Culoare turcoaz: se amestecă cu sufletul

Turcoazul este adesea denumit cyan sau verde, deoarece reprezintă o linie fină între cele două. Deși această culoare poate fi numită independentă, are propriile nuanțe, există turcoaz închis și deschis și «acvamarin», folosindu-le corect, puteți obține rezultate uimitoare. Turcoazul are proprietatea unică de a insufla o cameră cu grație romantică, de parcă ar fi decorată cu turcoaz în sine. Într-un astfel de interior te simți ca și cum ai fi înconjurat de spații marine nesfârșite sau desișuri de păduri sălbatice..

Interior turcoaz Desiș turcoaz

Dacă nu sunteți sigur că turcoazul este o idee minunată pentru un interior, atunci încercați mai întâi să faceți o baie în această culoare..

Dacă nu sunteți sigur de culoarea turcoaz, încercați mai întâi să faceți o baie în această culoare …

Folosind exemplul unei băi turcoaz, încearcă să-ți dai seama dacă această culoare ți se potrivește sau nu.

Interior baie turcoaz

Într-un astfel de mediu, vă simțiți ca pe fundul mării, plicuri de culoare turcoaz cu originalitatea, moliciunea și grația sa.

Turcoaz bogat

Și dacă nu vă este frică să experimentați, iar culorile luminoase sunt acceptabile pentru viața dvs., atunci nu ezitați să utilizați turcoaz intens în alte camere. Puteți face doar câteva accente în această culoare..

 • Elemente turcoaz necomplicate în bucătărie

  Astfel de accente diversifică ritmul obișnuit al vieții.

 • Unul sau două accente de turcoaz și camera vor deveni mai distractive

 • Dacă se adaugă accente turcoaz la interiorul neutru…

  Apoi, camera va oferi o răceală plăcută și veselă de varietate

 • Nu vă fie frică de pereții turcoaz

  Ele vor reflecta personalitatea și natura iubitoare de distracție.

AnteriorUrmător1234

Dar nu uitați că turcoazul este o culoare rece, prin urmare, mult turcoaz înseamnă mult frig. Prin urmare, dacă sunteți gata pentru acest lucru, atunci nu ezitați să începeți proiectarea acestei camere. Și dacă utilizați un desen, de exemplu, pe tapet, mobilier sau o imagine cu o floare pe un fundal turcoaz, atunci efectul va fi opusul, adică mai moale și nu atât de rece.

Desen pe mobilier Model pe un fundal turcoaz Flori pe un fundal turcoaz Flori pe un fundal turcoaz

Apropo, este important să ne amintim că este mai bine să combinați turcoazul strălucitor cu nuanțe mai calme, altfel întregul efect al turcoazului va dispărea, iar camera va fi prea colorată.

 • Pentru ca candelabrul turcoaz să nu se piardă

  Un fundal de măsline funcționează excelent

 • Dacă doriți să adăugați mici accente în turcoaz

  Alegeți un fundal neutru care să nu blocheze turcoazul

 • Accente turcoaz în dimensiuni mai mari

  Fundalul li se potrivește și mai întunecat

 • Culoarea pietrei naturale va evidenția cu succes turcoazul

 • Pentru iubitorii de contraste, împărțirea orizontală a interiorului este potrivită.

  Sus – turcoaz, jos – culori neutre

AnteriorUrmător12345

Turcoaz și bej

Culorile pastelate sunt ideale pentru motive turcoaz; ele adaugă aerisire și seninătate răcorii sale ușoare. Astfel de interioare sunt potrivite pentru naturi visătoare cu un caracter calm. În astfel de interioare, se recomandă utilizarea turcoazului cu moderare, de exemplu, pentru un perete și mai multe obiecte de accent. Și aplicați culoarea bej mobilierului, unor secțiuni ale pereților și altor detalii. Aici, se folosește o distribuție punctuală a rolurilor, care stabilește starea de spirit dorită pentru cameră, deoarece amestecarea haotică a culorilor este mai potrivită dacă acestea sunt apropiate în tonalitate. Dar atunci când combinați culori strălucitoare și calme, este mai bine să le distanțați unul de celălalt, altfel una dintre ele se va pierde.

Când combinați culorile turcoaz și pastel, nu le amestecați, o distribuție punctuală va fi mai potrivită

Turcoaz și bej

Turcoaz și lemn

Deoarece turcoazul întruchipează natura, poate fi completat cu lemn, atât ca culoare, cât și ca material. Un astfel de interior va fi cel mai confortabil și familiar, veți dori să petreceți cât mai mult timp aici. Atmosfera din sala de mese, decorată în acest fel, va conduce la conversații sincere și sincere..

Turcoaz și lemn

Culoarea lemnului sau paiului în combinație cu turcoaz poate face interiorul mai energic și poate crește vizual dimensiunea camerei, totul depinde de prezentare și design. În plus, arborele din această uniune va înmuia răceala culorii turcoaz, iar interiorul va deveni mai cald..

Lemn și turcoaz Culoare turcoaz pe fundal lemn Interior din lemn și accente de turcoaz Motive din lemn și turcoaz Joc de culori și umbre în interior

Turcoaz neclar

Dar, în ciuda tuturor avantajelor turcoazului, este rar văzut ca un decor interior. Ceea ce a cauzat această nedreptate acestei culori nu este clar. La urma urmei, dacă cineva nu-i place luminozitatea excesivă, atunci ar trebui să fiți atenți la faptul că culoarea turcoaz, ca multe altele, are nuanțe mai dezactivate, de exemplu, turcoaz neclar. Această nuanță este utilizată pe scară largă în interiorul occidental datorită faptului că nu este atât de rece și nu prea activă. Această culoare este calmă, ajută la reducerea intensității soarelui apus..

Culoare

Turcoazul neclar funcționează bine pentru camera copilului, dormitorul și chiar un studiu. În raport cu camera copiilor, accentele luminoase sunt potrivite pentru catifelarea turcoazului neclar, sau o combinație cu un alt dulap mai saturat este, de asemenea, o culoare turcoaz neclară, nu provoacă somnolență, dar, de asemenea, nu distrage atenția de la muncă, de exemplu, roșu, portocaliu, albastru, verde. Astfel de combinații vor face camera distractivă, dar nu psihoactivă..

În ceea ce privește dormitorul, aici, ca întotdeauna, se preferă o gamă calmă de culori, deoarece este cel mai potrivit pentru un somn bun și relaxare. Prin urmare, utilizarea turcoazului încețoșat este cea mai potrivită aici în combinație cu tonurile patului..

 • Iubitorii de catifelare și ușurință pentru dormitor aleg o culoare "turcoaz neclar"

  Oferă o dispoziție bună, dar nu pune presiune pe psihic.

 • Culoare "turcoaz neclar" ideal pentru un dormitor

  Vor fi atât prospețime, cât și liniște

 • Turcoazul neclar din dormitor va promova o bună odihnă

 • Dacă folosești turcoaz în dormitor…

  Este mai bine să-i iei nuanța mai moale

AnteriorUrmător1234

O culoare turcoaz spălată este bună și pentru biroul de acasă, nu provoacă somnolență, dar nu distrage atenția de la muncă..

Pentru a evita o stare de somnolentă sau distragerea culorii în biroul dvs., alegeți un turcoaz neclar.

Motive turcoaz moi Interior cu o bogată culoare turcoaz Bucătărie în culori liniștitoare Unirea culorilor în diferite tonalități

Când lucrați cu orice culoare, există o mulțime de nuanțe și oportunități de a o juca corect. Utilizați ca principal sau accent, bogat sau moale, combinat cu culori strălucitoare sau neutre – totul depinde de rezultatul dorit și de valoarea acordată camerei. Principalul lucru este să faci totul cu un suflet.