Culoarea interiorului 2021: idei elegante pentru utilizarea nuanțelor în amenajarea dormitorului, a sufrageriei și a bucătăriei

Pentru majoritatea dintre noi, conceptul «Casă» asociat cu cel mai confortabil loc de pe pământ, în care fiecare detaliu sau obiect este plin de căldură și confort. Aici ne relaxăm după o zi grea de muncă și câștigăm forță pentru a rezolva probleme importante. Prin urmare, atunci când începeți să reparați și să creați un interior într-o anumită cameră, este imperativ să luați în considerare toate nuanțele, de la alegerea unei soluții de stil până la paleta de culori și alte nuanțe, deoarece fiecare cameră are o anumită sarcină funcțională, care este caracteristica sa. Și aici este important să faci totul bine. În același timp, o atenție deosebită «guru» designul este sfătuit să deseneze în mod special pe culoarea interiorului, de care depinde nu numai bunăstarea noastră, ci și sănătatea psihologică.

Cu ajutorul jocului de culori și nuanțe, puteți extinde sau, dimpotrivă, reduce spațiul, puteți corecta forma camerei sau puteți evidenția subiectul dominant și puteți abate cu atenție atenția de la unele dintre defectele de aspect. Culoarea setează starea de spirit și accentuează direcția stilistică.

În continuare, vă propunem să vă familiarizați cu culorile interioare la modă din 2021, de la care experții propun să se bazeze atunci când implementează o anumită idee de design..

Design interior 2021 – tendințele modei

Baza oricărei idei de design legate de designul interior în 2021 este crearea celui mai confortabil mediu pentru traiul uman. La urma urmei, situația cu carantina cauzată de pandemia COVID-19 ne-a arătat clar fiecăruia dintre noi cât de important este să ai o locuință confortabilă, confortabilă și în același timp suficient de funcțională. Și aceasta înseamnă că toate propunerile cu privire la această problemă vor viza utilizarea materialelor naturale și, în consecință, nuanțelor și culorilor care apar în natură..

De asemenea, trebuie remarcat faptul că ideile de design, susținute într-un stil unic, au dispărut în fundal. Personalizarea sau, cu alte cuvinte, decorarea casei în conformitate cu nevoile, stilul de viață și preferințele gustului unei anumite persoane este la modă astăzi..

Culoarea interiorului 2021 – tendințele modei

După cum am spus de mai multe ori, schema de culori a interiorului vă permite să creați «corect» percepția oricărui interior și în 2021 va fi relevantă o varietate de nuanțe, a căror selecție este cauzată de dorința de a consolida relația dintre om și natură, pădure și ocean.

Bej și maro

Utilizarea unor astfel de culori discrete și neutre va arăta excelent în interiorul oricărei camere. Dacă ideile propuse vi se par prea calme și discret, puteți oricând să diluați interiorul cu muștar, nisip sau galben.

Ocru

Această culoare va fi o soluție excelentă pentru baza interiorului. Mai ales dacă utilizați tot felul de combinații cu bej în design. O astfel de propunere are un efect calmant asupra psihicului uman și are un efect benefic asupra bunăstării în general..

Albastru

Paleta albastră este destul de versatilă și anul acesta designerilor li se recomandă să acorde atenție compozițiilor mai complicate, de exemplu, cabalt, albastru azur, safir, gri-albastru, «Porțelan chinezesc» si altii. Arată nu mai puțin impresionante și originale «curat» nuanță albastru închis sau albastru intens în diverse combinații cu alte tonuri.

Verde

La fel ca în exemplul albastru, verde la modă în interior este o varietate impresionantă de nuanțe amestecate care evocă un sentiment de apropiere de natură, cum ar fi verde deschis, verde menta, verde sticlă sau frunziș de primăvară. În același timp, pentru a crea cea mai armonioasă atmosferă, nu merită să opriți alegerea pe un singur ton. Combinați nuanțele de verde unul cu celălalt și nu ezitați să combinați paleta cu alte culori.

gri

Această nuanță laconică și calmă va fi o bază excelentă pentru crearea unui interior. Și în acest caz, nu numai luminile, ci și tonurile destul de profunde și întunecate pot deveni dominante. Detaliile luminoase arată foarte expresiv pe un fundal gri, iar griul în sine, în funcție de nivelul de iluminare din cameră, precum și de o serie de alți factori, poate umple camera cu răceală sau căldură.

Roșu, roz, visiniu, piersic, stacojiu

Esti surprins? Indiferent cât de strălucitoare și expresive ar putea arăta astfel de propuneri, în 2021, designerii au propus să combine cu îndrăzneală astfel de opțiuni luminoase cu alte nuanțe. Acestea vor ajuta la evitarea senzației de obișnuit și vor reîmprospăta orice design. Un exemplu la fel de impresionant este utilizarea culorilor de dovleac, cătină sau mango. Pe lângă o nuanță profundă de coacăz negru, acvamarin strălucitor și multe alte sugestii.

Culori la modă din 2021 în interiorul bucătăriei

Interiorul bucătăriei este întotdeauna ceva special și imprevizibil, deoarece în majoritatea apartamentelor aceste camere nu diferă într-o zonă mare sau au o formă non-standard. Prin urmare, acest lucru va necesita o anumită experiență și cunoștințe în alegerea unei palete de culori. Dacă este imposibil din punct de vedere fizic să extindeți sau să modificați aspectul, atunci puteți oricând să corectați mai mult sau mai puțin situația cu ajutorul culorii, și anume, să împărțiți bucătăria în zone, să ridicați vizual plafonul sau să măriți spațiul.

Interiorul bucătăriei 2021 ar trebui să fie cât mai aproape de natură, așa că atunci când alegeți o paletă de culori adecvată, acordați preferință albastru, verde, bej, maro, gri, galben nisipos și alte culori neutre. Poate fi alb clasic, fildeș, negru sau lăptos..

În funcție de stilul interiorului, prezența textilelor din materiale naturale, lemn și piatră, precum și o combinație de suprafețe lucioase și mate este acceptabilă pentru bucătărie..

Alegerea unei culori de interior pentru camera de zi

Toate evenimentele importante din viața noastră au loc în sufragerie. Aici primim oaspeți, ne relaxăm și petrecem timp cu familia. Prin urmare, atunci când alegeți un interior adecvat, ar trebui să vă concentrați în primul rând pe versatilitate și confort. În același timp, tonurile destul de profunde și culorile strălucitoare au înlocuit nuanțele neutre calme. Cu toate acestea, o astfel de propunere nu înseamnă deloc că trebuie urgent să pictați pereții într-una dintre culorile nou înfășurate..

Toate detaliile și culorile ar trebui să se completeze armonios. Lista ideilor de tendință include albastru, verde și violet. Culoare ocru, auriu și nisipos. Și, de asemenea, tot felul de variante de portocaliu, roșu și roz. O bază excelentă pentru crearea de idei incredibile!

Culorile dormitorului la modă 2021

Dacă toată energia casei este concentrată în bucătărie, iar camera de zi ar trebui să fie întotdeauna confortabilă și confortabilă, atunci dormitorul este destinat relaxării și singurătății, unde fiecare membru al familiei va găsi pacea și relaxarea mult așteptate pentru el însuși. Prin urmare, în paleta principală de culori relevante pentru decorarea interioară în această cameră, pozițiile de conducere sunt acordate nuanțelor de albastru închis, mentă, prună, bej și maro..

Astfel de propuneri sunt perfecte pentru o varietate de stiluri și vor aduce atmosfera spațiilor cât mai aproape de natură. În același timp, sunt posibile variații în combinația opțiunilor propuse cu alte nuanțe laconice sau apropiate de roata de culoare și variații de culoare de la cele mai deschise la cele mai întunecate..

Culoarea principală a interiorului 2021 – ce este? Astăzi nu se poate răspunde fără echivoc la această întrebare. În unele cazuri, ni se prezintă nuanțe reținute și neutre, care ar trebui utilizate ca bază. În altele, interiorul poate conține cele mai extraordinare idei de combinații luminoase și atrăgătoare. Din aceasta putem concluziona că interiorul la modă din 2021 este o oportunitate excelentă de a echipa locuințele în conformitate cu gusturile și stilul tău de viață..

Principala tendință interioară din 2021 este personalizarea!