Design confortabil al unei case de țară vechi

Vă aducem în atenție un proiect de design al unei singure case private, decorată cu originalitate, confort și confort, la care nu puteți visa decât atunci când vă întoarceți după o zi grea la muncă. Vechea clădire a unei gospodării private a fost reconstruită, s-a adăugat o zonă suplimentară, o verandă vitrată. Poate că ideile originale pentru amenajarea acestei case vor deveni o sursă de inspirație pentru renovarea dvs. sau o mică modificare a proprietarului casei sau a apartamentului..

Decor din lemn de hol

Exteriorul unei case private

S-au adăugat zone suplimentare la vechea clădire din cărămidă – de la intrarea principală pentru a organiza un hol mare și o cameră auxiliară și din partea din spate pentru amenajarea unei bucătării-sufragerie mare cu acces la curte.

Casă veche din cărămidă

Veranda vitrată a devenit o legătură între curtea casei și bucătăria-sufragerie. Datorită ferestrelor panoramice și ușilor de sticlă, spațiul bucătăriei este bine luminat aproape toată ziua, iar în timpul unui prânz de familie vă puteți bucura de priveliștile de la fereastră..

Veranda vitrata

De la intrarea din spate puteți intra în spațiul bucătăriei, combinat cu sala de mese. Înfruntarea cu plăci de piatră din zona din apropierea casei continuă și în bucătărie. Datorită faptului că mai multe uși de sticlă duc în spațiul bucătăriei, camera este întotdeauna umplută cu lumină și aer proaspăt, ceea ce este important pentru o cameră în care sunt pregătite mâncarea..

Intrarea în curte

Interiorul proprietății

Bucătărie și sufragerie

Bucătăria-sala de mese este un spațiu spațios în plan deschis. Un sistem de dulapuri de bucătărie cu aparate încorporate și blaturi de colț separă spațiul din bucătărie de zona de luat masa. O insulă originală și o bufet mare cu vitrine completează setul de bucătărie.

Design bucătărie-sufragerie

Insula de bucătărie în stil rustic servește nu numai ca o zonă eficientă cu o suprafață de lucru și sisteme de depozitare, ci aduce și identitatea și spiritul vieții rurale în interiorul unei case de țară.

Insula de bucătărie

Vechea bufet, vopsită pentru a se potrivi cu fronturile bucătăriei cu o combinație de sisteme de depozitare sub formă de rafturi deschise, inserții de sticlă pe uși, sertare și dulapuri oscilante, a devenit un punct culminant al interiorului, care conține nu numai majoritatea ustensilelor de bucătărie , vase, dar și cărți de bucate, tacâmuri și accesorii.

Dulap

Masa de pe una dintre părțile unității de bucătărie a fost special extinsă în lățime pentru a aranja locurile ca un blat de bar. Scaunele de bar din lemn completează zona de masă scurtă pentru mai multe persoane.

Loc pentru mese scurte

Scaune de bar

Zona de luat masa este chiar lângă segmentul de gătit, deci este nevoie de puțin timp pentru ca gazdele să pregătească masa pentru o masă de familie și apoi să îndepărteze vasele murdare. Execuția din lemn a unei mese de luat masa spațioase cu picioare sculptate și aceeași opțiune pentru realizarea scaunelor confortabile cu spătar, se încadrează perfect în estetica stilului rustic.

Aspectul colțului

Imaginea unei zone de luat masa confortabile este completată de un sistem de lămpi suspendate cu nuanțe metalice, aducând ceva industrialism în interiorul bucătăriei și al spațiului de luat masa..

Lămpi suspendate

Camere de zi într-o casă confortabilă

Gospodăria are două camere de zi și fiecare are propria vatră – un șemineu sau aragaz. Interiorul primului living poate fi numit un amestec de elemente de stil rustic și modern. Decorul rustic al unuia dintre pereți și execuția aproape neagră a celor rămase aduc multă dramă în interiorul camerei comune. O pardoseală uzată din lemn aduce spiritul antichității și al vieții rurale, dar aici este o canapea gri deschis și o lampă de podea arcuită originală, cu o umbră metalică «Răspuns» pentru atingeri moderne în designul camerei de zi.

Camera de zi cu șemineu

Al doilea living combină funcțiile unei biblioteci și un loc de relaxare și lectură. Canapele confortabile și o măsuță de cafea joasă servesc ca elemente ale zonei de confort și locuri pentru lectură retrasă. Colecția de cărți se află pe rafturile deschise ale unui raft încorporat în spațiul dintre pereți și hornul șemineului.

Living-bibliotecă

Ca și în camera de zi anterioară, șemineul este punctul focal necondiționat al camerei. Caramida structurii este doar un cadru pentru o sobă din metal negru, care vă va încălzi într-o zi răcoroasă și va aduce unicitate în interiorul camerei de zi.

Soba de semineu

Premise suplimentare și utilitare

Dacă intrăm în casă de la intrarea centrală, prin pridvor, ne găsim într-o cameră luminoasă lângă scările care duc la etajul al doilea. Pereții albi ca zăpada cu suprafețe combinate, pardoseala din lemn și covorul moale bej închis creează o atmosferă confortabilă și confortabilă, formând prima impresie a unei case suburbane..

La intrarea în locuință

O scară confortabilă cu cadru metalic și trepte din lemn duce la etajul al doilea, unde sunt amplasate camerele și utilitățile private. Alternarea răcorii albe ca zăpada și căldura naturală a lemnului, duce la crearea unui interior armonios și confortabil al proprietății casei.

Scara către etajul al doilea

Există multe decorațiuni interesante pentru pereți în incinta unei case private vechi. Coarne de cerb și fluturi sub sticlă în cadre frumoase nu numai că diluează în mod eficient paleta albă ca zăpada de decorare a pereților, dar aduc și efectul apropierii de natură în interiorul spațiilor auxiliare.

Decor de perete

pereti albi Coarne de cerb

În baie, motivele în stil rustic din interior se manifestă nu mai puțin decât în ​​camerele funcționale și personale. Interiorul este foarte contrastant – decor de perete alb ca zăpada, cu alternarea suprafețelor netede și texturate. design întunecat al pardoselilor și spate deasupra chiuvetei, precum și includerea de nuanțe lemnoase pentru executarea unei uși mari și a unui mobilier greu.

Baie

Utilizarea plăcilor de perete negre care imitau o suprafață de piatră nu numai că a făcut posibilă crearea unui contrast original în interiorul unei camere utilitare, ci și formarea unui design practic pentru un șorț peste o chiuvetă albă ca zăpada..

Contraste

În baie, interiorul este mai contrastant și mai dramatic – pe fundalul negru al pereților și execuția pardoselii din lemn de culoare închisă, albul obiectelor sanitare și strălucirea accesoriilor de baie din oțel inoxidabil arată spectaculos.

Finisaje de baie întunecate