcționează pentru a crea un interior ușor de utilizat.

Baie