Design creativ dar practic al unui studio duplex

Boom-ul transformării spațiilor industriale în apartamente rezidențiale care a cuprins lumea designului la mijlocul secolului trecut este încă relevant. În America și Europa, chiar și acum puteți găsi multe apartamente sau gospodării urbane la periferia orașului, care au fost cândva parte dintr-o fabrică, depozit sau fabrică. Camerele spațioase, cu ferestre mari, tavan înalt și toate comunicațiile necesare pentru o viață confortabilă, atrag nu numai indivizi creativi, ci și cele mai obișnuite familii cu copii și animale de companie.

Apartament duplex

În această publicație, am dori să vă facem cunoștință cu interiorul unui studio, care, datorită renovării unui fost spațiu comercial, a devenit o casă confortabilă pe două niveluri..

Sufragerie

La parterul apartamentului există un living spațios, combinat cu o sufragerie și o bucătărie fără pereți despărțitori. Aici, cu ajutorul pereților, spațiul dormitorului matrimonial este limitat, care include zona de studiu și biblioteca..

Zona moale din sufragerie

Zona de relaxare a sufrageriei este reprezentată de o zonă moale extinsă, situată lângă vatra familiei – un șemineu de design original.

Șemineu de lucru

Un șemineu funcțional are în primul rând o sarcină funcțională, dar acționează și ca obiect de artă în acest interior modest, dar în același timp incredibil de confortabil..

Vedere de sus Vedere din scări

Întreaga cameră este decorată într-o paletă de culori deschise, care, pe fundalul câtorva incluziuni luminoase de decor, mobilier și textile minore, aduce stilul interior al garsonierei mai aproape de tendința stilistică scandinavă..

Cantină

Făcând doar câțiva pași de zona de living, ne găsim în segmentul mesei. Sala de mese nu este absolut separată de nimic, nu este surprinzător faptul că în fosta zonă de producție, designul nu gravitează spre prezența covoarelor, a textilelor inutile și a decorului pentru zonarea spațiului. Totul aici este subordonat funcționalității și confortului..

Grup de prânz Proiectarea unui studio cu două niveluri

O masă simplă, dar spațioasă din lemn, cu picioare și scaune din metal, de renumiți designeri Ames în diferite nuanțe, a alcătuit grupul de mese. Prezența culorilor luminoase în mobilier aduce o atitudine pozitivă față de atmosfera segmentului de mese și bucătărie.

Rafturi de bucătărie

O parte din spațiul bucătăriei este reprezentată de un sistem de rafturi deschise încorporat, lângă care aparatele electrocasnice sunt integrate cu succes.

Bucătărie-sufragerie Un spațiu fără margini

Poate că nici o mansardă nu este completă fără zidărie într-o formă sau alta. Acest apartament nu a făcut excepție. Spatele bucătăriei de deasupra blaturilor este decorat cu un perete de cărămidă vopsit cu vopsea albă lucioasă. Sistemul de iluminare încorporat vă permite să pregătiți confortabil mâncarea, iar hota puternică nu permite mirosurilor să se răspândească în camera de la parter.

Iluminat la intrarea în dormitor

Aici, la nivelul inferior, se află unul dintre dormitoare, al cărui spațiu combină un birou și o mică bibliotecă. La intrarea în cameră ne întâlnește o lampă suspendată originală, mai degrabă ca o instalație de lumină.

Dormitor-studiu

De ce să nu profitați la maximum de dormitorul spațios și să plasați un mini-studiu aici? Pentru a face acest lucru, trebuie doar să echipați pereții liberi cu rafturi deschise și să cumpărați un scaun confortabil pentru a scrie lucrări la o consolă care acționează ca o masă..

Lângă scara principală

Scara cu flori si lumanari Sub scări

O scară, frumos decorată cu plante în ghiveci și lumânări, ne conduce la nivelul superior al apartamentului, unde va apărea un alt dormitor..

Dormitor cu accente luminoase

Și din nou, o cameră spațioasă, cu pereți și tavane albe ca zăpada, podele ușoare și accente luminoase în mobilier și textile. Patul mare ocupă una dintre nișe, decorată cu tapet textil în relief ca perete de accent. În a doua nișă, s-a refugiat o canapea strălucitoare cu tapițerie cu dungi. În acest caz, accentul a fost pus pe lucrările de artă strălucitoare de pe perete..

Biblioteca de pian

În plus față de dormitor, la nivelul superior există o bibliotecă cu un birou și o zonă pentru creativitate. Decorul luminos deja familiar al camerei era pur și simplu necesar pentru o cameră cu tavane joase și o zonă mică. Datorită faptului că ferestrele mari din oțel oferă lumină naturală pentru ambele niveluri ale apartamentului, deschiderile calului trebuiau închise cu pereți despărțitori din sticlă din motive de securitate.

Secretaire antică

O mulțime de rafturi deschise pentru cărți, mobilier tapițat confortabil cu tapițerie din piele, un secrete confortabil stilizat ca o antichitate – totul în această cameră funcționează pentru a crea un mediu confortabil și confortabil pentru relaxare, citire, comunicare cu familia sau muzică.