Cele mai bune bazine din conace la țară

O casă cu piscină este, în primul rând, prestigiul și posibilitatea unui sejur confortabil în orice perioadă a anului, dar pe de altă parte, este o mulțime de probleme și o cheltuială considerabilă, prin urmare, designul, instalarea și întreținerea piscinei dvs. trebuie cu siguranță încredințate arhitecților profesioniști și proiectanților. Abia atunci veți primi garanții de funcționare fără probleme, curățenie și combinație armonioasă a unui astfel de element extraordinar al interiorului cu restul componentelor sale..

O piscină care completează perfect interiorul

O piscină care completează perfect interiorul

Forma, calitatea și dimensiunea bazinelor depind direct de nevoile și capacitățile clienților, aici chiar și cei mai pretențioși vor găsi ceva pe placul lor – indiferent dacă este o opțiune economică: un cadru sau o piscină gonflabilă sau o piscină de capital luxoasă care va încânta proprietarii de mulți ani.

Piscină luxoasă cu flux invers de capital

Când intenționați să creați o piscină în casă, nu uitați de un punct important – adâncimea ar trebui să fie potrivită pentru toți membrii familiei, dar arhitecții moderni au prevăzut și acest punct: puteți instala o piscină cu o adâncime de tranziție lină, o dublă jos sau creați o zonă separată pentru copii.

Piscină cu zonă suplimentară Piscină cu scări și zonă suplimentară

Avantajele piscinelor interioare

Piscina este cel mai bun plus pentru orice interior

Piscina nu este doar o metodă de realizare a relaxării, este și un complex de sănătate și, desigur, o componentă semnificativă a oricărui interior. În plus, o mare varietate de piscine sunt prezentate astăzi în atenția clientului, astfel încât să puteți alege cu ușurință forma, placarea și designul ideal..

Proiectarea individuală a piscinei

Opțiuni de formă a piscinelor

S-au dus de mult zilele în care forma bazinului a fost realizată cel mai adesea sub formă de dreptunghi, deși rămâne încă la cerere..

Bazin clasic dreptunghiular

Bazin compact dreptunghiular

Pentru a conferi interiorului un stil aparte, pentru a obține armonie și originalitate, piscinele sunt adesea realizate în forme neobișnuite: ovale, rotunde, în formă de L, cu diverse margini și trepte romane, octogonale și în formă de bob..

Bazin curbat Piscină de formă neregulată Bazin în formă de fasole

Este demn de remarcat faptul că aceste bazine necesită o abordare mai deliberată a eliberării de boi, curățarea acestuia, procesul de construcție a acestora este mai complicat, respectiv, și mai scump. De obicei, bazinele cu forme neobișnuite necesită un design elaborat al întregii camere..

Piscină cu proiecții suplimentare

Placare pentru piscină

Aspectul bazinului depinde în totalitate de placare, de calitatea materialelor utilizate și de priceperea specialiștilor. Cel mai adesea, în acest scop, sunt folosite plăci de orice schemă de culoare și dimensiune..

Căptușind piscina cu piatră

De asemenea, este posibil să se utilizeze un mozaic realizat din piatră decorativă și sticlă.

Căptușind piscina cu piatră

Iluminarea joacă un rol separat – este o modalitate eficientă de a adăuga lux și atractivitate unei clădiri și de a crea o atmosferă confortabilă. Poate fi instalat atât în ​​piscină, cât și în jurul perimetrului său.

Iluminarea piscinei

Dar pentru a obține efectul dorit, nu este suficient să instalați o piscină elegantă în casă, este important să echipați armonios întreaga cameră, să o umpleți cu mobilier adecvat, accesorii, accesorii de designer și plante. Și dacă purtați un stil de viață sănătos și sportul este un element nativ pentru dvs., puteți pune deoparte un loc pentru simulatoare, creând astfel o zonă de recreere și sport.

Piscina perfecta Combinația perfectă dintre piscină și interior Bazin perfect executat

Nuanțe importante

O piscină este o structură arhitecturală complexă, prin urmare, de la procesul de proiectare până la întreținerea sa, este necesar să colaboreze cu companii de renume. Construcția piscinei implică funcționarea dispozitivelor tehnice de diferite funcționalități, de aceea este important să se pre-aloce spațiu pentru acestea, să se pregătească sisteme de inginerie și ventilație, sisteme de scurgere și încălzire.

Piscina si interior Piscină și zonă de sport

Curățarea, filtrarea apei din piscină este cea mai importantă etapă, fără de care este pur și simplu imposibil să te bucuri de înot. Apa murdară nu va crea doar condiții nepotrivite pentru procedurile de apă, ci va strica în mod semnificativ întregul aspect al interiorului, deci nu ar trebui să economisiți la sistemele de curățare. Dacă piscina nu este folosită mult timp, este logic să o protejați de praf prin intermediul unui adăpost special..

Unde să construiești o piscină?

Desigur, o piscină frumoasă în casă este relaxarea, după cum se spune, pentru trup și suflet. Dar, dorind să creați o astfel de structură în casă, merită să acordați o atenție specială locului în care va fi amplasată.

Orice piscină, chiar și fără apă, este o structură grea, care, după umplere, devine un potențial pericol pentru clădirile nesigure. Prin urmare, o bază solidă este o componentă esențială a oricărui grup. Dacă construiți o casă și piscina este o perspectivă, merită să luați în considerare acest lucru atunci când pregătiți fundația. Etajul subsolului sau anexa alăturată este locul ideal pentru o piscină.

Loc pentru piscină

Dar chiar și în acest caz, este foarte important să calculați cu precizie sarcina planificată pe fundație..

Exclusive are propriul preț

Cu cât casa este mai luxoasă, cu atât cerințele clienților le pun pe piscină. Formele neobișnuite, soluțiile exclusive sunt din ce în ce mai solicitate, dar deja în acest caz, o plăcere deja costisitoare, devine și mai scumpă. În acest caz, se pregătește o structură din beton armat, se utilizează materiale de pardoseală cel mai scump, echipamentul tehnic este menit să fie inovator și, la cererea clientului, piscina este suplimentată cu tobogane, o trambulină, un flux invers, o al doilea fund (pentru siguranța copiilor) și altele. «evidențiază».

Soluție exclusivă

Soluție exclusivă pentru plasarea unui bassen

Un efect special este obținut de piscinele cu acces la natură, unde structura principală situată în clădire este separată de obloane – acestea permit utilizarea nestingherită a centrului de înot iarna. Piscinele cu vedere la natură vă permit să vă bucurați pe deplin de vacanță.

Piscina cu vedere la natura Vedere la piscină și la natură

Este important să vă amintiți ce grup preferați, numai dacă toate regulile sunt respectate și este implementată o abordare integrată, este posibil să obțineți un efect ideal, în toate sensurile cuvântului,.