Culoarea băii: alegere la modă în 2020

Baia devine din ce în ce mai interesantă, pentru că sunt alese culori îndrăznețe pentru aceasta. În loc să vă mulțumiți cu albastru sau alb simplu, este timpul să vă răsfățați cu nuanțe bogate și energice..

Culoarea băii: caracteristici la alegere

Ca orice altă cameră din casă, culoarea este aleasă cu grijă și necesită o gândire. Dacă camera este îngustă, atunci ar trebui să extindeți vizual camera, creând efecte, de exemplu, folosind o bază în culori închise sau aplicând o culoare moale pe un perete mai mic. Aceasta sau acea culoare este, de asemenea, concepută pentru a reflecta personalitatea locuitorilor săi. Galben curry, verde pin sau roz pal – alegeri pentru a-ți stimula starea de spirit într-o dimineață gri.

Cu o varietate din ce în ce mai mare de probe de vopsea pentru baie, acestea vă permit să fanteziți despre culori. Tonuri uimitoare invită în baie și creează un spațiu plăcut în care să te relaxezi. Coloristii lucrează la vopsele din ce în ce mai tehnice pentru a oferi rezistență în general și la rezistență la umiditate în special. Descoperiți culori la modă la baie pline de idei și inspirație.

Baie la modă într-o culoare verde răcoritoare

Verde iese cu o doză bună de inspirație pentru o cameră cu caracter. Un gradient de la verde închis la aproape negru la verde deschis – o pictură care se va juca pe perete, creând un sentiment de spațiu și profunzime. Ca amintire a naturii, verdele este, de asemenea, sinonim cu bunăstarea și liniștea. Este combinat cu plăci de aceleași culori pentru a crea un ansamblu decorativ la modă.

Design baie galben – vopsea pentru veselie

Vopseaua galbenă de pe perete trezește baia. Combinat cu o nuanță albastră intensă, soarele luminează întreaga cameră. Pentru a vă asigura că alegeți nuanța potrivită, concentrați-vă pe galbenele puternice, în timp ce uitați de variațiile mai deschise, aproape fără gust. În baie, accesoriile precum prosoapele fac posibilă reproducerea acestui ton orbitor..

Baie caldă, cu nuanță galbenă de curry

Datorită ideii de a crea o cameră confortabilă care să vă facă să vă simțiți bine, baia arată grozav în culori calde. Un curry frumos galben, cu o nuanță stinsă, care poate fi moale și învăluitoare în același timp..

Baie în alb

În baie, albul este atemporal și nu te vei sătura niciodată de el. Oamenii adoră latura sa proaspătă și vibrantă, precum și capacitatea sa de a se adapta la toate stilurile și de a oferi o cameră plăcută în care să trăiască. Pentru a te îndepărta de un stil prea monahal, optează pentru o nuanță moale și mată care tinde să se încălzească, precum calcarul alb. Este, de asemenea, o modalitate de a crea armonie vizuală, deoarece albul este atât de diferit de instalațiile sanitare adesea strălucitoare..

Culoarea albastră a băii: fotografia unui interior clasic

Moda atemporală se referă la albastru în baie. Albastrul rămâne culoarea emblematică cu o nuanță de apă care evocă un sentiment de bunăstare. Pentru a crea o cameră cu caracter, aceasta ar trebui să fie combinată cu nuanțe mai închise, cum ar fi gri intens. Când camera are o înălțime bună, se recomandă vopsirea tavanului și a vârfului peretelui pentru a-i oferi o senzație caldă. Apoi, spațiul devine confortabil, iar baia în sine capătă o atracție fermecătoare..

Culoare gresie albastru cer

Asociat cu copilăria, albastrul cerului are o nuanță ușoară și moale. La fel ca alte culori albastre, este ușor de aplicat în baie, deoarece se adaptează la o mare varietate de stiluri. Tonurile de lemn și alb subliniază simplitatea lor. Vopseaua cu albastru deschis va fi, de asemenea, un decor frumos pentru o baie pentru bebeluși.

Ce culori poți folosi pentru a-ți delega baia? Alege roz

Culoarea roz moale și plăcută pătrunde în baia delicată. Designerii adoră spiritul său sofisticat într-o cameră în care contează fiecare detaliu. Se potrivește cu lemnul brut și stilul contemporan: o cadă și o chiuvetă cu linii minimaliste, baterii de designer și decor sofisticat. Aplicați vopseaua roz cu ușurință, pe perete sau cu o notă de culoare.

Interiorul culorii băii în maro pentru o cameră caldă și moale

Destul de neobișnuit, maro este interesant de ales, deoarece este asociat cu bunăstarea. Vopseaua se găsește nu numai pe pereți, ci și pe tavan. Brown este, de asemenea, asociat cu un anumit exotic. Acesta este un cadru potrivit pentru stilul brut cu lemn, coșuri de răchită și alte materiale naturale..

Baie în gri neutru

Gri pur (fără nuanță galbenă sau albastră) este dur, dar ușor de amestecat. În baie, el știe să fie suficient de discret pentru a nu atrage prea multă atenție, evidențiind în același timp diferitele elemente. Vopseaua gri are un indiciu de univers urban destul de modern, cu indicii de materiale negre și reci, dar poate fi folosită și într-o baie în stil casă cu un aspect mai tradițional..

O baie gri liniștitoare

La prima vedere, gri închis este o alegere îndrăzneață pentru o baie. Coloratul învelește camera ca un cocon. Culoarea gri închisă moale și modernă se potrivește multor stiluri. Designerilor de interior modern le place să-i sublinieze durabilitatea cu plăci de ciment cu modele grafice sau atingeri negre. Baia are tot ce este evidențiat de un obiect decorativ din cupru sau alamă.

Taupe pentru o baie retro

Baia mare folosește culori calde care evocă bunăstarea. Pe perete, un gri cărbune este suficient de neutru pentru a se amesteca cu totul și suficient de ciudat pentru a aduce o anumită personalitate reală în cameră. Combinat cu lemn și alb, este simplu și elegant pentru o baie decorativă.

Baie în culori negre

Negrul devine din nou din ce în ce mai popular. Disponibil în diferite finisaje, vopseaua oferă multe variante posibile. Chic, modernă și impunătoare, această culoare este de neegalat. Puteți chiar decora camera acoperind în negru de la pereți până la tavan.

Moda modernă vă permite să experimentați cu diferite culori. Alegeți cea mai potrivită opțiune de design pentru dvs., inspirându-vă din galeria foto prezentată.