Decorarea camerei de zi cu o suprafață de 18 metri pătrați

Camera de zi este camera centrală a unei case sau apartamente, unde oaspeții sunt primiți și întreaga familie se poate relaxa seara. Livingul cu o suprafață de 18 metri pătrați nu este mic, totuși și nu este suficient de spațios, prin urmare, în procesul de proiectare, este necesar să recurgeți la o serie de trucuri.

gostinaya_18_kv_09 gostinaya_18_kv_011 gostinaya_18_kv_22 gostinaya_18_kv_35acvariu în sufragerieliving alb cu o canapea mare grialb-verde în stil naturalsufragerie fără ferestresufragerie în stil englezescsufragerie în tonuri de marosufragerie în stil modernliving cu ceas maresufragerie cu perete mov

Materiale de decorare

Inițial, trebuie să vă decideți asupra pardoselii. Aici, cea mai bună opțiune ar fi un material monocrom fără bibelouri: linoleum, laminat sau parchet cu nuanțe de lemn. O podea întunecată este utilizată pentru a oferi adâncime camerei, dar podeaua trebuie diluată cu pereți ușori..

gostinaya_18_kv_23-650x806 gostinaya_18_kv_72 gostinaya_18_kv_281în tonuri bej fereastră orizontală în sufrageriePentru a mări vizual camera, poți «a ridica» tavanele. Pentru un astfel de efect, este necesar ca culoarea tavanului să fie cu unul sau două tonuri mai deschise decât pereții..

gostinaya_18_kv_02

O opțiune alternativă pentru ridicarea tavanelor este utilizarea tapetului cu linii și dungi verticale sau utilizarea unui ornament floral îndreptat în sus.

De asemenea, o opțiune foarte eficientă și populară este combinația de acoperiri de perete, astfel încât un perete poate fi realizat sub o piatră sau decorat cu tapet foto, iar restul cu monocrom ușor.

cameră de zi cu bucătărie în studio

Alegerea culorii potrivite

Livingul, care are 18 metri pătrați, ar trebui să fie discret. Prea luminos sau întunecat va deveni rapid enervant și nu va provoca o astfel de plăcere estetică. Este de preferat să folosiți culori deschise, pastelate, care predispun la relaxare și confort..

sufragerie cu iluminare moaleliving cu parchet camera de zi cu zona de lucru living combinat cu sufragerie

O gamă de soluții optime de culoare pentru decorarea unui living:

  • Bej sau alb.
  • Maro.
  • Verde (salată) și albastru.
  • Nuanțe deschise de gri.
  • Roz și violet.
  • portocale.

sufrageria este decorată cu picturi și rafturi suspendate decor sub forma unui dulap interior în sufragerie decor de sufragerie sub forma unui arc decor de perete în designul modern al sufrageriei mobilier din lemn în sufragerie

Dacă camera va fi împărțită în mai multe zone funcționale, atunci poate fi combinată cu culoare, folosind în același timp culori calde și reci. Astfel, zona de luat masa poate fi realizată în culori vii (galben, roșu, auriu), dar zona de recreere poate fi realizată în culori mai plăcute pentru relaxare (verde, albastru, pastel).

șemineu din materiale naturale în sufragerie tablouri pe peretele sufragerieiPerdele și iluminat

Organizarea iluminatului trebuie abordată în mod responsabil și foarte atent. Un candelabru mare și masiv nu se va simți confortabil, este mai bine să folosiți spoturi, așezându-le în jurul perimetrului camerei de zi. Astfel de lămpi sunt, de asemenea, convenabile, deoarece pot fi poziționate în orice mod convenabil. De exemplu, le puteți grupa în așa fel încât să creați senzația unei camere împărțite în mai multe zone..

decor de perete de malachit în sufrageriemultă lumină în sufragerie combinație multicoloră pentru sufragerieAbundența punctelor de iluminat nu înseamnă că camera ar trebui să fie închisă de lumina naturală, ci ar trebui să fie și ea prezentă. Structurile grele de pe ferestre nu vor fi adecvate și îl vor lipsi de razele solare necesare, ceea ce nu este în totalitate corect.

Cu toate acestea, lăsarea ferestrelor complet deschise este, de asemenea, greșită, deoarece va atrage atenția din exterior, iar proprietarii se vor simți inconfortabili și ei, deoarece creează senzația că cineva se uită la tine. Mai mult, puțini oameni doresc să admire priveliștea casei vecine sau să fie distrăși de lumina lămpilor stradale noaptea..

gostinaya_18_kv_06

Există o singură cale de ieșire din situație – trebuie să folosiți materiale subțiri, de exemplu, un voal, organza sau tul. Culoarea trebuie să se potrivească cu pereții sau să fie aproape de ei în umbră. Jaluzelele sau nuanțele romane sunt un lucru bun, cu toate acestea, pot atrage atenția inutilă asupra lor și, prin urmare, distrag atenția de la imaginea generală a camerei..

rafturi de perete în sufragerie sufragerie mică, cu mobilier suspendatdecor neobișnuit în interiorcandelabru original în interiorul camerei de zi otomani originali în sufragerielampă originală în sufragerie

Dotarea camerei de zi cu mobilier

Puteți elabora designul unei camere mult timp și cu atenție, faceți-o aproape perfectă, dar alegeți mobilierul greșit și distrugeți totul. O cameră de zi cu o suprafață de 18 pătrate ar trebui să fie funcțională, fără bibelouri sau dezordine.

gostinaya_18_kv_10 gostinaya_18_kv_64combinație plăcută de nuanțe pastelate cu dulapuri luminoase living spațios cu elemente bej living luminos cu iluminare spotPiața modernă este foarte bogată, ceea ce înseamnă că puteți utiliza mobilierul de designer potrivit, care se distinge prin compacitate și sofisticare..

Mobila care trebuie să fie în sufragerie:

  • Canapea. Cel mai bine este să cumpărați o canapea de colț, așezați-o în colțul cel mai îndepărtat de ieșire.
  • O masuta de cafea ingrijita pentru petreceri cu ceai.
  • Rafturi. Sunt capabili să înlocuiască ansamblul «ziduri» și dulapuri, caracterizate prin caracterul practic și aspectul original.

gostinaya_18_kv_13 gostinaya_18_kv_16 gostinaya_18_kv_53

În general, desigur, merită spus că este imposibil să oferiți recomandări generale tuturor, odată, deoarece totul depinde de un caz particular, de forma camerei, de gustul proprietarului. De aceea, designul camerei promite să fie original și unic. Principala condiție pentru proiectarea unui astfel de living: funcționalitate, absența mobilierului în exces, o zonă centrală liberă a camerei. Este de preferat ca mobilierul să fie situat în jurul perimetrului camerei, în plus, puteți utiliza spațiul nu numai pe orizontală, ci și pe verticală, folosind niveluri suplimentare.

design de living gri deschis cu elemente luminoase dulapurile albastre se potrivesc bine cu tonurile bej ale sufragerieicombinație de alb și negru cu mobilier tapițat grisufragerie mică și luminoasăliving modern 18 patrateleliving elegant, alb-negrusufragerie confortabilă albă ca zăpadasufragerie confortabilă de 18 pătratelinii clare în designul unui living bej și gri

Decor

Camera de zi este un loc excelent pentru o bogăție de decor, aici puteți așeza diverse figurine, fotografii de familie, suveniruri donate sau aduse din locuri de recreere, certificate și medalii pentru diverse realizări. Camera de zi – o cameră pentru a demonstra succesul fiecăruia dintre membrii familiei în special și al rezidenților apartamentului / casei în general. Cu toate acestea, trebuie să știți când să vă opriți, ar fi greșit și nepotrivit să faceți o expoziție de muzeu din camera de zi..

gostinaya_18_kv_29 gostinaya_18_kv_43tapet foto în sufragerie tavan din șah într-un living luminos

Decorul abundent nu va crea stil, ci doar îl va ascunde, deci nu trebuie să folosiți covoare, sfeșnice din fier forjat și decorațiuni similare aici..

Trebuie să vă gândiți la o zonă de recreere. Livingul trebuie să aibă un televizor în arsenalul său, situat vizavi de canapea. Dacă te străduiești să obții un gard de excesele tehnologice, atunci acesta poate fi înlocuit cu un șemineu sau un acvariu..

masă de sticlă în sufragerieminimalism strict gostinaya_18_kv_24Stiluri ideale pentru decorarea unui living: japonez, scandinav și, desigur, minimalism. Acestea sunt stiluri exotice, funcționale și atent, care creează o atmosferă confortabilă și confortabilă pentru familie și oaspeții săi. Fiecare dintre aceste stiluri se bazează pe utilizarea culorilor deschise în proiectarea camerei, a materialelor translucide și ușoare. Lemnul este deosebit de binevenit aici, în special nuanțele sale deschise și decorul natural.

gostinaya_18_kv_08 gostinaya_18_kv_19 gostinaya_18_kv_35 gostinaya_18_kv_48 gostinaya_18_kv_58 gostinaya_18_kv_78

O cameră luminoasă pare întotdeauna spațioasă și contribuie la relaxare, astfel încât utilizarea oglinzilor, a pereților despărțitori transparenți, a unui dulap va fi întotdeauna interesant și adecvat.

living elegant într-un interior modern