Design modern al ușii de intrare – vedere din interiorul camerei

Vă aducem în atenție o selecție de imagini moderne ale ușilor situate la intrarea principală a caselor private de tip rustic și urban. Ușa din fața casei noastre este semnul distinctiv al întregii clădiri. Acesta este primul detaliu interior pe care orice vizitator îl întâlnește după ce a făcut cunoștință cu fațada clădirii, cu exteriorul acesteia..

Usa de intrare

Recent, ușile cu inserții din sticlă mată sau transparentă au devenit din ce în ce mai populare. Astfel de modele vă permit să introduceți mai multă lumină naturală pe hol și să măriți vizual spațiul, să-l reîmprospătați.

Uși frontale cu secțiuni de sticlă mată

Pentru toți cei care ar dori să aibă o cantitate mai mare de iluminare în cameră datorită designului ușii de intrare echipate cu inserții de sticlă, dar în același timp nu este pregătit să împărtășească tot ceea ce se întâmplă în propriul hol cu ​​spațiul de pe stradă, sunt potrivite modelele de uși cu secțiuni de sticlă mată sau texturată..

Uși batante

Această ușă pivot originală către un stras arată clar tuturor celor care intră în proprietate că proprietarii nu sunt străini de vederile progresive, o abordare extraordinară a lucrurilor tradiționale și creativitatea vederilor..

Cu sticlă mată

Ușile cu două foi cu secțiuni înghețate nu numai că vor decora intrarea principală, dar vă vor permite, de asemenea, să extindeți semnificativ pasajul, dacă trebuie să aduceți mobilier de dimensiuni mari, de exemplu.

VizorUneori, următoarea tehnică este utilizată în proiectarea ușilor – printre mai multe secțiuni mate, este lăsată una absolut transparentă, astfel încât să puteți vedea oaspeții care au venit la ușa dvs., dar, în același timp, să păstrați intimitatea spațiului intern adiacent..

Combinaţie

Adesea, o astfel de secțiune este o bandă orb laterală din sticlă transparentă..

Vitraliu

Acest model de ușă de intrare cu vitralii este potrivit pentru o casă privată, proiectată în stil tradițional. Bogăția și luxul finisajelor din lemn sunt perfect combinate cu sticlă texturată durabilă.

Sticlă texturată

Astfel de uși cu trei foi pot fi potrivite atât pentru o cameră în stil clasic, cât și pentru un interior cu elemente rustice. Ramele din lemn masiv oferă un suport fiabil pentru sticla groasă texturată.

Multe secțiuni

Chiar dacă ușa în sine este realizată într-o versiune absolut goală și este simplă prin geometria sa, se vor adăuga interesul pentru aspectul și iluminarea în spațiul interior, inserții laterale simetrice din sticlă mată, împărțite în secțiuni..

Pătrate

O altă abordare non-banală a împărțirii ușii de intrare în pătrate secționale cu sticlă mată.

În nuanțe de gri

O combinație interesantă de opacitate și transparență a inserțiilor din sticlă face ca acest model de ușă de intrare să nu fie doar atractiv ca aspect, ci și foarte practic pentru proprietarii de case. În timp ce menține funcția de a pătrunde lumina soarelui în hol.

Ușa principală a unei case private cu inserții din sticlă transparentă

Pentru cei care au nevoie să intre cât mai multă lumină în hol, care au cel puțin un spațiu mic dintr-o curte privată care separă proprietatea locuinței de stradă, sunt potrivite modelele de uși de intrare cu sticlă absolut transparentă..

Ușă albă din plastic

Un design interesant al unei uși din plastic alb ca zăpada, împărțit în multe secțiuni de sticlă, este perfect pentru proprietatea modernă a casei, realizat în stilul minimalismului sau apropiat în spirit de această tendință de stil.

Ușă întunecată

Chiar și inserțiile mici de sticlă pot ilumina holul și pot dilua aspectul plictisitor al ușilor cu două foi destul de mari.

Inserturi simetrice

Amplasarea unei uși orb din lemn în alinierea inserțiilor transparente este o tehnică de proiectare interesantă, prezența sticlei în partea superioară a ușii crește fluxul solar care poate pătrunde în interior.

În fața terasei

Sticla absolut transparentă, de o dimensiune suficient de mare, nu va permite străinilor să vadă ce se întâmplă într-o casă privată, deoarece pe verandă există o magazie acoperită sau o terasă din lamele de lemn.

Geometrie dificilă

Ușa uriașă a acestei case private a fost proiectată cu sticlă transparentă, lemn și plastic. Contrastul dintre tehnicile geometrice și culorile acceptate a făcut posibilă crearea unui model non-banal cu o imagine interesantă.

Urbanism

Tavanele înalte ale acestei case într-un stil ușor urban dictează dimensiunile adecvate ale ușii de intrare. Cu ajutorul inserțiilor laterale parțial măcinate din sticlă, a fost posibil să ușurați vizual intrarea principală, să o faceți mai puțin masivă și mai grea.

Lemn și sticlă

Insertul transparent din această ușă masivă din lemn într-un cadru de fier servește mai degrabă ca o ușă mare și vă permite să vedeți vizitatorii înainte de deschiderea ușilor.

Ușă franceză

Împărțirea ușilor de intrare și a celor interioare în secțiuni cu inserții de sticlă provine din stilul francez de țară. În zilele noastre, aceasta este o metodă destul de comună de îndepărtare de ușa tradițională orb..

Hublouri

Iar aceste uși de intrare în stil nautic, cu ferestre transparente sub formă de hublouri pentru nave, creează o atmosferă relaxantă. Imaginea de la intrarea în cameră vă face să vă așteptați la o lumină corespunzătoare și la un interior ușor al interiorului camerei.

Design tradițional

Aspectul tradițional al ușii cu elemente transparente este potrivit pentru interiorul clasic al holului.

Ușă oarbă

Și în cele din urmă – o versiune surdă a ușilor de intrare, care va arăta potrivit într-o varietate de stiluri interioare.