Conac în stil clasic: un basm într-un mod nou

Clasicii din perspectiva modernității sunt plini de artefacte și, alături de luxul barocului, elementele gotice, Art Nouveau, Art Deco, sunt transformate într-o viață confortabilă cu chic boem. Arhitecții și decoratorii improvizează constant și oferă opțiuni interesante, menținând în același timp nucleul stilistic. În general și în special, se urmărește sofisticarea, fastul și splendoarea. Atunci când decorau conacul cu un apel la istorie, scopul designerilor nu era o copie exactă a interiorului trecutului, ci un proiect bazat pe stil. Designul este fidel tradițiilor și, în ciuda unei anumite adaptări la timp, exclude spontaneitatea în organizarea sa. Folosind exemplul unui proiect gata făcut, puteți fi convins de conceptul organic, expresivitatea culorilor și atmosfera freamătătoare create de anturaj și caracteristici arhitecturale.

Vedere asupra conacului de departe

Conacul este situat în spatele grădinii și este înconjurat de verdeață. Terasele lungi vă permit să admirați de la înălțime peluzele îngrijite, plantele de pe imensul pat de flori din fața ușii din față. Apa limpede din piscină atrage atenția la răcoare în zilele toride, iar zona de recreere este echipată conform regulilor. Alternativ, vă puteți deplasa sub arcadele casei și puteți observa natura dintr-un loc umbrit. Urcând treptele de la intrarea centrală și deschizând ușa masivă, te regăsești într-un basm materializat.

Intrare frontală Zona piscinei Înconjurat de verdeață

Sala palatului evocă asociații asociate camerelor regale și nu provoacă nicio emoție. O cupolă proiectată artistic cu teme antice, coloane aurite albe, pandantive de cristal ale unui candelabru de teatru – un amestec stilistic de baroc și Art Nouveau combinat cu elemente clasice. Reflecțiile care cad din tavan sunt refractate în lumina zilei și o masă de sticlă în centru. Luate împreună, se formează un sentiment de a fi într-o lume paralelă.

Designerul a reușit să creeze un mediu luxuriant folosind materiale de diferite texturi. Podeaua sidefată din marmură, cu stropi negri pe pereții albi și aurii, creează un contrast. O scară din piatră de munte, eventual onix la modă, încadrată cu dantelă metalică, a înghețat în greutate. Seara, când lumina galbenă a iluminării instalate străpunge treptele de piatră, scena interioară pare ireală în revărsarea luminilor inferioare și superioare. Holul are vedere la sufrageria deschisă și la ușile care duc la alte camere..

Sub dom Atmosferă regală Capturat de flori și decor

Frumusețea culorilor cerului și a soarelui

Camera de șemineu este proiectată într-o paletă naturală. Albastrele și argintii reci sunt netezite de radiațiile calde care provin din baghetele galbene, tapițeria bej și tonurile dominante de maro. Tavanul pe mai multe niveluri este decorat cu o margine din stuc și este echipat cu un scenariu multivariat. Sistemul de iluminat local este completat de un candelabru prezentabil, în spiritul clasicilor francezi.

De-a lungul pereților sunt dulapuri albe cu secțiuni vitrate cu fragmente de vitralii. Un șemineu este situat între ele – un atribut integral al clasicilor și al confortului în casă. Placarea din marmură și stâlpii de gard gotici, elementele forjate, un raft cu oglindă deasupra sunt responsabile pentru funcționalitate și estetică.

Elementele și atributele interioare sunt combinate ca textură și finisaj. Prioritatea materialelor și secvența ritmică în amplasarea lor, combinația eclectică din seturi amintește de art deco. Grupul modern tapițat este completat de o pereche de fotolii realizate într-un format diferit. Un puf rotund de catifea lângă șemineu, franjuri și picioare cret respira istorie și fast.

Picturile, pictate în același mod, au o importanță deosebită în cadrele volumetrice texturate. Sunt agățate în jurul perimetrului și au loc pe rafturile mobilierului. O atitudine reverentă față de pictură, fotografie și lucruri rare indică cultivarea obiceiurilor familiale. Oglindă mare într-un cadru tipic pentru a se potrivi cu baghetele executate artistic.

Sala semineului

Camere regale

Camera de zi întruchipează stilurile victoriene și de palat. Tema camerei șemineului este continuată de aceleași culori, duplicate în textile, placări și decor. Gama albastră este diluată cu numeroase reflexe de aurire a decorului fragmentar, rame pe tablouri, detalii de mobilier.

Clasicele sunt create cu lovituri și detalii. Volumul tapiseriilor din țesături, expresivitatea modelelor mari de pe tapițeria fotoliilor, perdelele de mătase și catifea în perimetru cu culorile cerului și ale soarelui, au creat un anturaj bogat. Cu luxul palatului și splendoarea lucrurilor scumpe, camera de zi se simte confortabilă și ușoară.

Casa își datorează abundența de lumină ferestrelor uriașe cu vedere la grădina bine întreținută. Pe lângă lumina naturală, sunt implicate și alte surse de lumină. În tandem cu un candelabru mare, sunt luate în considerare dispozitive din aceeași colecție, atârnate în jurul perimetrului. Pe pereți, îndreptați spre cer, sunt exploatate activ formele arhitecturale ale antichității. Pilaștrii dispuși sincron rup rup ritmic peretele la scară largă în segmente cu picturi în cadre masive, ceea ce conferă camerei o măreție de palat. Coloanele, basoreliefurile, mulajele din stuc, mulurile formează baza complotului compozițional și, în secvența necesară, sunt plasate în toată casa. Simetria inerentă clasicilor, claritatea liniilor, expresivitatea detaliată a momentelor decorative sunt păstrate cu acuratețe istorică.

Living mare Caracteristici arhitecturale ale clasicilor

Apartamente pentru muncă și agrement

Interiorul biroului este realizat în maro clasic, tipic stilului englezesc. Schema de culori se decide prin nuanțe de lemn cu atracția măslinului. Perdelele texturate cu imprimeu discret se potrivesc în mod ideal cu covorul, sunt decorate în același mod și, împreună, neutralizează spațiul monocrom. Ornamentele în relief din partea de sus servesc drept cadru pentru globul plat și au devenit punctul principal de accent. Sistemul de iluminare încorporat îndeplinește 3 funcții: creează iluzia de volum, îmbunătățește impresia hărții originale; gata să lumineze drumul pentru călătorii virtuali în orice moment al zilei. Judecând după aspectul circular de lângă masa de lucru, se poate urmări pasiunea proprietarului pentru călătorii..

Pardoseala este literalmente un ton mai ușor decât finisajul principal și declină perfect tavanul. Bibliotecile cu sculpturi fără pretenții fac ecou perimetrului superior. Placile și obiectele interioare sunt subordonate aceleiași dispoziții și se completează reciproc într-o armonie moale. Șemineu, fotolii din piele, câteva scaune și un candelabru cu mini-abajururi, mici accesorii creează condițiile necesare pentru muncă și odihnă.

În birou

În ceea ce privește divertismentul, este mai bine să vă mutați în alte apartamente. Sala de cinema de lux este îmbrăcată în lemn cu trăsăturile caracteristice clasicilor. Pentru a se potrivi cu ecranul imens și scaunele din piele de ansamblu. Camera de ciocolată neagră și obiectele s-au contopit într-o singură tonalitate și doar suprafața de marmură a mesei și luminile de tavan modeste distrag atenția de la impresiile crepusculare.

Cinema acasă

Tema relaxării este continuată de dormitorul regal. Atingerile neschimbate de albastru, maro și auriu din decor sunt completate de transparența gri. Decorul vintage al spatelui patului și al sifonierelor sugerează posibilitatea de a le cumpăra într-un magazin de antichități sau stilizarea impecabilă în tradiția genului. Strălucirea satinată a textilelor, ornament mare în aurire, coloane albe, candelabre transparente, picturi împerecheate sunt îngropate în soare și reflexie strălucitoare a ornamentului din tavan.

Dormitor vintage Cu o mătură regală

Bucătăria este decorată într-un stil modern, cu elemente clasice tipice. Locul vetrei este marcat cu carcase laterale. Ceasul mare din partea de sus subliniază angajamentul față de tradiție. Nu fără un candelabru care să atârne jos «o insulă», prezența oalelor ceramice. Decorul complex al tavanului ornamentat, o bandă cu un ornament în mijloc, o compoziție pestriță a unui panou mozaic deasupra plăcii, arată frumos pe fundalul mobilierului alb, un perete de mansardă și un model de tapet inexpresiv. Zona de lucru este determinată doar de funcționalitate și în comparație cu fastul sufrageriei pare modestă.

În spațiul bucătăriei Sub lumina unui candelabru

Sala de mese este cufundată într-o împrăștiere de candelabre cu lumânări cu diamante, care atrage toată atenția. Abundența decorului auriu în perimetru, perdelele într-un context victorian și o completă completă de nuanțe decorative creează o impresie ambiguă. Poate pentru unii este franc kitsch, dar pentru alții dă încredere și semnificație..

Masă de lux plină de farmec