Culoarea burgundă în interior – personificarea maturității și a succesului

Ești o persoană bogată. Ai o școală bună de viață și practici în spatele tău. Însă apartamentul dvs. nu corespunde pe deplin statutului dvs. de persoană matură și autosuficientă. O mică precizare: o persoană matură nu înseamnă întotdeauna vârstnici. O persoană matură este o persoană care a atins un anumit vârf în societate cu munca sa, care are conexiuni și o poziție în rândul elitei acestei societăți. Și, desigur, tot ceea ce te înconjoară trebuie să corespundă acestui statut, inclusiv apartamentului și interiorului acestuia. Prezența oricăror culori este posibilă în designul interior, dar predominanța uneia sau a două culori ar trebui să corespundă caracterului proprietarului, bogăției și poziției sale în societate. Deci, ce ar trebui să fie interiorul apartamentului unei persoane mature și bogate? Ce culori ar trebui să prevaleze în el?

De ce culoarea ta este visiniu

Burgundia este un amestec încântător de roșu și maro. Prin urmare, are proprietățile acestor culori. Roșul este un simbol al vieții, focului, un simbol al tinereții, curajului și iubirii. Aceste calități permit omului să realizeze multe în viață. Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, roșul a fost un simbol al nobilimii și puterii. Efectul de excitare este caracteristic. Culoarea maro are un efect calmant, este într-un fel un simbol al încrederii, tradiției, în același timp – oboseală și oboseală.

Datorită tonurilor originale de roșu și maro, culoarea burgundă conferă interiorului camerei toate calitățile de roșu, dar în același timp sunt oarecum dezactivate. Nu există acel efect interesant. Cu toate acestea, interiorul păstrează festivitatea, solemnitatea, efectul incitant. Culoarea visiniu conferă camerei un sentiment de apartenență elitei, impunător, lux inerent roșu, dar în același timp adaugă maturitate și liniște. Doar puțin și cu măsură. Această culoare nu este propice acțiunilor impulsive caracteristice adolescenței. Dar, de asemenea, nu provoacă relaxare excesivă. în același timp, contribuie la concentrarea gândurilor și la creșterea tonului pentru lucrări ulterioare. Poate că nu mai trebuie să fii convins că burgundia va crea o atmosferă care se potrivește stilului tău de viață..

Burgundia este stilul tău de viață

Deci, decizia a fost luată – culoarea burgundă să fie în interiorul apartamentului dumneavoastră. Dar burgundul este o culoare destul de versatilă. Utilizarea acestuia necesită o anumită precauție. Delicatetea acestei culori constă în faptul că, în combinație cu alte culori, nuanțe, se manifestă în multe feluri. Depinde și de scopul camerei în care intenționați să o utilizați. Prin urmare, este important să știm la ce să ne așteptăm de la culoarea burgundă din interior. Depinde de dvs. ce combinație a acestuia cu alte culori va fi optimă și eficientă. Și acest material vă va ajuta în acest sens.

Combinații de culori burgundă în interior

Culoarea visiniu se referă la “cald” flori. Prin urmare, combinația sa cu flori din aceeași categorie (bej, crem, gri deschis) este cea mai potrivită opțiune pentru interior..

Culoare burgundă - culoare caldă Burgundia combinat cu tonuri calde

Combinația dintre visiniu și auriu, argintiu va spori senzația de lux.

Prezența culorilor burgund și negru în cameră îi va conferi interiorului o anumită austeritate, în niciun caz nu afectează efectul luxului și un semn al bunului gust al proprietarului. Această combinație va necesita ceva curaj de la dvs., deoarece nu toată lumea își va asuma riscul de a experimenta cu ea. Și totuși, folosind această opțiune, nu veți fi la fel de dezamăgiți ca și oaspeții dvs. În același timp, utilizarea acestor culori vă va ajuta să zonificați camera. Cu toate acestea, combinația acestor culori nu se va potrivi cu fiecare cameră. Livingul și dormitorul nu sunt cu siguranță pentru el..

Burgundia și negru - severitatea

Dar combinația dintre burgund și gri deschis va fi foarte utilă în orice cameră. Dacă sunteți încă un susținător al unei anumite rigoări în interior, atunci culoarea gri deschis vă va oferi, dar foarte delicat. Oaspeții nu se vor simți constrânși, dar vor uita, de asemenea, că sunt oaspeți. Totul cu moderatie.

Gri deschis ameliorează tensiunea din cameră

Una dintre cele mai populare este combinația de visiniu și maro. Este adevărat, această combinație vorbește mai mult despre o anumită modestie a proprietarului decât despre luxul său. Arată foarte bine în absența unor elemente strălucitoare de lux: mobilier scump, accesorii. Această opțiune este bună atât pentru camerele mari, cât și pentru cele mici..

Dormitor cu combinație maro visiniu

Experții spun că burgundul și verde închis arată cel mai impresionant în imediata apropiere una de cealaltă. Dar combinația lor tinde să se plictisească și să se obosească rapid. Prin urmare, se recomandă utilizarea combinației de burgund și verde închis în interiorul acelor camere în care nu este de așteptat prezența pe termen lung a unei persoane. După cum ați înțeles deja, aceasta este o toaletă și o baie.

Burgundia și verde închis ar trebui să fie întotdeauna împreună

Culoarea visiniu în combinație cu roz creează o atmosferă de tandrețe și căldură în cameră. Culoarea roz înmoaie saturația culorii de visiniu, ca să spunem așa. Această combinație arată foarte bine în dormitor. În dormitorul copiilor, prezența burgundei ar trebui redusă la minimum. Aceasta este recomandarea psihologilor. atenție.

ÎnainteUrmător123

Un interior cu o combinație de burgund cu tonuri de la maro deschis la portocaliu nu este potrivit pentru fiecare stil. Ideal pentru aceste combinații «rustic» stil rustic.

Stilul rustic de Burgundia

Culoarea deschisă de visiniu, aproape la un pas de roșu, în combinație cu tonuri deschise va crea o atmosferă de dragoste și pasiune în cameră.

Culoare burgundă în dormitor

Culoarea visiniu în combinație cu albul nu își pierde proprietățile, indiferent de ceea ce este prezentat și pe ce zonă. De la lampa de podea bordeaux la peretele bordeaux.

AnteriorUrmător1234

În concluzie – o avertisment

Pentru toate diversele sale calități pozitive, vă reamintim din nou că burgundia trebuie folosită cu atenție. Prezența sa excesivă în cameră este deprimantă, deprimantă. Într-un timp foarte scurt, cu excepția iritării, el nu va provoca altceva.

Burgundia suprimă, deprimant

După ce ați citit acest articol, ați realizat că fiecare lucru mic joacă un rol în decorarea interioară a unui apartament. Chiar dacă asta «fleac» va exista o combinație de culori. Nu uitați că datorită combinațiilor de culori, astfel de capodopere de artă plastică precum tavanul Capelei Sixtine de Michelangelo Buanarroti, pictură «Nașterea lui Venus» Sandro Botticelli și mulți alții. Faceți și din apartamentul dvs. o capodoperă. Multă baftă.