Culoare galbenă în interior

Mobilierul din casă este în mare parte meritul femeii, așa că apariția galbenului în design, care nu este atractivă pentru mulți bărbați, este o întreprindere de sex mai slab. De ce este atractiv? Aceasta este o abatere de la soluțiile standard, permițându-vă să faceți orice cameră originală și mai luminoasă..

Nu este un secret faptul că culoarea afectează nu numai starea de spirit a unei persoane, ci și percepția acesteia la nivel fizic, deoarece aceasta poate acționa emoționant și poate duce la o frecvență cardiacă rapidă. Unde se simte o persoană mai confortabilă în sezonul rece – într-o cameră întunecată sau într-o lumină? Deoarece galbenul și nuanțele sale sunt asociate cu soarele, vara și căldura, acesta va servi perfect pentru menținerea unei atmosfere calde într-o cameră întunecată, cu toate acestea, când va veni vara, va fi foarte inconfortabil într-o cameră galbenă scăldată în soare. Va fi deosebit de dificil să suporti căldura din ea. Unde este mijlocul de aur?

Sensibilitatea la căldură a unei persoane la galben în interiorul casei sale impune anumite restricții privind utilizarea acestuia. Dacă de la creștere, tonurile galbene provoacă emoții pozitive, atunci seara, pentru o persoană obosită, fără dispoziție, un astfel de mediu poate avea un efect deprimant, prin urmare, pentru o cameră în care intenționați să vă odihniți, este mai bine să nu folosiți nuanțe luminoase de această culoare.

Dormitor

Această cameră este pentru relaxare. Dacă culoarea galbenă din ea nu numai că nu irită, ci te atrage, atunci poți experimenta. Să începem mici – adăugați o parte din această culoare într-un dormitor obișnuit. Observați cum s-a schimbat fundalul! Experimentul a avut succes, iar culoarea galbenă s-a amestecat armonios în interiorul dormitorului slab luminat.

Dormitor cu fețe de pernă galbene Dormitor alb pe pereți galbeni Comodă galbenă în dormitorul măslin

Este interesant de luat în considerare modul în care galbenul este combinat cu un dormitor vopsit în albastru..

Decorul este diluat cu un tavan alb neutru, dar pentru aceasta puteți folosi maro, gri, roz sau verde..

Dormitor pe un fundal galben-albastru

De obicei, negrul nu este folosit pentru dormitor, deoarece pentru majoritatea oamenilor este asociat cu evenimente sumbre și subconștient ar duce la anxietate, dar dacă este folosit ca contrast și merge în combinație cu alb și galben, atunci percepția este completă schimbări.

Dormitor galbenAcum să ne uităm la dormitoare, realizate în nuanțe calde de galben..

Dormitor alb pe pereți galbeni Dormitor. Pereți și perdele galbene Dormitor în tonuri galbene

Și, în cele din urmă, un dormitor cu pereți de culoare galben deschis, în care, datorită umpluturii organice cu culori alb, maro și negru, s-a obținut o atmosferă confortabilă. După cum sa menționat deja, este posibil ca galbenul să devină o culoare predominantă față de altele numai în încăperile care nu au multă culoare însorită. După cum puteți vedea în fotografie, dormitorul este iluminat de o lampă de masă chiar și în timpul zilei..

Dormitor

Bucătărie

De ce galben? Deoarece este ideal pentru bucătărie, deoarece promovează o digestie mai bună și ajută la menținerea greutății dorite. Dacă doriți să obțineți cel mai bun efect, atunci alegeți o fațadă lucioasă..

Dulap de bucătărie cu cadru galben

Apoi, vedem o bucătărie în care doar peretele de lucru este vopsit în galben și, datorită acestui fapt, întregul mediu este transformat. Pentru a crea armonie, este bine să adăugați câteva obiecte galbene la interior..

Bucătărie cu blat galben

În următoarea versiune, o parte a peretelui este, de asemenea, tăiată, dar culoarea galbenă este adăugată ca intercalată, sub forma unui mozaic. Fiind creativ, puteți adăuga alte elemente galbene la interior..

Perete de lucru pentru bucătărie cu cuburi galbene

De asemenea, stilul bucătăriei este subliniat de mobilierul și accesoriile galbene. Luați, de exemplu, scaune și jaluzele galbene, care pot fi de culoare strălucitoare, deoarece există puține astfel de detalii..

Scaune galbene în bucătărie

Mobilier galben în interiorul camerei

Obiectele bine alese, chiar și mici, galbene, pot lumina camera. Din nou, să nu uităm că trebuie să ții cont de iluminarea camerei. Să vedem cum se poate face acest lucru. Nu vom argumenta că numai galbenul este potrivit pentru aceste camere. Ar fi putut fi diferit, dar punctul culminant este că această nuanță de culoare însorită este capabilă să modifice întreaga atmosferă, creând căldură și confort..

Astfel de obiecte pot servi drept masă sau noptieră..

Masă și scaun galben Noptieră galbenă

Sau poate mobilier tapițat de diferite nuanțe,

Fotolii galbene Colț galben moale

sau podele galbene, aceleași perne și lămpi sau scaune.

Combinație de galben și negru Scaune galbene

De asemenea, orice cameră poate fi decorată.

În unele cazuri, aceasta va fi adăugarea unui număr mare de articole galbene.,

Contrast de galben împotriva alb-negru

în altul foarte nesemnificativ.

Hol cu ​​perne galbene Adăugarea originală de galben la negru

Sau puteți vopsi unul dintre pereți în galben..

Peretele este galben Pereți galbeni pe un perete negru

Baie

Dacă faceți un duș revigorant, este plăcut să vedeți culori strălucitoare în jurul vostru, astfel încât să nu deteriorați baia cu diverse culori.

Galben în dubă

Chiar dacă sunteți un admirator înflăcărat al galbenului, trebuie să țineți cont de factorul care afectează foarte mult psihicul uman și nu întotdeauna în bine. Prin urmare, atunci când creați un interior în culori galbene strălucitoare, trebuie să țineți cont de câțiva factori:

Dacă nu există contraindicații și obiecții, atunci adăugați o bucată de soare și căldura care vine de la acesta în interiorul apartamentului dumneavoastră..