Combinații de culori bej

Era un călător bătrân. Să-i spunem profesor, pentru că chiar a fost. A văzut și a știut multe și a construit o casă imensă pentru familia sa. Toți pereții acestei case erau vopsiți în bej. Îl numeau așa în oraș – Casa bej a profesorului.

Cameră în stil clasic, cu șemineu

Cel mai interesant lucru este că toți cei care locuiau în moșie au fost fericiți și de succes..

Într-o zi, un bătrân călător și-a adunat copiii și a spus: « Puteți schimba totul în această casă în felul dvs., doar bejul ar trebui să fie întotdeauna prezent în interiorul camerelor.». Toată lumea îl respecta pe tatăl înțelept și nimeni nu a început să se certe cu el. Și când a plecat, și-au păstrat camera preferată neschimbată..

Masă veche

O masă făcută din scânduri aspre a fost adusă de proprietar dintr-un bungalou vechi și a amintit de tinerețea sa într-o familie săracă. Este plăcut să vă relaxați seara pe canapele moi, înconjurate de perne. Puteți ieși la balcon și puteți privi stelele. Zidul de piatră care este vizibil prin fereastră protejează de vântul rece din nord.

În timpul renovării camerei de zi, lămpile cu LED-uri au fost instalate în tavan, dar lumânările au rămas în continuare. Un covor a fost așezat pe podea și a fost instalat un sistem de ventilație.

Colț în fața șemineului

De asemenea, sala de mese nu și-a schimbat imediat aspectul. În primul rând, pardoseala și șemineul au fost renovate pentru a le face mai moderne. Am agățat un ecran TV pe perete. Iar culoarea bej a pereților face încă camera mai spațioasă..

Bucătărie maro și bej

La parter, în bucătărie, erau mese vechi de bucătărie pătate de mult timp. Au schimbat doar blaturile de la cele uzate din lemn la cele din marmură. Și un felinar cu o lumânare este acum doar un decor.

Șemineu albastru din marmură

Sala de mese cu șemineu actualizat. Marmura albastră se remarcă prin culoarea bej caldă. masa de stejar mlaștină este acoperită cu lac translucid mat și decolează pereții. Dulapurile încorporate se încadrează armonios în interior.

Stil retro în bej

Scara din lemn cu stalpi de balustrada sculptata. Trepte și podea maro închis, precum și o masă antică lângă perete.

Fundul alb al panourilor și partea de sus bej deschisă a pereților și tavanul pe același ton cu continuarea lor. Această combinație de culori face chiar și un coridor simplu vizual mai larg și mai spațios..

Mobilier gotic

Mobilierul gotic vechi este atractiv în felul său. Picioarele masive sculptate nu servesc doar ca suport pentru blaturile diferitelor mese, ci și decorează camera, făcând-o mai romantică.

Combinatia de pardoseli inchise la culoare, pereti bej si tavanele albe face ca orice incapere sa para mai inalta..

Amenajarea teritoriului băii

Culoarea bej merge bine nu numai cu alb și maro, dar noptiera gri și verdeața plantei arată excelent pe fundalul său..

Birou antic

Scara este din lemn, albă, cu balustrade și trepte întunecate. Toți pereții sunt bej, tăiați cu plinte și frize albe. Chiar și în condiții de lumină slabă, toate camerele arată luminos și spațios.

Lângă peretele cabinetului profesorului. Este decorat cu sculpturi și stă pe patru picioare curbate sub formă de labe, oferind interiorului un mister..

Oglindă peste șemineu

Mobilierul gri și covorul se îmbină frumos cu pereții bej. Stil techno cu clasic. Tonul bej este un fundal versatil pentru multe culori. Masă din bronz antic și aurire pe rama oglinzii, perdele de morcov și picturi cu baghete negre.

Interior bej moale și calm

Livingul a devenit atât de elegant.

Ușa spre terasă

Atmosferă moale și confortabilă în dormitor în tonuri bej. Ușa terasei este nouă, dar interiorul rămâne același – lambrisat, ca vechea canapea cu perne.

Sculptură neobișnuită

Holul principal de intrare a fost complet reproiectat. Iată acum regatul modernității. Dar holul este cald și primitor datorită culorii sale..

Pictură peste șemineu

De-a lungul timpului, totul din acest living s-a schimbat. Am îndepărtat o parte a pereților despărțitori, am ridicat podeaua în sufragerie și bucătărie, efectuând comunicări sub ele. Pictura rămâne deasupra șemineului în același loc.

Bej în interiorul sufrageriei

Așa arată acum sala de mese și bucătăria. Noul mobilier maro închis este în perfectă armonie cu pereții în culoarea tradițională a acestei case..

Ușă cu zăbrele în formă

Intrarea în aripa dreaptă a casei. Nu există partiții interioare. Au rămas doar coloane pătrate. Podeaua din tuf bej este mai închisă decât pereții. În colț este o noptieră veche sculptată și rotunjită. În plus față de lucrurile vechi există o canapea și un grătar din fier forjat în fața ușii..

Pereți albi cu margine albă

În fața noastră este o întreagă suită de camere la etajul al doilea. Au fost păstrate fileuri de stuc, panouri, plinte și rame de ușă. Iar ușile în sine sunt acum într-un stil retro..

Scara se întunecă maiestuos cu împletirea de rafturi sculptate sculptate.

Abajururi cu dungi

După cum puteți vedea, copiii l-au ascultat pe profesor. Într-un dormitor mobilat modern, bejul accentuează stilul și creează un mediu liniștit..

Oglindă într-un cadru de lemn

Aceasta a fost ieșirea în grădină după ultima renovare. Nu mai rămâne nimic vechi, ci întotdeauna o culoare la modă.

Loc confortabil în fața șemineului

Șemineu nou și canapele moale bej și fotolii în jurul unei mese pătrate. Erau picioare curbate și ornamente sculptate. Totul este drept și cu unghiuri ascuțite.

Camera studentului

Când nepotul profesorului a mers să studieze, a închiriat un apartament. Dar imediat a fost de acord cu proprietarul că va revopsi zidurile.

În spatele unei pereți despărțitori din sticlă există o bucătărie mică și o masă unde puteți studia. Pe balcon există o masă cu capul unei zeități orientale.

Lavoar plutitor

Un nepot ca acesta și-a făcut baie când și-a cumpărat apartamentul.

Odată, când o familie numeroasă din casa bej s-a adunat și a început să-și amintească de profesor, cineva a pus o întrebare: «De ce bej?» iar apoi studentul a dezvăluit secretul.

Dormitor cu șemineu

Când era foarte tânăr, i-a pus bunicului său aceeași întrebare. Ca răspuns, am primit o poveste întreagă.

Un tânăr om de știință-arheolog dintr-un sat din munți a întâlnit un lucru. Ea i-a spus că atunci când avea să-și construiască casa, atunci lăsați pereții să fie vopsiți în aceeași culoare ca și jacheta lui până atunci. Și atunci întreaga sa familie va fi fericită.

Mobilier bej și vechi

Mulți ani călătorul a purtat jacheta de piele maro. De la soare, ploaie și sare a mării, ea și-a schimbat foarte mult culoarea și a devenit bej.

Canapea cu perne

Pereții din casă erau vopsiți în această culoare. Și întrucât familia a trăit în prosperitate și pe cale amiabilă, profesorul a lăsat moștenirea să nu-l schimbe.