Culoare verde deschis în interior

Culoarea verde deschis a fost întotdeauna considerată veselă și veselă. Este culoarea principală a primăverii trezite a naturii. Are un efect benefic asupra psihicului uman. Prezența lui în orice este întotdeauna înălțătoare. Culoarea verde deschis involuntar face ca o persoană să se bucure de lumea din jur și să gândească, să viseze doar la ceva bun. Prin urmare, alegând un interior pentru o cameră cu prezență de culoare verde deschis, pareți să creați pentru dvs. un colț de primăvară, dispoziție veselă și emoții pozitive. Culoarea verde deschis, datorită versatilității sale, poate fi utilizată în orice stil, dar, poate, stilul eco este mai bun decât toate celelalte, deoarece culoarea principală a stilului eco este verde. Acest lucru va atrage în special locuitorii orașelor..

De ce este bun?

Abundența tonurilor de gri, varietatea de reclame colorate și contrastante provoacă o nevoie puternică pentru o persoană de un colț în care ochii tăi să se poată odihni de peisajul urban. Și acest colț ar trebui să fie apartamentul tău, care ar trebui să evoce doar emoții pozitive și să amelioreze stresul și oboseala. Prin urmare, prezența verde deschis în apartament este pur și simplu necesară. Culoarea verde deschis este potrivită pentru aproape orice cameră, în fiecare va găsi o utilizare pentru sine, vă va menține starea de spirit într-o formă bună, fără a lăsa loc pentru gânduri posomorâte. În același timp, culoarea verde deschis este combinată armonios cu o pardoseală din lemn sau alt tip de maro. Dar nu uitați că pereții de verde deschis și alte nuanțe de verde vă pot oferi camerei o oarecare formalitate, care, fără îndoială, nu o va decora prea mult. Deci, ar trebui să aplicați cu atenție culoarea verde deschis în interiorul apartamentului, fără bibelouri.

Fără bibelouri în culoarea verde deschis

Sufragerie

Livingul este chipul întregului apartament și mândria proprietarului său. Cum va fi interiorul acestei camere va rămâne la prietenii tăi care vin la tine pentru o ceașcă de cafea. Și impresia oaspeților a fost întotdeauna foarte importantă pentru proprietarul apartamentului. Și pentru ca acesta să fie pozitiv, ar trebui să ai grijă de prezența verde deschis în camera de zi. Culoarea verde deschis are o conversație confidențială.

Livingul este mândria proprietarului

Mobilierul tapițat în bleumarin sau nuanțe similare se va potrivi perfect cu pereții și pernele de culoare verde deschis. Un bun plus ar fi culoarea portocalie a unui articol sau accesoriu.

Livingul este fața apartamentului

În ciuda faptului că camera de zi este utilizată în principal pentru întâlniri cu rude și prieteni, această cameră poate fi folosită pentru întâlniri într-un cadru oficial (nu numai rudele și prietenii pot fi în camera dvs. de zi) cu partenerii de afaceri. Prin urmare, culoarea verde deschis poate fi făcută predominantă în schema de culori a camerei..

Camera de zi pentru prieteni și parteneri de afaceri

Camera de zi va arăta grozav, în care culoarea verde deschis nu domină nicio parte a acesteia, ci, ca să zicem, este dizolvată în restul elementelor interioare. Poate fi prezent simultan în culoarea pereților, și în pardoseală, și în perne etc. Există mult spațiu pentru imaginația ta.

Culoare verde deschis în sufragerie

Culoarea verde deschis se armonizează bine cu aceleași culori pure ca ea însăși. Roșu nu face excepție. Nici aici nu ar trebui să existe bibelouri..

Armonia culorilor pure

Dormitor

Culoarea verde deschis în interiorul dormitorului are un efect pozitiv asupra unei persoane, nu numai moral, ci și fizic. Ajută la scăderea tensiunii arteriale, deoarece este liniștitor. Culoarea verde deschis în dormitor va da senzația multor răsărite frumoase, chiar dacă vremea din afara ferestrei nu o însoțește.

Dormitor

Culoarea verde deschis din dormitor se potrivește bine cu culoarea albastră. Dormitorul dvs. va fi un adevărat paradis dacă nuanțele de verde deschis și albastru prevalează în el. Romantismul și fericirea atmosferei care domnește în dormitor vor fi asigurate

Colț de paradis

Cameră de odihnă / studiu

Culoarea verde deschis va fi deosebit de bună în camera în care petreceți cea mai mare parte a timpului după studiu și muncă. Schema de culori de verde deschis, portocaliu, gri închis cu tonuri de albastru, maro va crea o atmosferă confortabilă pentru a vă relaxa sau a vă bucura de activitatea preferată și pentru a crește eficiența. Utilizarea acestei culori vă va permite să creați o atmosferă de liniște și relaxare după o zi de lucru, iar aceste sentimente vor apărea ușor și invizibil.

Toaletă

Culoarea verde deschis a pereților creează efectul de creștere a volumului camerei, va ajuta «pentru a extinde» colțul tău preferat.

Efect volumetric de culoare verde deschis

Bucătărie

Paleta de culori din interiorul bucătăriei nu este mai puțin importantă decât în ​​alte camere. Atunci când alegeți o culoare verde deschis pentru bucătărie, ar trebui să respectați cu siguranță regulile de bază pentru combinarea acestei culori cu alte culori. Culoarea verde deschis se combină armonios cu galben, maro deschis, bej.

Paleta de culori pentru bucătărie

Un exces de culoare verde deschis, potrivit experților în design, poate perturba oarecum armonia culorilor. Dar, dacă îți place dominanța acestei culori, ei bine, asta este o chestiune de gust. Zborul fanteziei nu este interzis, mai ales dacă este un stil ecologic. Principalul lucru este că bucătăria nu arată monotonă..

Principalul lucru nu este să fii monoton.

Culoarea verde deschis din bucătărie vă va oferi senzația de a mânca în aer liber. Toată lumea știe apetitul cu care alimentele sunt absorbite în natură. Prin urmare, prezența verde deschis în interiorul bucătăriei va avea, fără îndoială, un efect pozitiv asupra poftei de mâncare..

Primăvara în bucătărie

Culoarea are un efect deosebit de pozitiv asupra calității alimentelor preparate. Culoarea verde deschisă ridică starea de spirit a gazdei, ceea ce, desigur, va afecta rezultatele ei «vrăjitorie» peste aragazul cu gaz. Dacă aveți o dispoziție proastă, nu vă așteptați la o masă bună..

Culoarea verde deschis se înveselește

Dacă interiorul bucătăriei are o culoare verde deschis, atunci mobilierul solid maro închis se va încadra armonios în el.

Mobila de bucatarie

În prezent, așa-numita bucătărie de contrast este foarte populară, adică o bucătărie care folosește culori contrastante în interior. Dar aici trebuie să fii foarte atent, altfel poți încălca grosolan setul de reguli de bază pentru armonia culorilor din bucătărie, precum și structura roții de culori, care este ghidată de designerii profesioniști atunci când aleg culorile potrivite..

Bucătărie cu contrast

Bucătăria arată bine, unde culoarea verde deschis împarte rolul dominantului cu culori precum liliacul, albul, maro deschis.

Armonia culorilor

Combinația de verde deschis cu alb și negru va atrage persoanele care preferă un tip de bucătărie mai modest, mai ordonat, aproape de monocrom.

Bucătărie aproape monocromă

Baie / toaletă

Culoarea verde deschis din interiorul toaletei și apa rece de la robinet vor alunga în cele din urmă rămășițele somnului. Vestiarul va arăta armonios într-o combinație de culori verde deschis și alb. Acest lucru îi va oferi prospețime și puritate suplimentară..

Vestiar

Efectul benefic al verdeului deschis asupra oamenilor va fi deosebit de remarcabil iarna, când există un deficit de verde în natură. Vara, culoarea verde deschis va transmite schema de culori a naturii către apartamentul dvs. și îi va spori efectul. Și dimineața va crea o senzație de răceală. Datorită lui, starea ta de spirit dimineața, după-amiaza și seara va fi optimistă, deoarece culoarea primăverii nu va lăsa loc pentru descurajare și gânduri posomorâte în apartamentul tău. Dar încă o dată vreau să avertizez împotriva exceselor cu culoarea verde deschis, astfel încât atunci când vă vizitează apartamentul, prietenii să nu spună: «Dor verde».